Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyide bu yabancı sınırlamasında ki +0 olayında sahada olan bir yabancımızı oyundan aldıktan sonra yede kulubesinde ki bir yabancı olmayacak mı? ne saçma. Kafamda deli sorular...

tuncaysw2.gif

Ardanin eksilerini yaziyorsunuz bizim takimin kanat eksikligi ardanin eksiklerinin yaninda .s

PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

Porto nun kaçan 2 penaltısından sonra Arsenal taraftarının yorumu ' 13 sene oldu hayla penaltıdan gol yemiyorlar' omuştur herhalde..:happy:

arkadaşlar biliyorum konu dışı ama bişey sorcam fenerli bi arkadaşım var onu nasıl gsli yaparım? :D

Bence baya basit ama fenerin yaptığı hangi şeref***likten bahsetsem bizim hangi başarılarımızdan bahsetsem bilemedim

Lise 1 bitip 2 ye geçtigimizde bölüm seçecegimizde tüm arkadaşlarım TM seçmişti bende Fen. Dolayısıyla her tenefüs sonrası canım onların sınıfına gitmek istiyordu ama mecburen kendi sınıfıma gidiyordum.

Arda'nın kide o hesaptır. Her tatilde geliyor buraya geziyor egleniyor ve ucaga binip giderken hep aklı ve gözü burda kalıyordur. O yüzden gelmek isteyecegini düşünüyorum

"Arda için herkesin bir beklenti içinde olması çok doğal. Ancak bu sezon kesinlikle bırakmayacaklarını bize bizzat Angel Gil söyledi. Bu saatten sonra Arda transferi olursa şaşırmak gerekir, olmazsa değil."

Ünal Aysal.

Arda defteri tamamen kapanmış gözükmüyor. Azda olsa bir umut var.

Hadi hayırlısı.

Arda iyidir candır ama bu kadar ayrıcalık verirseniz şimarır...

Bırakın Avrupa'da üst takımlarda oyuncumuz kalsın...Nuri ve Arda'dan başka üst takımlarda Türk kalmadı.

Son dönemde önemli genç futbolcuları kadrosuna katan Galatasaray, 17 yaşında bir genci daha renklerine bağladı.

Yeni sezonda Gençler Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray U-19 takımına önemli takviyeler yapılmaya devam ediyor.

Sarı-kırmızılılar Denizlispor'da forma giyen 17 yaşındaki kanat oyuncusu Necmettin Tekdemir'i de kadrosuna kattı.

Hücüm gücü oldukça yüksek olan ve hücümun her kanadında da görev yapabilen Necmettin'in yanı sıra kısa süre içinde yeni isimlerin de kadroya katılması bekleniyor.

TurkFutbol.Com / Emre KACAN

Gerçekten aranızda Arda'nın bu sezon geleceğini düşünenler mi var. Fazla umuda kaplanmayın, sonra yine hüsran olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt