Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu yönetim transfer falan yapmasin, yapacaksa abdürrahim albayrak ve ali dürüstü geri getirsin
biz kime ne anlatiyoruz ki? kadroyu yabanci cöplügüne cevirdiler türk oyuncu alamadilar sonra homurdanmalar basladi, cok güzel.. zar zor sercanla furkani kiralik gönderdiler
aykut-ufuk-dany-riera-ceyhun-culio-yigit-elmander gibi adamlar kadroda hala.
ne yazıkkı bu sezon transferde sınıfta kaldık..Takımda sol bek eksik halen alınmadı bence alınmayacak kanat oyuncusu eksik bunu napoli maçındada gördük halen bi icraat yok.gönder amrabatı al brumayı gönder rierayı al kolarov ve carlinhos'u melo yerine alıcaktın gökhan inleri alıcaktın ardayı ozaman yabancı sınırı ne oluyorsa olsun bu sene çok zorlanacagız geçen seneki puan kayıplarını yaparsak şampiyonluk zora girer söyleyeyim...
Maalesef istikrarlı bir takım değiliz. Geçen seneki kötü oyunumuz ve kötü performansımıza rağmen şampiyon olduğumuz için ne yazik ki geçen sene düşüşte olduğumuz dikkat çekmedi. İstikrarlı takım performans olarak bir önceki senin altına düşmez aksine basmak basamak üzerine koyar. Bırakın ileri gitmeyi geriledik diğer takımların da kötü olması bizi kandırdı. Gördüğüm kadarıyla ve izlediğim futbolla hala geçen seneki yerdeyiz. Yeni transferler ile üzerine koyamadığımız için bu sene gerçeklerle baş başa kalacağız ama ne yazık ki en az 1 senemiz heba olacak.
Ayrıca bu yönetim ile başarısızlık olduğunda nasıl bir yol izlenecek daha bunu görmedik. Umarım inanmasam da geri kalan sayılı günlerde doğru şeyler yaparız. Başarılı olmak istiyorsak sürekli kendimizi geçmeliyiz kimin ne yaptığı o zaman bizi ilgilendirmez.
dany 2 hazırlık maçı ve 2 kırmızı kart bende eleştirdim ama mehmet demirkolun yorumlarını dinleyen varsa bilirler napoli maçında ilk golde rieranın topu izleyişi 2.golde 4 oyuncunun adama bakması pres yapmaması. son penaltı pozisyonuna birşey diyemem türkiyede böyle adamlar çabuk harcanıyor birinin üstüne yükleniyor suç ama hemen böyle silip atmak olmaz ronaldoyla baş edebilen bir adam dany .
emre canın leverkusene transferi oldukça canımı sıktı.zira ben yönetimden kesin bir hamle bekliyordum.ama anlaşılıyor ki yönetim bizden çok farklı düşünüyor bu sene.
Diego costa liverpoola gidiyormuş lvp serbest kalma maddesi olan 24 mn € vermeyi kabul etmiş Burak=Arda takasına doğru adım adım gidiyoruz bence inşallah olur
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.