Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
qamber de souzadan inciler

"

benim adım galatasaray

benim bir qarım var

yanaqları al al

dudaqları bal bal

adını qoydum arsenal

"

Yani sence sol bek gelecek mi ? Gelecekse neden bu kadar beklenildi ve sen nasıl bu kadar emin tavılar içerisindesin bunların cevabını isterim :D

renktaş bunların cevabı basit, ben büyük bir takım olduğumuzu düşünüyorum, sorunların giderileciğini var sayıyorum, ayrıyetden bu kadar beklenildi diyosun o yüzden süpriz olmaz yazdım

Yönetim Arda'yı alamıyorsa yapacağı en mantıklı iş Elmander'i,Culio'yu,Riera'yı yollamak olmalı.

Bunların yıllık ücretiyle bir sol bek alınıp CL'de kullanılmalı.

Ah Ali Adnan kaçmamalıydı. Bedavaya kaçırdık. Yedekte kalmayı da sorun etmezdi.

Geçen sene bu zamanları hatırlayın. Melo, Hamit, Amrabat, hiçbiri bitmemişti. Sezonun sonuna kadar belli olmaz bence adam alıp almayacağımız. Solbek ihtimali yüksek, çünkü Terim Engin-Erman gibi sol bek oynama potansiyeli olan oyuncuları denemiyor bile.

Muslera

Eboue Semih Chedjou Engin

Melo

Selçuk Arda

Sneijder

Burak Drogba

Olsa kadro, CL'de yarı final zorlarız gibime geliyor.

^

Çok gol yer o kadro

Tapatalk ile gönderildi

sro.gif

BQ12I4UCIAM_Tkv.jpg

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Mex1Hz__tR4[/media]

commentlere gel

bir suru yabanci izledi... golu :D

Carlinhos´u aliriz diye düsünüyorum. Bu hafta gelismeler olur o konuda.

Elmander ve Culio´nun sözlesmeleri de feshedilir

Lig başlayacak Elmander ve Culio halen gönderilmedi. Ver parası neyse gönder yerine adam alma istersen. Oynatmayacağımız adama boşa para vermeyi çok seviyoruz.

Lig başlayacak Elmander ve Culio halen gönderilmedi. Ver parası neyse gönder yerine adam alma istersen. Oynatmayacağımız adama boşa para vermeyi çok seviyoruz.

Biz alışığızdır transfer döneminin sonlarına doğru, hatta son gün daha oyuncu alıp satarız/göndeririz. Şunun şurasında 1ay gibi zaman var diye düşünenler vardır muhakkak teknik ekip/yönetimde. Tabi yanlış düşünce ama yabancı sınırı çok net transfer yapmamızı engelledi. Mesela Carlinhos transferi bitmişti ama bekletildi. Yabancı sınırında istenilen karar alınmayınca askıya alındı.

Carlinhos´u aliriz diye düsünüyorum. Bu hafta gelismeler olur o konuda.

Elmander ve Culio´nun sözlesmeleri de feshedilir

önce sana ve herkese selam.

bende zaten bu konu üzerinde duruyorum.

eğer yalnış bilmiyorsak... emirates cup tan 3 milyon euro ödül alındı.

elmander ve culio satsak ucuzdan toplamda 1 milyon euro ya? o para ile alacaklarını karşılasak 1 milyon euro daha koyup üstüne, zararsız göndeririz.

ben riera nında bir şekilde gönderilmesinden yanayım..

carlinhos 4-5 alırsın,zaten anlaşma yapılmıştır.

olursa fırsat transferi bruma al kapat..

bu takımın eksik yeri sol taraf. dün kü maçta gördükki.

çünkü türkiye liginde öyle veya böyle 4-4-2 oynarız. avrupa maçlarında iyi bir sol bek ve yedekte olacak amrabat-bruma gibi adamlarla maçın durumuna göre müthiş silahlarımız olabilir.

ayrıca hamit laf etmeyin bence, elbette iyi olacakdır. hamit sonuçta bu takımın joker adamıdır her yerde oynar... burak satmam asla. hem geniş kadro olsun diyoruz hem drogba ne kadar iyi olsada buraksız olmaz.

son olarak tek forvet düşünen arkadaşlar, sol tarafa kimi koyacaklar ligde?

---------muslera---------

-eboue--chedjou--semih---h.balta---

--------hamit/emre/engin----melo---selçuk---???---

------------------snejder-----

------------------drogba---------

ne emre-ne engin sürekliliği olan adamlar değiller. rotasyonda veya yedekten girip katkı verecek isimlerdir. açıkcası ermanı hocanın denememesi bazı maçlarda erman tempo olarak geride kaldığıdır.

kazım kazım beklentiside yok anlaşılan..

önce sana ve herkese selam.

bende zaten bu konu üzerinde duruyorum.

eğer yalnış bilmiyorsak... emirates cup tan 3 milyon euro ödül alındı.

elmander ve culio satsak ucuzdan toplamda 1 milyon euro ya? o para ile alacaklarını karşılasak 1 milyon euro daha koyup üstüne, zararsız göndeririz.

ben riera nında bir şekilde gönderilmesinden yanayım..

carlinhos 4-5 alırsın,zaten anlaşma yapılmıştır.

olursa fırsat transferi bruma al kapat..

bu takımın eksik yeri sol taraf. dün kü maçta gördükki.

çünkü türkiye liginde öyle veya böyle 4-4-2 oynarız. avrupa maçlarında iyi bir sol bek ve yedekte olacak amrabat-bruma gibi adamlarla maçın durumuna göre müthiş silahlarımız olabilir.

ayrıca hamit laf etmeyin bence, elbette iyi olacakdır. hamit sonuçta bu takımın joker adamıdır her yerde oynar... burak satmam asla. hem geniş kadro olsun diyoruz hem drogba ne kadar iyi olsada buraksız olmaz.

son olarak tek forvet düşünen arkadaşlar, sol tarafa kimi koyacaklar ligde?

---------muslera---------

-eboue--chedjou--semih---h.balta---

--------hamit/emre/engin----melo---selçuk---???---

------------------snejder-----

------------------drogba---------

ne emre-ne engin sürekliliği olan adamlar değiller. rotasyonda veya yedekten girip katkı verecek isimlerdir. açıkcası ermanı hocanın denememesi bazı maçlarda erman tempo olarak geride kaldığıdır.

kazım kazım beklentiside yok anlaşılan..

Engin Baytar formayi kesinlikle kapacak da, tam kapti formayi diyorsun, ya kirmizi kart yiyor yada sakatlaniyor.

Süper kupa macinda banko oynayacakken Hamit´in yerine, simdi sakatlik durumunu merakla bekliyoruz mesela.

Kazim Kazim kadroda kalirsa, sadece 6+0 yüzünden kalir. Cok hirsliyim diye zirliyordu, 10 kilo fazlalikla geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt