Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mrhzw.gif

Transferde ve önemlisi takım planlamasında sıvıyoruz. hem beceriksiziz misal G.Töre biz istesek alamazdık eminim, kirayalamazdık... Ama bjk yapar fb yapar... birileri para mı yiyor bilmiyorum ama Galatasaray'ın genlerinde mi var eskiden beri böyle para varken de yokken de... Elalem 2-3 gunde bitirir, biz 1 ay manşet oluruz, her aşamadan herkesin haberi olur bjk fb işi 3 e bitirecekse biz 5e bitiremeyiz lobimiz yoktur beceriksizdir.

Yani hem beceriksiz organiazsyon anlamında hemde imparatorun hatalı kararları bizi hem maddi hem de kadro anlamında sıkıntıya soktu çıkamıyoruz.

Riera Hakan Balta ve Hamit'le devam... Sistem ile oyuncu özellikleri uyuşmuyor... Chedjou+ Dany 9.5m euro bonservis... Geçen yıl 6+0+4 ve 5+0+3 karaları alınmış başkan boş tehdit atıyor icraat yok, imparator hala Amrabat'a form tutturmaya çalışıyor kimi kesecekse yabancılardan... Çavuşlar...

Transferde ve önemlisi takım planlamasında sıvıyoruz. hem beceriksiziz misal G.Töre biz istesek alamazdık eminim, kirayalamazdık... Ama bjk yapar fb yapar... birileri para mı yiyor bilmiyorum ama Galatasaray'ın genlerinde mi var eskiden beri böyle para varken de yokken de... Elalem 2-3 gunde bitirir, biz 1 ay manşet oluruz, her aşamadan herkesin haberi olur bjk fb işi 3 e bitirecekse biz 5e bitiremeyiz lobimiz yoktur beceriksizdir.

Yani hem beceriksiz organiazsyon anlamında hemde imparatorun hatalı kararları bizi hem maddi hem de kadro anlamında sıkıntıya soktu çıkamıyoruz.

Riera Hakan Balta ve Hamit'le devam... Sistem ile oyuncu özellikleri uyuşmuyor... Chedjou+ Dany 9.5m euro bonservis... Geçen yıl 6+0+4 ve 5+0+3 karaları alınmış başkan boş tehdit atıyor icraat yok, imparator hala Amrabat'a form tutturmaya çalışıyor kimi kesecekse yabancılardan... Çavuşlar...

şu 2 seneden sonra bu transfer dönemi olmadı...Erman alındı hiç oynamıyor enteresandır... hala Amrabatdan medet umanlar var şaka gibi...

Söyle bir gercek var ki, tek forvet oynamayi düsünüyorsak kanat transferi sart oglu sart.

Bu kadroyla tek forvet oynayamayiz, oynarsak da etkili olamayiz.

Arda transferi bize level atlatir, Engin veya Kazim´i da sag kanada monte edersek cok etkili bir takim oluruz.

Söyle bir gercek var ki, tek forvet oynamayi düsünüyorsak kanat transferi sart oglu sart.

Bu kadroyla tek forvet oynayamayiz, oynarsak da etkili olamayiz.

Arda transferi bize level atlatir, Engin veya Kazim´i da sag kanada monte edersek cok etkili bir takim oluruz.

Aynen öyle hocam ancak hoca Burak'ı da monte edebilir o bölgeye neyse sıkıntı değil fakat ; hala belirsizlik hakim gibi 4-3-1-2'ye devam da edebiliriz gibisinden bir hava da yok değil hani.

Bakalım ilerleyen günler ne gösterecek , eğer 4-2-3-1 oynayacaksak :

Sol bek + Arda Turan

4-3-1-2 oynayacaksak :

Sol bek + Kerim Frei

Çok mantıklı olur gibi.

Aynen öyle hocam ancak hoca Burak'ı da monte edebilir o bölgeye neyse sıkıntı değil fakat ; hala belirsizlik hakim gibi 4-3-1-2'ye devam da edebiliriz gibisinden bir hava da yok değil hani.

Bakalım ilerleyen günler ne gösterecek , eğer 4-2-3-1 oynayacaksak :

Sol bek + Arda Turan

4-3-1-2 oynayacaksak :

Sol bek + Kerim Frei

Çok mantıklı olur gibi.

Birseyler kesinlikle olur. Arda mi olur, Frei mi olur, kanat + sol bek mi olur bilemem, ama olur :)

Takimimiz gercekten güclü. Bu takima 2 transfer gerekiyor, tutarsa da her takima meydan okuruz diye düsünüyorum.

Gözü karartalim, Carlinhos ve Arda´yi alalim :) Seneye genc yetenek disinda transfer beklemeyiz Drogba uzatirsa.

Bu transfer döneminin en kötü tarafı alamadığımız değil gönderemediğimiz oyuncular.

Culio , Elmander ve Riera'dan hiçbirini gönderemedik.

11 yabancımız var.En az ikisi gidecek ki sol bek alınsın.:confused::confused::confused:

Bu transfer döneminin en kötü tarafı alamadığımız değil gönderemediğimiz oyuncular.

Culio , Elmander ve Riera'dan hiçbirini gönderemedik.

11 yabancımız var.En az ikisi gidecek ki sol bek alınsın.:confused::confused::confused:

En kötü ihtimalle Culio ve Elmander kesin giderler hocam merak etmeyin ben bunlara Dany ve Riera'nın da eklenmesini istiyorum.

Stoper rotasyonu : Chedjou , Semih , Gökhan , Ceyhun şeklinde olur yeter ki gitsin Dany. Diğerleri zaten lüzumsuz.

Culio ve elmander kesin gidecek, gerekirse son gun paralari odenip gidecek.

Solbek veya kanat oyuncusu alinacak.

Arda gelmesini istemem, zaten onun da gelecegini sanmam.

10 yabancidan hangisinin oynayacagi ise belki de hepsi rotasyona girecek. Ama dany ve riera en cok kenarda bekleyecek oyuncular.

En kötü ihtimalle Culio ve Elmander kesin giderler hocam merak etmeyin ben bunlara Dany ve Riera'nın da eklenmesini istiyorum.

Stoper rotasyonu : Chedjou , Semih , Gökhan , Ceyhun şeklinde olur yeter ki gitsin Dany. Diğerleri zaten lüzumsuz.

Dany kesin kalır.

Riera'yı göndermek imkansız gibi.Bizde aldığı parayı verecek kulüp bulamayız.En fazla 1.5m veren çıkar ve bizde üstünü tamamlarsak ancak.:(

Culio'da gider bence.En kolayı Culio'yu göndermek zaten.

Elmander'de gitmek istemiyor.:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt