Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şayet Arda transferi olursa, bence zor gözüküyor.

Muslera-Melo-Selçuk-Arda-Sneijder-Drogba

Muthis kadro olur:)

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

Arda'yı 12'ye satıp 20'ye geri almakta mallık olur kanımca.

12´ye seneye aliriz Arda´yi anca. 1 senesi kaliyor ve o paraya alabiliriz.

Bu sene icin Arda - Burak takasindan baska bir secenek gelmiyor aklima.

Ama o zaman forvet hatti bana göre yetersiz kaliyor. Drogba Burak kadar gol atamaz.

Umut ve Elmander de kosmaktan baska bir ise yaramaz zaten.

Atletico Diego Costa'yı satmışken Arda-Burak takasına sıcak bakabilir.

Bu arada uzun süre Atletico'yla ismi geçen sol kanat oyuncusu Alejandro Gomez Metalist Kharkiv'e gitmiş.

12´ye seneye aliriz Arda´yi anca. 1 senesi kaliyor ve o paraya alabiliriz.

Bu sene icin Arda - Burak takasindan baska bir secenek gelmiyor aklima.

Ama o zaman forvet hatti bana göre yetersiz kaliyor. Drogba Burak kadar gol atamaz.

Umut ve Elmander de kosmaktan baska bir ise yaramaz zaten.

Arda-Burak takası imkansız.Böyle bir saçmalık yapılmaz inşAllah.Burak bu takımın gerçek golcüsü.

Arda için sattığımız fiyattan fazlasını teklif etmeyiz.

Üstüne belki birde Riera'yı önerebiliriz ama Riera'yı isteyeceklerini sanmıyorum.:(

Arda gelirse takima getirisi cok fazla olur. Yabancı sinirlamasi herseyi alt ust etti, gidip Nani'yi yada Farfan'i getiremiyorsan bence Arda icin kesenin agzini biraz acmak lazim.

Sattigin fiyattan fazlasına geri almak mantikli gibi durmasa da, sacma sapan 6+0+4 kurali yuzunden Arda hamlesi cok onemli.

Daha ne oldugu muamma olan Alper bile asagi yukari 15 M € ediyorsa, Arda icin limitler zorlanmali diye düşünüyorum.

Arda transferi olursa yabancı kontenjanı falan yalan olur ibre tümüyle bize döner

Riera giderse sol bek alınır herhalde.

Zaten takımda kalması sol bek transferi için bir engel.Bence takımda kalsa da sol bek alınması lazım ama almıyorlar işte.

Riera giderse yine yabancı almak zorunda kalacaksın ki Riera'nın verdiği katkıyı verecek solbeki de bulman zor olacak.

Transfer bitti bu sene, bu dakikadan sonra transfer beklemek hayalperestlik olur.

Onu da geçiyorum şu yabancı sınırlamasında yönetim süreci çok acemice yürüttü ve istediğimiz hiç bişeyi yaptıramadık.

Yönetimden bu derece büyük acemilik beklemezdim.

Emre Can 4 yıllığına kiralık gitmiş.Bayern istediği zaman geri alabilecekmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt