GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 817

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
817/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaş yerli dediysek illa sol bek olacak diye birşey yok başka mevkiye alırsın sol beke yabancı alırsın yani yerli olsun da mevkisi önemli değil sadece ilk 11 oynsayabilecek kapasitede olsun oda varmı yok

İlk 11 oynayacak kaç yerli var piyasada millet günlerdir Emre Can diyor çoğu 2 maçını bile izlememiştir bunun üzerinden yönetim istifaya kadar getirenler var, ayıp.

Kardeş sen demedin mi bir bitmediniz,Chedjou'yu da Bülent Tulun transfer etti diye.Meseleyi Chedjou'ya indirgeyen sensin sonra da Chedjou üzerinden cevap verdim diye beni ayarsız eleştiri yapmakla itham ediyorsun.Bu ne çelişki anlamadım.

Chedju iyi oyuncu oldugu icinmi indirdim?

Bulent Tulun transfer yapamiyor oyuncularla anlasamiyor diye eletiri yapmiyormuydunuz,

Bulent Tulun transferlerin iyi oyuncu kotu oyuncu olmasindan sorumlu degil ki?

Adama yk sartlari sunuyor buda futbolcuya sunuyor.eger sartlar ust uste geliyorsa anlasiliyor.

Bu yuzden Bulent Tulun cimri muhabbeti neden yapilirki cimrilik yapan varsa YK dir.

Transfer kotu oyuncuysa sorumlusu Fatih Terimdir bu kadar basit.

Bulent Tulun siparis vermis sol bekler dogacak yeni yeni.

Olmadikdan sonra ne yapila bilir.

ben yerli derken illa sol bek olacak diye birşey söylemiyorum başka mevkide yerli kullanırsın sol beki yabancı yaprsın önemli olan yerli oynucu alıp ilk 11 de oynatmak bu sol bek olmaz sağ bek olur ama özellikle müdafa bölgesinde olması lazım ilerde ne drogbayı sneıjderi meloyu kesebilecek bir yerli olmadığı için bu yerli ya defans olacak yada sağ sol bekten biri. ha varmı artık yok stratejimizi daha önceden belirlemeliydik bizimkiler kurala aldırış etmedi. öyle kürsüye çıkıp yok kabul etmeyenler gider falan demiyeceksin yada o federasyonu indireceksin. yönetim bu yıl sınıfta kaldı tamamiyle plansız programsız bir transfer dönemi yaşıyoruz.

Yahu ben anlamıyorum 2-3 yerli alalım ama kim?

Alper Potuk (iyi kötü tartışılır feneri tercih etti yönetim almak istedi)

Emre Can (Leverkuseni tercih etti çünkü 4 yıl olacak sonra münih geri alacak. Bizimkiler bonservissiz istemedi)

Gökhan İnler(Melo alındı yeri tercih edilebilirmiydi belki ama meloya 3.75 bonservis verdin en az 10 vermek gerekirdi uyum sorunu falan filan)

Aykut Demir (Kendi açıklaması var Trabzonluyum o yüzden tercih ettim diye Gs istemiş o bizi istememiş)

şimdi kim kaldı yerli söyleyinde alalım...

Arda´yi da alamayacagiz zaten ve böyle sezona baslayacagiz. Gecen senenin kadrosu iste. Güc kaybetmedik ama rakipler güclendi.

Gecen sezon kaybettigimiz puanlar akillarda mi? Rakipler bu sene öyle angut olmazsa ne olacak?

Yapacagin 2 yildiz transferi ya. Yabanci kontenjani da bahane oldu ne güzel.

3 aydir Elmander, Culio ve Riera´yi gönderemediniz daha be. Ekonomik sorun da yalan. Yok öyle birsey.

Lan taraftar 3 senedir rekor üstüne rekor kiriyor yahu, deli gibi gelir elde ettiniz.

Avrupa Avrupa diye hava atan yönetimin mevcut kadroyu güclendirmemesi de cok komik acikcasi.

zaten transfer döneminin başından beri konuya yazdıklarımız nelerdi??

yabancı sınırlaması değişmez ise sıkıntı yaşarız. burdaki insanlar bunu görüp..

aylarca melo-g.inler tartışması yaptı...

onun için ortak fikir neydi. alabileceğin alternatif iyi 2-3 yerli oyuncu al, sonra yabancı sınırlaması değişir-değişmez diye bekle. melo-umut al kapat transferi..

kadroyu korumak başarıdır ama, rakiplerin (lig maçları zorlu geçebilir) güçlendi, geçen seneki puan kayıpları yaşamazlar.

ayrıca bizim için lig zorda olsa alınamayacak bir durum yok, ama şpl ne yapacaksın??

her sene iyi bir gruba düşeceğin ve senden iyi olmayan 2 takım çekeceğin ne malum..

sağlam bir italyan ve kanatları iyi takım çıksa avyayı yedikk..

herkes tutturmuş yönetimi eleştirme. niyee 2 sene önce kötü idik, şimdi çok iyi oldu diyip ömür mü geçirez.. bu mantıkta yalnış.. taraftar takımına inanıyor ama eldekilerlede bi yere kadar gider kanısında.

emre can ismini-bruma-ali adnan-carlinhos-g.inler ismini ben söylemedim. iş bitmemiş yine başkan ve danışmanları basına haber yaptırıyorlar...

hocanın istediği çok şey değildiki

sol bek

kanat

alternatif orta saha.

carlinhos=5-6

kanat=4 ile 10 arası

alternatif orta saha kiralık ve bonservisi ile 3-4

yani 20 milyon euro transfer bütcen yoksa, sana bu kadar başarılar kazandırmış bir takım hocası-gelir getiren taraftar filan. çok olmaması gerek..

şimdi çıkmış buraya 2 sene önceki durumdan bahsederek konuşanlar var,,

sanki yönetim cebinden veriyor? başarı istiyorsan ayağını yorganına göre uzat ama yaz günü kışlık yorgan kullanıp terleme boş yere...

Sol bek değil asıl öncelik.Şu an için defans bölgesinde en iyi oynayan futbolcu Riera.Hatta orjinal mevkisi sağ bek olan Eboue daha kötü performans gösteriyor Rieradan.Asıl sorun savunma göbeği gibi gözüküyor.Chedjou umarım hazırlık maçlarında gördüğümüz gibi bir oyuncu değildir.Ben Dany ile arasında pek fark göremedim oyun stili olarak.Bize Ujfalusi tarzı lider oyuncu lazımdı.

Olayı anlamayan arkadaşlar var sanırım. Kimse deli gibi transfer yapalım demiyor. Kaç yıldır sol bek sıkıntımız var. Yok mu dünyada sol bek ?! Alırsın 6-7 M Euroya ki bu rakamı şu sıralar çok rahat verebilmemiz lazım ; sağ bekte Eboue oynayacağına Hamit veya Sabri oynar. Kolarov - Chedjou - Semih - Hamit defans dörtlüsü gayet iyidir. Yabancı sınırı mı var o zaman basıcaksın parayı Alper'i alıcaksın arkadaş. Sadece kendi ortasahanı güçlendirmekle kalmayıp rakibin artık yaşlanan ortasaha sıkıntısını maksimuma çıkarırsın. Çok mu zordu bunları yapmak ? 4-2-3-1 oynayabilirdik rahat rahat. Gökhan Töre'yi alıp sağ açığa koyarsın Nani'yi sol açığa ortalarına Sneijder forvet Burak arkalarında Melo Selçuk geri dörtlü Kolarov, Chedjou ,Semih,Hamit kalede Muslera. Yapılanlar bize haksızlıktır.

Yedekler : S.Bolat, G.Zan, Sabri, Alper, Jem Karacan, Mevlüt Erdinç, Umut Bulut.

Zor değildi bunları yapmak.

sana gore oyledir.Ya senelerce burda Sabri hamit eletirlmedimi?

Siz hala anlamiyormiusunuz 2 yil once nedir Perezden sonra Galatasaraya dogru durust sag bek bile olmadi.

Sag bek Eboue olmasinda Hamit olsunmus Sabri olsunmus.hic gulecegim yoktu.

Elimizdeki duzgun sag beki rafa kaldirip sol bek alacagiz yeni bu seferde sag bekmi yok diyecegiz?

şimdide semih kaya sorunu ortaya çıkacak ingiltere kampını kaçırdı ve henüz hiçbir hazırlık maçında oynamadı emirates cupta 45er dakikadan oynasa 1 maç yapacak ve fener maçına kadar 1 hazırlık maçıyla gelecek chedjounun ve danynin formu ortada fener maçında inşallah bir sorun yaşamayız savunmadan çok korkuyorum zamanla toparlanacaktır

Carlinhosda cimrilik falan yapılmadı. Yabancı konusu olumlu sonuçlansaydı solbekin şimdiye kadar geleceğini herkes biliyordur heralde. Tabi ki şimdide alınması lazım ama o hocanın takdiri

yabancı konusu ile ne alakası var?? elmander gönder. carlinhos al, riera kanat olarak kullan bazı maçlarda..

bumu zor??

gelecek sene bedavaya çıkaracaksın elmander-riera elinden. nerde zarar ediyorsun bakalım..

4-5 maç için bu adamlara 2-3 vereceksin senelik...

solbeği yabancı kullanmada mecbursan o zaman stoperi,bilmem orta sahayı falan yerli kullanacaksın ,hani nerde yerli transfer ?? 30 yaşındaki erman kılıncmı yoksa 3 yıl daha baltaya imza attırıp adamı abad etmekdemi yerli transfer..

Selçuk, Burak, Semih, Hamit ilk 11'deki 4 yerli hazır 5. de inşallah Arda olur, onun için çalışıyorlar anlaşılan. Olmazsa Sabri, Emre, Engin, Umut, Hakan falan bir çare bulunacak tabi tutmazsa o zaman eleştiriler olacaktır, gayet normal.

arkadaş yerli dediysek illa sol bek olacak diye birşey yok başka mevkiye alırsın sol beke yabancı alırsın yani yerli olsun da mevkisi önemli değil sadece ilk 11 oynsayabilecek kapasitede olsun oda varmı yok

yerlileri say bakalim birşGalatasaraya layik gordugun.geldigi an kadroya girecek.

İcinin en iyisi Alper Potuk degilmiydi? onun bile bu Galatasaryda kadroda olup olmamsi soru isaretiydi.

İlk 11 oynayacak kaç yerli var piyasada millet günlerdir Emre Can diyor çoğu 2 maçını bile izlememiştir bunun üzerinden yönetim istifaya kadar getirenler var, ayıp.

hocam bu takıma yerli lazımmı lazım bir şekilde özellikle geri bölgeye yerli oynucu transfer etmek gerekiyordu. bu çok kaliteli olur olmaz orası ayrı. ömer toprak,serdar taşçı,serdar aziz emre can vs ben sadece örnek veriyorum bu opyuncular iyidir değildir ama mecburuz yerli oyuncu oynatmaya. drogba,sneıjder,melo,muslera bu 4 oyuncu banko sol bekte mecburen yabancı etti 5 ya chedjou boşuna alındı yada eboue yedek bekliyecek işte sıkıntı burda başlıyor

Gelmez tabiki. Icimde öyle bir his var zaten ve bence cok zor bir gruba düsecegiz.

Tamam oynariz da, bu güzel kadroyu bu sene güclendirmeliydik firsat varken.

Genclestirme diyorlar, hic mi yok genc yerli? Kimi kandiriyorlar? Kimseyi alamiyorlar ki.

Sener alinmaz mi? Aykut Demir´i sen alsaydin? Alternatif diye Umut´u degil de Cenk Tosun veya Muhammet´i alsaydin? Madem genclesmek istiyorsun.

Bonservisi elinde diye Erman´a hücum edecegine, git Kasimpasali Adem Büyük´ü al, stopere Baris Basdas´i al, Erkan Zengin´i al. Ama yok.

Sonra aglamayacaklar yabanci kontenjani diye. Sen becerikli olduktan sonra her sistemde basarili olursun.

Bu sene cuvalladilar. Acik ve net. Hic cikip konusmasinlar

keske zor grupa dussek.hatta en zoru.Galatasaray zoru sever.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt