GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 816

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
816/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sorun chedjou olsa yine iyi,,

2 senedir sol beksiz

ve sürekli kazık yediğin kanat oyuncuları ile dolu..

grande sonra büyük hoca, evet büyük hocada..

adama sen çilek çilek alıp durursan, pastanın krem şantisini eksik yaparsan o pasta garip olur, pastada çıkar çileki kek olur..

Arda´yi da alamayacagiz zaten ve böyle sezona baslayacagiz. Gecen senenin kadrosu iste. Güc kaybetmedik ama rakipler güclendi.

Gecen sezon kaybettigimiz puanlar akillarda mi? Rakipler bu sene öyle angut olmazsa ne olacak?

Yapacagin 2 yildiz transferi ya. Yabanci kontenjani da bahane oldu ne güzel.

3 aydir Elmander, Culio ve Riera´yi gönderemediniz daha be. Ekonomik sorun da yalan. Yok öyle birsey.

Lan taraftar 3 senedir rekor üstüne rekor kiriyor yahu, deli gibi gelir elde ettiniz.

Avrupa Avrupa diye hava atan yönetimin mevcut kadroyu güclendirmemesi de cok komik acikcasi.

kardes iyi guzel temkinli mesaj veriyorsunuz da , CL gruplarinda toslarsak ki bence oyle olacak cunku her sene balli borek kura gelmez

o zaman elestirmenin faydasi yok , kim ne diyecekse testi kirilmadan desin

sizler ne ictiniz beyler?iyimisiniz?

Chedju isterse dunyanin en kotu oyuncusu olsun bunun konuyla ne alaksi?

Sorumlusu Bulent Tulunmu? Sorumlusu o transferi oneren kimse odur.Fatih terim istemisdir.Bulent Tulun ve diger profosyonnelerde diger isleri yapmisdir.

Ayarsiz elstiri yapiyorsunuz.

Kardeş sen demedin mi bir bitmediniz,Chedjou'yu da Bülent Tulun transfer etti diye.Meseleyi Chedjou'ya indirgeyen sensin sonra da Chedjou üzerinden cevap verdim diye beni ayarsız eleştiri yapmakla itham ediyorsun.Bu ne çelişki anlamadım.

Cezayirli sol bek dediğimiz adam (Faouzi Ghoulam) geçen sezon ligi 5.bitiren takımın banko sol beki ve ligin gelecek vaad eden oyuncularından biri. Aynı mantıkla Aubameyang'la ilgilensek Gabonlu forvet ne la denecekti sanırım.

san tek soru renktaşş..

hoca ister carlinhos vs 1-2 isim

bumu anlayış yani...

carlinhos için düğmeye bassak burda diyeceksinn, peh. kimse bana bişey anlatmasın..

Carlinhosda cimrilik falan yapılmadı. Yabancı konusu olumlu sonuçlansaydı solbekin şimdiye kadar geleceğini herkes biliyordur heralde. Tabi ki şimdide alınması lazım ama o hocanın takdiri

kardeşim solbek göster bana,sağ acık ,sol acık göster bana ,ligler başlamak üzere stoper göster bana, melo ve selcuğa alternatif göster bana,geçen yıl hiçmi maç izlemedin yoksa??

21121c47e1196c5de290b45e9e62c7cd_1281680708.jpg

hatirlatmak istedim.Onlar sana gore olmayan bolgeler.Bende sahsen Muslerayi begenmiyorum bize daha iyi kaleci lazim sonra Sneijderide begenmiyorum Drogbayida begenmiyorum yaslilar.

Demiim demiim diyorum ama yazıklar olsun size yönetim ! Sene içinde bi kırmızı kart bi sakatlığa hepiniz kameralar karşısında ağlayacaksınız ve sorumlu FT olacak.

yabancı oyuncu bu saatten sonra gereksiz ligde önemli kimi yedek bırakacaksın cl de 6 maç oynamak için alacağın adam cl maçlarına kadar 1,5 -2 ay tribünde oturacak.

linc edilmek istemedigim icin dillendirmiyorum ama gozum hic tutmadi

bizdeki son maclar ve Lilldeki son macini izledim ondan baskada macini izlemedimşacikcasi bu izlediyim maclarda bende begenmedim.

Ama kotu oyuncu dersem benim gerizejkali olmam lazim

Benden futbol bilgisi daha yuksek insanlar izleyipte karar vermisler be izlemedigim maclardan once.

saygi duyup beklemek lazim.

san tek soru renktaşş..

hoca ister carlinhos vs 1-2 isim

bumu anlayış yani...

carlinhos için düğmeye bassak burda diyeceksinn, peh. kimse bana bişey anlatmasın..

renktaş Carlinhos'un bir dediği bir dediğini tutmuyor ki en son 2.5-3 milyon euro maaştan bahsediliyordu bu paraya gelecekse hiç gelmesin. Alternatiflere yönelmekte zarar yok bence zaten doğru olup olmadığını bile bilmiyoruz basının yazmadığı sol bek kalmadı.

carlinhosu falan ne karıştırıyorsunuz takımın ihtiyacı 2-3 iyi yerli idi, olanlar gitti geriye posalar kaldı,gerisi hikaye , 2 yıldan beri solacığa 29 milyon euro harcayıpda hala solacık aramayada lafımız olmamalı zaten..

Olayı anlamayan arkadaşlar var sanırım. Kimse deli gibi transfer yapalım demiyor. Kaç yıldır sol bek sıkıntımız var. Yok mu dünyada sol bek ?! Alırsın 6-7 M Euroya ki bu rakamı şu sıralar çok rahat verebilmemiz lazım ; sağ bekte Eboue oynayacağına Hamit veya Sabri oynar. Kolarov - Chedjou - Semih - Hamit defans dörtlüsü gayet iyidir. Yabancı sınırı mı var o zaman basıcaksın parayı Alper'i alıcaksın arkadaş. Sadece kendi ortasahanı güçlendirmekle kalmayıp rakibin artık yaşlanan ortasaha sıkıntısını maksimuma çıkarırsın. Çok mu zordu bunları yapmak ? 4-2-3-1 oynayabilirdik rahat rahat. Gökhan Töre'yi alıp sağ açığa koyarsın Nani'yi sol açığa ortalarına Sneijder forvet Burak arkalarında Melo Selçuk geri dörtlü Kolarov, Chedjou ,Semih,Hamit kalede Muslera. Yapılanlar bize haksızlıktır.

Yedekler : S.Bolat, G.Zan, Sabri, Alper, Jem Karacan, Mevlüt Erdinç, Umut Bulut.

Zor değildi bunları yapmak.

kardes iyi guzel temkinli mesaj veriyorsunuz da , CL gruplarinda toslarsak ki bence oyle olacak cunku her sene balli borek kura gelmez

yahu suan icin Galatasarayda onemli olan transfer degil.Onemli olan bu takimin takim ola bilmesidir.

Ben her mevki cok iyi demiyorum.Gecen sene bariz eksik gorulen bolge Sol bek ve Defansin ortasiydi degilmi?

Bu yil iste defansin ortasina transfer yapildi.Tutar tutmaz ayri konu.Tutmadiginida simdiden bilemeyiz ki.

Ha bende isterim sag sol aciklar Nani gibi yardiran isimler olsun.Ama iste yok hamitle kazimla idare etemek zorundayik.

Gelmez tabiki. Icimde öyle bir his var zaten ve bence cok zor bir gruba düsecegiz.

Tamam oynariz da, bu güzel kadroyu bu sene güclendirmeliydik firsat varken.

Genclestirme diyorlar, hic mi yok genc yerli? Kimi kandiriyorlar? Kimseyi alamiyorlar ki.

Sener alinmaz mi? Aykut Demir´i sen alsaydin? Alternatif diye Umut´u degil de Cenk Tosun veya Muhammet´i alsaydin? Madem genclesmek istiyorsun.

Bonservisi elinde diye Erman´a hücum edecegine, git Kasimpasali Adem Büyük´ü al, stopere Baris Basdas´i al, Erkan Zengin´i al. Ama yok.

Sonra aglamayacaklar yabanci kontenjani diye. Sen becerikli olduktan sonra her sistemde basarili olursun.

Bu sene cuvalladilar. Acik ve net. Hic cikip konusmasinlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt