Tolga Ciğerci'yi alalım en azından.
Yahu ben anlamıyorum 2-3 yerli alalım ama kim?
Alper Potuk (iyi kötü tartışılır feneri tercih etti yönetim almak istedi)
Emre Can (Leverkuseni tercih etti çünkü 4 yıl olacak sonra münih geri alacak. Bizimkiler bonservissiz istemedi)
Gökhan İnler(Melo alındı yeri tercih edilebilirmiydi belki ama meloya 3.75 bonservis verdin en az 10 vermek gerekirdi uyum sorunu falan filan)
Aykut Demir (Kendi açıklaması var Trabzonluyum o yüzden tercih ettim diye Gs istemiş o bizi istememiş)
şimdi kim kaldı yerli söyleyinde alalım...
Yahu ben anlamıyorum 2-3 yerli alalım ama kim?
Alper Potuk (iyi kötü tartışılır feneri tercih etti yönetim almak istedi)
Emre Can (Leverkuseni tercih etti çünkü 4 yıl olacak sonra münih geri alacak. Bizimkiler bonservissiz istemedi)
Gökhan İnler(Melo alındı yeri tercih edilebilirmiydi belki ama meloya 3.75 bonservis verdin en az 10 vermek gerekirdi uyum sorunu falan filan)
Aykut Demir (Kendi açıklaması var Trabzonluyum o yüzden tercih ettim diye Gs istemiş o bizi istememiş)
şimdi kim kaldı yerli söyleyinde alalım...
Yabancı planlaması yanlış yapıldı. Ama bu Sneijder ve Drogba transferiyle oldu. Önce bunu kabul etmek lazım.
ben yerli derken illa sol bek olacak diye birşey söylemiyorum başka mevkide yerli kullanırsın sol beki yabancı yaprsın önemli olan yerli oynucu alıp ilk 11 de oynatmak bu sol bek olmaz sağ bek olur ama özellikle müdafa bölgesinde olması lazım ilerde ne drogbayı sneıjderi meloyu kesebilecek bir yerli olmadığı için bu yerli ya defans olacak yada sağ sol bekten biri. ha varmı artık yok stratejimizi daha önceden belirlemeliydik bizimkiler kurala aldırış etmedi. öyle kürsüye çıkıp yok kabul etmeyenler gider falan demiyeceksin yada o federasyonu indireceksin. yönetim bu yıl sınıfta kaldı tamamiyle plansız programsız bir transfer dönemi yaşıyoruz.
Sol bek değil asıl öncelik.Şu an için defans bölgesinde en iyi oynayan futbolcu Riera.Hatta orjinal mevkisi sağ bek olan Eboue daha kötü performans gösteriyor Rieradan.Asıl sorun savunma göbeği gibi gözüküyor.Chedjou umarım hazırlık maçlarında gördüğümüz gibi bir oyuncu değildir.Ben Dany ile arasında pek fark göremedim oyun stili olarak.Bize Ujfalusi tarzı lider oyuncu lazımdı.
Eboue hep arada kaynıyor sinir oluyorum. Bu formla devam edilirse Chedjou ve Rieradan önce kesilecek adam Ebouedir
yerlileri say bakalim birşGalatasaraya layik gordugun.geldigi an kadroya girecek.
İcinin en iyisi Alper Potuk degilmiydi? onun bile bu Galatasaryda kadroda olup olmamsi soru isaretiydi.
Takımda takviye bekleyen yerler var. Biz yine sol elimize bakıyoruz. Canımı sıkıyor bu iş.
Evet sanki dokunulmazlığı var gibi.Riera elinden geleni yapmaya çalışıyor sol bek olmamasına rağmen.Ama Eboue'nin tavırları hiç hoşuma gitmiyor.Sahada umursamaz tavırları,kendini yerli yersiz yere atması vs.Böyle giderse ben Fatih hocanın tribünde oturtacağını tahmin ediyorum Eboue'yi.
Emre Can ı da mı alamamışız
hocam bu takıma yerli lazımmı lazım bir şekilde özellikle geri bölgeye yerli oynucu transfer etmek gerekiyordu. bu çok kaliteli olur olmaz orası ayrı. ömer toprak,serdar taşçı,serdar aziz emre can vs ben sadece örnek veriyorum bu opyuncular iyidir değildir ama mecburuz yerli oyuncu oynatmaya. drogba,sneıjder,melo,muslera bu 4 oyuncu banko sol bekte mecburen yabancı etti 5 ya chedjou boşuna alındı yada eboue yedek bekliyecek işte sıkıntı burda başlıyor