Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hmait muthis oynuyor vallahi :(

engin in hamit out

amrabat iyi yine vallahi.

dany faciasi devam ediyor.

drogbayi begendim baya bu macda.

selcuk iyi

chedjouyu ilk defa begendim

eboue iyi

melo iyi defansif anlaminda ama cikarken yine sacma 2 tane gereksiz top kaptirdiki buda onun hastaligi.

hakan...idare etti aslinda.

sneijderden daha cok katki bekliyorum ama top genelikle portodaydi.

orta sahada press uygulamasini yapamiyoruz ki bundan hamitin rolü cok büyük. cok ama cok agir kaliyor :(

İman gücüyle gideriz demekle olmuyor işte.. Türkiye liginde rakipler güçleniyor, biz sabitiz.. Şampiyonda olamazsak Şampiyonlar ligine de gidemez, o paradan da oluruz.. Olanda varolan şu anki iskelet kadroya olur.. Hala Burak' ı verelim Arda' yı alalım diyoruz, Burak bu takımın iyi oyuncularındandır, onu vermeden alınacaksa alınmalı Arda

Drogba papaz olmus.

Yavrum scneijder bir heyecanla gitti topun basına frikik için ama drogba gene aldı elinden .

Selcuk garibime hiç top göstermiolar zaten :(

Drogba muthis oyuncu ya. ikinci yarida baya iyidik ama daha cok calismamiz gerekiyor. hakanida fena bulmadim acikcasi bu macda. portonun 2ci penaltisi penalti degildi bence. topa müdahele etti chedjou.

dany in yerine semih artik yavas yavas monte edilmeli.

Bak Amrabat'ın yerine Arda olsaydı bu maç Porto'ya konulu film çekmiştik şu an.

Hamitin yerine engin, erman herhangi biri oynaması lazım adam top kaybetme uzmanı ya aynı anda 3 kere top kaybediyo be bu kadarda olmaz kardeşim.

takımımız yavaş

Takımımız yaşlı

Zıpır bir oyuncumuz yok

Çok yavaş oynuyoruz

Hucümcu kanat ne yazık ki sıfır

Amrabat falan hikaye .Çok büyük hayal kırıklığı ne yazık ki

Bir tane orta bir tane çalım atamazmı bir oyuncu.

Üzülerek söylüyorum ardaya şuan muhtacı eğer avrupada bir şeyler yapmak istiyorsak ki ligdede zorlanırız

Ben başkanın yerinde olsam 25 milyon eur verir ardayı hemen geri alırdım. Fenerasyona bundan daha büyük bir cevap verilemez ve verilecek bu cevap parayla ölçülemez.

.........................selçuk......melo...........................

xxx...........................sneijder........................arda

orta sahanın 4 adamı avrupa kalitesinde olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt