GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 764

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
764/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

‘Beni de delirtmeyin!’

Napoli maçında savunmadaki ucuz hatalar, kulübede oturan Terim’i yerinden fırlattı. Sinirden su şişelerini tekmeleyen İmparator, soyunma odasında takımı sert bir dille uyardı.

Valla fatih hoca hazirlik maclarinin tadini cikartmaya baksin,nasil olsa ligde/kupada ilk 3 maci tribünden seyredecek.

baskan cok buyuk hata yaptin drogba-sneijderi devre arasi degilde simdi getirecekti drogba-snej-ched ve melonun bonservisinide aldim diyip forumda efsane olacaktin:asd:

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 3 sa

Başkan yabancı transferi düşünmüyoruz desede Elmander ile yollar ayrıldığı an kesin olarak sol bek transferi yapılacakmış

edit : sneijder drogba olmasaydı büyük ihtimal şampiyonluk kaçacaktı taraftarda mecburen döve döve alacan diyecekti bu dönemde :D :b5:
evet onlari devre arasi almasaydik sampiyonluk hayaldi.yani ben forumun genel havasini yansitmak istedim:) halbuki bu adamlarin hepsi bizde,simdi almis olsaydi buyuksun baskan ama bizde olmalarina ragmen rezil bir tzransfer donemi kepazelik vsvs laflar,cok tuhafiz cok:)

Valla takimin kalitesine cok güveniyorum ben. Yine basarili olacagiz ama bu kadar rahat olmayalim.

Emre Can, Sol bek sart en azindan. Tek forvet dedikodulari var, o zaman kanat da sart.

Kanat almadan tek forvet oynamaya gerek bile yok. Olmaz cünkü bu kadroyla

sol bek lazim bu takima sadece ligi garantiye almak icin. avrupa icin kura sansina bakar yine herhalde. ne zaman bu yabanci konusu bizim lehimize cözülür o zaman avrupa kupalarinda kim gelirse gelsin demeye baslaya biliriz 2-3 sene icinde.

Emre Can çok yönlü ve türk belkide bu yüzden istiyor hoca gerekirse sol,stoper,ön libero,kanat yani baya yerde oynuyor sadece orta sahada olsa istemezdik zaten

Valla takimin kalitesine cok güveniyorum ben. Yine basarili olacagiz ama bu kadar rahat olmayalim.

Emre Can, Sol bek sart en azindan. Tek forvet dedikodulari var, o zaman kanat da sart.

Kanat almadan tek forvet oynamaya gerek bile yok. Olmaz cünkü bu kadroyla

Onur Abi şu takıma Kolarov + Emre Can + Arda alınsa olacakları hayal bile edemiyorum ya bir düşünün ya :D

Muslera

Eboue Semih Chedjou Kolarov

Melo Selçuk

Engin Sneijder Arda

Drogba/Burak​

Eray , Gökhan/Ceyhun , Emre Can , Hamit , Erman , Emre/Kazım , Umut

:yenieek:

Drogba ve Burak dönüşümlü oynar zaten , maçtan maça olsun maç içinde olsun. :yenieek:

Diğer çocukları da :

Eboue - Sabri , Hamit , Emre Can

Chedjou - Gökhan , Ceyhun , Emre Can

Kolarov - Erman , Emre Can

Melo - Emre Can , Hamit , Ceyhun

Sneijder - Emre Çolak , Erman

Bu şekilde rotasyon yaparız , bu işin sakatlığı , cezası , dinlendirmesi , hazırlaması falan gibi durumları var sonuçta :yenieek:

Not : Ama olmaz , bunlar sadece hayal kalacak gibi.

evet onlari devre arasi almasaydik sampiyonluk hayaldi.yani ben forumun genel havasini yansitmak istedim:) halbuki bu adamlarin hepsi bizde,simdi almis olsaydi buyuksun baskan ama bizde olmalarina ragmen rezil bir tzransfer donemi kepazelik vsvs laflar,cok tuhafiz cok:)

kesinlikle katılıyorum tek katılmadıgım sey 4. yıldıza bukadar yakınken almak yerine hafiften uzaklasıyoruz . yumurtanın dayanmasını bekliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri