GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 820

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
820/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eboue'nin taraftar bazında ve hoca bazında dokunulmazlığı var arkadaşlar aman susun siz sağ bek mi gördünüz müthiş bindirmeleri var adam Arsenal'de oynamış ama geçen sene en çok gol golü onun kanatından yemişiz kimin umrunda Riera sol bek değil çok açık veriyo Eboue süper takla atıyo yalandan delilik yapıyor filan sempatik geliyor olsa gerek. Ben olsam Eboue'yi satıp sol bek alırdım eminim daha karlı bir iş yapmış olurduk.

Yerli iki stopere gerek yok. Bence bu daha mantıklı

-----------------------Muslera-----------------------

Hamit-----------Chedjou--------Semih-------Kolarov

-----------Selçuk-------Melo-------Engin-------------

-----------------------Sneijder-----------------------

-----------------Drogba-----Burak---------------

şuan en mantıklı kadro bu görünüyor sol bek alıp hamiti sağ beke çekmek gerekiyor. eboue zaten bu formuyla ilk 11 i haketmiyor. ama tribünde oturan bir eboue de sorundan başka birşey vermez

zaten şöyle birşey bu 4-3-1-2 sisteminde melo stopere kayıyor ve 3-5-2 gibi bir sistem ortaya çıkıyor

muslera

semih melo chedjou

eboue selçuk Hamit hakan

Sneijder

Drogba Burak

bunun gibi birşey ortaya çıkıyor bunun içinde o beklerimizin hücum anlamında iyi olması lazım bindirmeler vs ebouenin yerine sağ beke hamiti koyarsak bunuda hamit yapabilirmi bilmiyorum

Cok mu zor Culio´nun sözlesmesini feshetmek? Aldigi 300-500.000 maas zaten. Cok mu zor ya?

Biz 6 yabanciya göre planlama yaparsak fena cuvallariz, belimizi dogrultamayiz.

Eboue formsuz olabilir, Melo olabilir, Sneijder sakatlanabilir, 35´lik Drogba 50 maci kaldiramayabilir vs.

Yabanci bir sol bek almak neden bu kadar sorun oluyor anlamis degilim. Gercekten anlamiyorum.

Culio ve Elmander´in sözlesmesini feshedersin en kötü ihtimalle. Culio 500 aliyor, Elmander 1.8 filan. Batmazsin herhalde.

şuan en mantıklı kadro bu görünüyor sol bek alıp hamiti sağ beke çekmek gerekiyor. eboue zaten bu formuyla ilk 11 i haketmiyor. ama tribünde oturan bir eboue de sorundan başka birşey vermez

Eboue'nin taraftar bazında ve hoca bazında dokunulmazlığı var arkadaşlar aman susun siz sağ bek mi gördünüz müthiş bindirmeleri var adam Arsenal'de oynamış ama geçen sene en çok gol golü onun kanatından yemişiz kimin umrunda Riera sol bek değil çok açık veriyo Eboue süper takla atıyo yalandan delilik yapıyor filan sempatik geliyor olsa gerek. Ben olsam Eboue'yi satıp sol bek alırdım eminim daha karlı bir iş yapmış olurduk.

eboueye kimse bizim veridiğimiz parayı vermez..

hoca yardıran bek sever sergen :)

bakma şimdi eboue'nin performansına. Kendini bulduğunda yardırır yine eboumiz :)

Sol beke acil çözüm lazım en kötü türkiye için wederson u alalım.bedava iken cogu arkadas kızacak bana ama h.baltadan iyidir.bu arada hem fb maçındaki sol açığı hemde bursa maçındaki sol açığı çok beğendim özellikle bursanın rakibindeki sol açık aynı zamanda forvet oynuyor amrabattan on kat iyidir yaşıda 21 kamerunlu galiba

eboueyi geçen sene fiorentina ne istiyordu unuttunuz sanırım :) eboue gibi bir oyuncunun her zaman piyasası vardır riera gibi değildir satsan satarsın ama risk almaya değermi böyle bir oyuncuyu bulmuşsun ne kadar eleştirilsede eboue gibi sağ bek zor bulunur hah yönetim derse uchidayı filan alacam ozaman tamam :D

Sol beke acil çözüm lazım en kötü türkiye için wederson u alalım.bedava iken cogu arkadas kızacak bana ama h.baltadan iyidir.bu arada hem fb maçındaki sol açığı hemde bursa maçındaki sol açığı çok beğendim özellikle bursanın rakibindeki sol açık aynı zamanda forvet oynuyor amrabattan on kat iyidir yaşıda 21 kamerunlu galiba

şikeci wedersonun takımımızda yeri yoktur !

bu yönetim transfer falan yapmasin, yapacaksa abdürrahim albayrak ve ali dürüstü geri getirsin

biz kime ne anlatiyoruz ki? kadroyu yabanci cöplügüne cevirdiler türk oyuncu alamadilar sonra homurdanmalar basladi, cok güzel.. zar zor sercanla furkani kiralik gönderdiler

aykut-ufuk-dany-riera-ceyhun-culio-yigit-elmander gibi adamlar kadroda hala.

Arda, Alpaslan Öztürk, Jem Karacan, Gökhan İnler, Kolarov ve Nani alınsaydı bile Selçuğun alternatifi yok. Cidden sıkıntılı bir sezon geçecek.

---------------------------------------Muslera-----------------------

------Öztürk/H/E/S---Chedjou/Dany----Semih/Zan-----Kolarov/R/balt

-----------------------------Selçuk--------------İnler/Jem-------------

---Nani/Hamit/Arda--------Sneijder/Engn--------Arda/Amrbt/Erman------

---------------------------Drogba/Burak--------------------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt