GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 819

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
819/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu beğenmediğiniz hamit bayern münihte real madridde oynamış adam geçen sene asist gol katkısı pek olmayabilir ama ebouenin o sağ taraftaki tüm boşluğunu hamit kapattı taraftarlar bunu görmüyor sanırım

Şu kadroyu kurmak bu kadar mı zor millet ya (3 transfer ile yapılır bu kadro);

-------------------Muslera------------------------

Eboue------Semih----Yerli Transfer----Carlinhos

---------------------Melo--------------------------

----------Selçuk--------------Arda----------------

---------------------Sneijder-----------------------

--------------Burak-----------Drogba-------------

Yahu ne Arda'sı biz daha kariyerinde 5 maça zor çıkmış Emre Can'ı kafalayamıyoruz Arda'yı hangi şartlar altında almayı başarabileceğiz komik. Bu yönetim profesyonel ise eğer ben böyle profesyoneller istemiyorum ayrıca.

Arda'yla Emre'nin durumu bir mi? Emre'nin ülkesi, hayatı, düzeni her şeyi Almanya'da kurulu bu yaşında Bundesliga'da kalıp Şampiyonlar Ligi'ne gidecek bir takımda oynamayı tercih etmesi normal.

Ama Arda Galatasaray'ın evladı, Atletico ikna edildiği an gelir. Kaldı ki atıyorum Emre Leverkusen'den 1 istediyse bizden 2 istemiştir, Arda'ya gerekirse yıllık 4 milyon verilir ama Emre'ye o kadar para verilmez. Ne olursa olsun işin maddi boyutu da etkili.

ben dedim arkadaş herkes dalga geçti bu şener özbayraklı alınmalıydı sağ beke 2 sene sonra yeni gökhan gönül olur sabriye sağ bek emanet edilmez şeneri alıp koyacaksın koymazsan bu adam nasıl kendini kanıtlayacak

elinizdeki oyuncuları kötüleyip durmayın yeter yahuu..

daha iyisini alamayan- hocanın istediği adamı alamayan yönetime suç bulunn..

adam oynamıyormuş-yeterli değilmişş..

kanattan bindirecek tek adam eboue, zaman zaman kötü oynar-batırır ama faydasıda vardır..

bazı kafaları anlamıyorum..

Pazarda doğru düzgün oyuncu mu kaldı Allah aşkına ? Arda yapılabilecek yegane katkı verecek hamle gözüküyor, Mesut, Serdar Taşçı, Gökhan, İlkay bu adamlar bu dakikadan olma ihtimali yok zaten bazıların hiç yok gibi bir şey yerli olarak alınabilecek artık Arda kaldı yönetimde bir zahmet alsın artık, hala savunanlar var, her yıl sallayıp sallayıp duruyorlar, tek şansları Fatih TERİM gibi bir hocaya sahip olmaları, bugüne kadar kimleri istedi de almadılar alamadılar hatta üzerine takım yaptığı adamı sattılar. Ali DÜRÜST yok artık, hocayı çok iyi tanıyıp ona göre davranan, sakinleştiren, ikna eden kişiydi, ilk sportif başarısızlıkta altından bu yönetim kalkamaz, hele hoca bir konuşsa o dakika ortalık ayağa kalkar, Ergin ATAMAN ve Fatih TERİM bir gün eğer hizmetleri bittikten sonra konuşurlarsa ki Ergin hoca bugün ayrılsın konuşur gerçekleri görürüz, sayın TULUN ve ÖZYER bütün transfer hamlelerinde sanki belirleyici uzman konumunda yanlış hamleler için elinden geleni yapmaya çalışıyorlar, alınamayan oyuncuların sebepleri de bu 2 isimdir(Özyer konusunda %100 eminim), kısacası benim için son iki yıl ve gelecekte kazanılan bütün başarıların arkasındaki tek isim TERİM ve ATAMAN'dır. Başarısızlık durumunda sorumluları ÖZYER, TULUN ve onlarla devam etmeyi tercih eden AYSAL'dır.

Voleybol şubesi adına da Orkun DARNEL için aynı şeyler geçerlidir.

Şu kadroyu kurmak bu kadar mı zor millet ya (3 transfer ile yapılır bu kadro);

-------------------Muslera------------------------

Eboue------Semih----Yerli Transfer----Carlinhos

---------------------Melo--------------------------

----------Selçuk--------------Arda----------------

---------------------Sneijder-----------------------

--------------Burak-----------Drogba-------------

Yerli iki stopere gerek yok. Bence bu daha mantıklı

-----------------------Muslera-----------------------

Hamit-----------Chedjou--------Semih-------Kolarov

-----------Selçuk-------Melo-------Engin-------------

-----------------------Sneijder-----------------------

-----------------Drogba-----Burak---------------

elinizdeki oyuncuları kötüleyip durmayın yeter yahuu..

daha iyisini alamayan- hocanın istediği adamı alamayan yönetime suç bulunn..

adam oynamıyormuş-yeterli değilmişş..

kanattan bindirecek tek adam eboue, zaman zaman kötü oynar-batırır ama faydasıda vardır..

bazı kafaları anlamıyorum..

en iyi kanat hucumcularımızında yetersiz beklerimiz olduğu gerceği hem doğru hemde cok acı bir gercek !!!

Bence bu sene önemli noktalardan biri de tek forvet mi çift forvet mi oynayacağız.Özellikle şampiyonlar ligi maçlarında çift forvet bana göre lüks.1 kişi savunmada eksik oynamış oluyoruz.Özellikle Burak takım savunmasına hiç yardım etmiyor.Real Madrid'e karşı İstanbulda oynadığımız gibi ilerde Drogba'yı koyarsak daha iyi olur gibime geliyor.

bu elestiriyi kabul ederim bak.Drogba Ve Sneijder yapilmamaliydi onun yerine dengeli kadro yapilaydi gibi.

Bu eletiride mantik var.

Hem Drogba Sneijder olsun hem sol bek olsun tum takim yabnanci olsun yabanci kurali 6+0+4 olsun sonra Bulent Tulun transfer yapamiyor olsun.

Aynen bu fikirdeyim. Sneijder yapılıyorsa 4-2-3-1'ee dönecek takımı kurmalıydık. Drogba yapılacaksa Sneijder kalmalıydı.

Şimdi bu adamları kesmek de saçma olur. O yüzden Hakan Balta şov izleriz bol bol.

Yerli iki stopere gerek yok. Bence bu daha mantıklı

-----------------------Muslera-----------------------

Hamit-----------Chedjou--------Semih-------Kolarov

-----------Selçuk-------Melo-------Engin-------------

-----------------------Sneijder-----------------------

-----------------Drogba-----Burak---------------

Emre Çolakta bu sene fena geliyor Enginin yerine koyabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt