Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben size bir topçu önereyim Kafanız dağalsın. Seneye transfer dedikodularında adını sık sık duyacağımız geleceğin yıldız topçularından biri olucak.Bakın buraya yazıyorum.

Duvan Esteban Zapata Banguera

Kısaca Duvan Zapata

Kulübü Estudientes.

Bu sene estudientesin tüm maçlarını izleyenler nasıl bir topçu oldugunu daha iyi anlayacaklar.

Fikir sahibi olmayanlar ise youtube a Zapata estudientes yazarak adamın yetenekleri hakkında en azından fikir sahibi olurlar.

Bu arkadas bana Jardelin biraz daha hareketli atletik halini hatırlatıyor.Portolu Jackson Martineze benziyor stili.

Zaten yakında porto anlaşırsa hiç şaşırmam.

Bir kere adam golcü.

Topu durdurim önüme alim sonra şut çekeyim yok. Her şekilde her pozisyonda vurabiliyor.hareketli toplara bile.

Kafa toplarında bir harika.Sık sık Kafa golleri var.

İzleyin izlettirin.

Ben size bir topçu önereyim Kafanız dağalsın. Seneye transfer dedikodularında adını sık sık duyacağımız geleceğin yıldız topçularından biri olucak.Bakın buraya yazıyorum.

Duvan Esteban Zapata Banguera

Kısaca Duvan Zapata

Kulübü Estudientes.

Bu sene estudientesin tüm maçlarını izleyenler nasıl bir topçu oldugunu daha iyi anlayacaklar.

Fikir sahibi olmayanlar ise youtube a Zapata estudientes yazarak adamın yetenekleri hakkında en azından fikir sahibi olurlar.

Bu arkadas bana Jardelin biraz daha hareketli atletik halini hatırlatıyor.Portolu Jackson Martineze benziyor stili.

Zaten yakında porto anlaşırsa hiç şaşırmam.

Bir kere adam golcü.

Topu durdurim önüme alim sonra şut çekeyim yok. Her şekilde her pozisyonda vurabiliyor.hareketli toplara bile.

Kafa toplarında bir harika.Sık sık Kafa golleri var.

İzleyin izlettirin.

Valla aramizda Estudiantes maclarinin tamanini izleyen pek yoktur bu forumda hatta Türkiye'de. Maclarin tamamini izlemeden anlayamaz miyiz ? :D :D

Kontenjan sorun olsa da bi tane adam almamız lazımdı ayıptır , Kolarov umarım gelir.

önce kolarov hayali kuruyorum

sonra diyorum sağ bekte sabriyi mi izlicez, boşver

sonra yeniden düşününce sol bekte balta mı oynasın sağ bekte sabri mi

işin içinden çıkamıyorum beyler

En iyisi bu sezon lig'de sampiyon olup Sampiyonlar Ligi'nde gruptan cikmak. Bunlar basari olur. Mevcut kadro ile bunlari basaracak gücteyiz. Tek sorunumuz +4'de kalacak yabanci oyunculari sürekli psikolojik ve kondisyon acisindan hazir tutmak. Gelecek sezon muhakkak bu isler böyle devam etmeyecek. Hele CAS'i cezayi onadiktan sonraki sürec cok ilginc olacaktir.

Sabri veya Hamit oynasın daha iyi.

Takıma verdiği zarar bakımından kimse Balta ile yarışamaz. :asd:

Şu durumda transfer yapılmıyor diye ne yönetime ne de teknik heyete sallayamam heralde.

Senin 10 yabancı hakkın var ve bunların 4 tanesi kulübede oturacak. 6 isim kimler olacak sayalım hemen.

Muslera, Eboue, Chedjou, Melo, Sneijder, Drogba. Siz bunların ayarında futbolcu transfer etmek istiyorsanız 11'e oturtabilmeniz lazım.

Bu yabancı sınırı Türk futbolunun kamburudur, CL'de yarı-final veya final zor ihtimal bununla beraber. Bir şekilde bunun kaldırılması gerek. Bunlardan bahsederken vallahi futboldan soğuduğumu farkediyorum.

edit; yönetime tek kızgınlığım bu saçmalığa zamanında karşı çıkmamalarıdır.

Ne alaka ? O zaman Emre can Kerim Frei gibi oyuncular niye allah aşkına yönetimi savunmayın sınır bahane değil.

Şampiyonlar liginde 3.lük başarıdır bu sene her sene şanslı kura çekemeyiz

Şampiyonlar liginde 3.lük başarıdır bu sene her sene şanslı kura çekemeyiz

gecen seneki kadroyu kast ediyorsan kabul

ama suanki kadromuz bence 2nci torbada olmayi hak ediyor yani oyuzden 2nci olmaliyiz.

3ncude beni tatmin eder tabiki.. cunku en az yari final oynariz.. belki uefayi aliriz :D

gecen seneki kadroyu kast ediyorsan kabul

ama suanki kadromuz bence 2nci torbada olmayi hak ediyor yani oyuzden 2nci olmaliyiz.

3ncude beni tatmin eder tabiki.. cunku en az yari final oynariz.. belki uefayi aliriz :D

Bu sene şanssız kuralar çekeceğimizi düşünüyorum.İkinci torbadan filan Psg gelirse şansımız yok bence :D Güçlü takımız ama illaki bir yerlerde takılıyoruz :D

11 yabancımız var.Culio bir şekilde gönderilir herhalde , kaldı 10.

Riera'yı göndermek zaten imkansız gibi.

Elmander'de gitmese bile sol bek almak lazım.En kötü ihtimalle Tff'ye bildireceğimiz 10 yabancı arasına Elmander'i almayız ve lisansıda çıkmaz.1.8m gibi bir para çöpe gitmiş olur ama sol beksiz cl de bu paradan çok daha fazlasını kaybedebiliriz.

ardaturan_kralkupasi_18052013_b.jpg

Arda tamam sıra Madrid'de

"Arda meselesini kurcalamak lazım" diyen Başkan Ünal Aysal mutlu sona ulaşmak üzere... Arda'yı ikna eden Aysal, hafta başında İspanya'ya çıkarma yapacak. Arasının çok iyi olduğu Atletico Madrid Başkanı Gil ile son kez pazarlık masasına oturup işi bitirecek

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, çilek sezonu kapanmadan Arda Turan'ı yuvasına geri getirmenin hesaplarını yapıyor. Önceki gün "Arda Turan meselesini kurcalamak gerek" diye bir açıklama yapan Ünal Aysal'ın bu futbolcudan vazgeçmeyeceğinin altını kalın çizgiyle çizdi... Bu sezon yıldız bir transfer yapamadığını yakın çevresine her fırsatta dile getiren Ünal Aysal'ın Arda Turan'ı tekrar Galatasaray'a getirmek için genç futbolcuyu ikna ettiği öğrenildi. Emirates Cup için Londra'da bulunan Ünal Aysal'ın pazartesi gününden itibaren İspanya'ya geçeceği ve yakın dostu olan Atletico Madrid Başkanı Gil ile Arda Turan konusunu son kez masaya yatıracağı öğrenildi.

ÜNAL AYSAL HER TÜRLÜ FEDAKARLIĞI YAPACAK

Danışmanı Bülent Tulun ile birlikte Madrid'e geçecek olan Aysal'ın Arda Turan'ı tekrar takıma kazandırmak için gerek futbolcu takası gerekse bonservis olmak üzere bütün şartları zorlayacağı öğrenildi. Atletico Madrid 12 milyon Euro'ya aldığı Arda için 15 milyon Euro isterken Aysal'ın Arda'yı sattıkları fiyatı almak istediği ifade edildi.

YILDIZ FUTBOLCU BU KEZ İKNA OLDU!

Aysal'ın son olarak A.Madrid'in ısrarla istediği Burak Yılmaz kozunu sunacağı öğrenildi. Burak+Riera takasını Atletico'nun kabul etmesi bekleniyor. Hır fırsatta "Madrid'de mutluyum" açıklaması yapan Arda'ın ise Aysal ve Terim'in yoğun telefon görüşmeleri sonrasına ikna olduğu öğrenildi. Arda'nın "Tamam kulübüm ile anlaşın ben gelmeye ve her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım" dediği bildirildi.

fft104mm2444414.jpg

İşte yeni kaptan, işte rüya takım

İmparator, “Gel Şampiyonlar Ligi'nde Drogba'nın, Sneijder'in kaptanı ol” diye motive ediyor, Arda Turan Galatasaray'a her geçen gün biraz daha yaklaşıyor. Yıldız oyuncu, Cim Bom'a dönüşte yıllık 2.5 milyon TL daha fazla kazanma şansıyla da karşı karşıya...

Galatasaray’da Arda Turan defteri tekrar açıldı, her geçen gün yeni gelişmeler yaşanmaya başlandı. Sarı-Kırmızılılar’ı, “Görünen o ki Arda Turan işini biraz kurcalamam gerekecek” çıkışıyla heyecanlandıran başkan Ünal Aysal’ın önümüzdeki günlerde bir yurt dışı seferine çıkması bekleniyor. Normal şartlarda bu tip görüşmeleri danışmanı Bülent Tulun ve profesyonellere bırakan Aysal’ın Fatih Terim’in isteğini yerine getirmek adına milli oyuncunun transferiyle bizzat ilgileneceği öğrenildi.

Sürekli temasta

Aysal, Atletico Madrid ile görüşürken, Arda Turan’ı ikna işi ise İmparator’a emanet. Terim’in ilişkisini hiç kesmediği Arda Turan’a her fırsatta, “Galatasaray’a gel, Şampiyonlar Ligi’nde Drogba ve Sneijder’li takımın kaptanı ol” telkinleri yaptığı ve yıldız futbolcunun da eskiye oranla yuvaya dönme fikrine ısındığı belirtildi. İspanya’da yıllık yaklaşık olarak 2 milyon Euro (5 milyon TL) kazanan Arda Turan’ın, Galatasaray’a imza atması halinde kazanacağı rakam ise 3 milyon Euro’ya (7.5 milyon TL) yükselecek.

İşte rüya takımı

Yılın transferi, 4. yıldızı kafasına koyan ve Devler Ligi’nde çıta yükselten Fatih Terim’in sisteminde de başrol oynayacak. Aslan’ın patronu kontenjan konusunda rahatlayacak, sol beke yabancı bir takviye için yer açılacak.

Sarı-Kırmızılılar’ı üst üste 2 şampiyonluğa taşıyan ve Avrupa’da da tekrar ses getiren işlere imza atan Fatih Terim, sisteme son şeklini vermek için başkan Ünal Aysal’ın müjdesini bekliyor. Çünkü bu haber Sarı- Kırmızılı ekipte taşların yerinden oynamasına neden olacak. Bu sezon uygulanacak 6 yabancı kuralı sebebiyle sıkıntı yaşayan Terim, Arda Turan’ın transferiyle yeni bir taktik inşa etme fırsatı bulacak. Kısacası, Süper Lig’de 4. yıldız takmak ve Avrupa’da geçen sezonun da önüne geçmek isteyen Sarı- Kırmızılılar’ın hocasının planlarında Arda Turan kilit rolü oynuyor.

'Hep istedim'

Terim, dünkü basın toplantısındaki Arda sorusuna şu yanıtı verdi: Arda için artık spekülasyon olmaması lazım. Onu hep istedim. O Galatasaray’ın bir çocuğudur, gelişmeleri hep beraber göreceğiz.

Ardayi getirib direk kaptan yapmak saygisizliktir. Umarim öyle bir hata içine düşmesler.

Sanmıyorum ben öyle bir hata yapacaklarını hatta hala Arda'nın gelebileceğini sanmıyorum. Maliyet açısından başkan 2 sene yaşlanmış oyuncuya aynı parayı verip almam dedi nasıl alabilecek merak ediyorum ama gelirse 4-3-1-2 ve 4-2-3-1 rahatlıkla oynarız. Kesinlikle fark yaratacak bir transfer olur ama ne kaptan olabilir ne 10 numara. Tahminim 14 numarayı alır işine bakar.

sağ beke Hamiti koyarsın be sabrisi arada semih,zan oynayıp kolarov ebouede oynarsın sağ bek idare edecek adam var ama sol beki yok sol bek şart ama transferi kapattık buyuk ihtimal fransanın en yi stoperi ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt