Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.a ağalar,renktaşlar. Yıllardır sizleri burda takip ediyordum üye olup mesaj atmak şimdiye nasipmiş :) Umarım Arsenal maçını kazanırız iyi bir moral olur bizim açımızdan kupa almak kesinlikle.

ingiliz yorumcudan galatsaraya ovguler, "galatsaray defansdan ileriye cok temiz paslarla cabuk geliyorlar"

yalnız bu ekmander tam bi çöp yaptığı tek şey saga sola öle boş boş koşu.Bence hıc zerre düşünülmeden teşekkür edip yollanmalı.

bu umut un bu kadar para alması resmen saçmalık.elmander le umut forvet hattında ne yaptıklarını nerede duracaklarını bilmeden koşup duruyorlar.ilk defa chedjou yu bu maçta beğendim.semih bildiğimiz semih.stoperler semih ve chedjou oldu yüzde 99.riera ben futbolcu değilim diye bağırıyor ama yapacak bi şey yok.futbol aklı falan bi geçin ltf o ağırlıkla bir kera dahi ileri çıkmadan arkasına adam kaçırmayı becerebilen bi solbek.bence orda dany oynar gibi aslında hoca solbek dense şu dany bence bu kadroda sol bekte oynamaya en yatık adam dany aslında.solbek alamıyor ve riera yı yollayamıyorsak bence dany denenseydi keşke orda.4 maçtır hiç beğenmediğim chedjou yu maçta beğendim.belki yanındaki partnlerle anlaşamıyordu belki alışamamıştı ama bu maçta en azında o kazanıldı.bi parantez amrabat a az biraz daha futbol aklı olsa çok başka bi adam olabilecek adam.güç hız var aslında nerde durması gerektiğini de biliyor ama topu aldığında ne yağacağına hemen karar veremiyor.ya ters çalım ya top çekip orta yapıyor ben bile biliyorsam sahadakilerin hepsi biliyor bunları.ama az biraz daha gelişse süper adam olabilir tam arada derede bir futbolcu.ve bu takım ltf sol bek alın diye bağırıyor artık.

drogba done it again, arsenal must be sick of him..... drogba gene yapdi, arsenal artik bikmisdir ondan

İşin ucunda kupa varsa gerisi teferruat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt