Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eboue'yi çok sevip beğenmeme rağmen, takımdaki en zayıf halka maalesef o gözüküyor.

Yerine oynayacak Sabri ve Hamit varken çoğu maç kesik yer.

Eboue mi takımın en zayıf halkası ? Herhalde şaka yapıyorsundur. Eboue takımın pozisyon icabı en iyi oyuncuların başında gelir. Eboue'nin defansif olarak çok iyi olmadığını Arsenal'de oynarken takip edenler zaten bilir. Ligimize gelmiş geçmiş en iyi yabancı sağ beklerin başında gelir Eboue.

Şu aşamada sadece 1 yabancı oyuncu alacak olsak nereye isterdiniz?

Aldık varsayalım.

Muslera, eboue, chedjou, melo, sniejder, drogba.

kesik yiyecek adam yok. Eboue diyenler çıkacaktır ama yerine sabriyi yazdık sola sağlam adam aldık. Bu sefer sağ bek sorunlu olacak.

Bu şartlarda baltayla devam etmek yada yerli iyi bir sol bek bulmak dışında transfer hata olur.

Eboue mi takımın en zayıf halkası ? Herhalde şaka yapıyorsundur. Eboue takımın pozisyon icabı en iyi oyuncuların başında gelir. Eboue'nin defansif olarak çok iyi olmadığını Arsenal'de oynarken takip edenler zaten bilir. Ligimize gelmiş geçmiş en iyi yabancı sağ beklerin başında gelir Eboue.

Zaten mesajımın başında da belirttim, bencede ligin açık ara en iyi sağ bekidir ve çok severim Eboue'yı ben ama alternatif olarak en fazla olduğumuz yer sayılabilir sağ bek(Sabri ve Hamit oynayabilir ligde)

Mesela sol bekte Riera oynamaz ise alternatifin Balta, o yüzden defanstan biri kesik yerse bunun Eboue olması büyük ihtimal.

Yabancı sınırlaması olmasa Eboue'yi hayatta kesmem ama şartlar bunu gösteriyor maalesef.

Mesela Türkiye liginde Sabri ve Balta lı kadro da Naniya yada farfan olsa başarılı olabilirmiyiz?

Zaten mesajımın başında da belirttim, bencede ligin açık ara en iyi sağ bekidir ve çok severim Eboue'yı ben ama alternatif olarak en fazla olduğumuz yer sayılabilir sağ bek(Sabri ve Hamit oynayabilir ligde)

Mesela sol bekte Riera oynamaz ise alternatifin Balta, o yüzden defanstan biri kesik yerse bunun Eboue olması büyük ihtimal.

Yabancı sınırlaması olmasa Eboue'yi hayatta kesmem ama şartlar bunu gösteriyor maalesef.

Evet maalesef ligde rotasyonda en çok Eboue kadro dışında kalacak gibi.

birisi burda söylemisdi bende son arsenal macinda buna dikatlice izledim. adamin sorunu ne biliyormusun. kafasi topda devamli maalesef :(

alt yapi eksikligi var resmen bu konuda amrabatin. buna ben dha önce pek dikkat etmemisdim acikcasi ama bu cok büyük bir sorun bir oyuncuda.

kafasi devamli topda olmasi oyuncunun oyun bakisni sifira indirir maalesef. bunu bu yasdan sonra degistire bilirmi ?! ciddiden bilmiyorum ama cok cok zor.

Ibrahim uzulmez kirk yasina kadar oynadi saha bitmeden orta yapmayi ogrenemedi.

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bu sene türkiye kupası maçları ne zaman başlayacak renktaşlar bilen varmı? cok ciddi asılmalıyız bu sene türkiye kupasına oynamayan yabancılarımızı orada oynatarak hazır tutabiliriz.

Türkiyede oluruz.

Şimdi hemen yüklenmeyin bana ama bu sene önceliğimiz lig olsa iyi olmaz mı?

Ligde şampiyon olursak 4.yıldızı alacağız ve bunun olmaması için rakipler her yolu deneyeceklerinden zor bir sene olacak. O yüzden kadroyu lig için çok kaliteli yapmak lazım.

Zaten bu sene anlamsız bir snırlama varken avrupa maçları zor geçecek gibi ve kurada daçok büyük şans lazım.

Ben de her zaman avrupadaki başarıya öncelik veririm ama bu sene nebilim Lig şampiyonluğunu çok isiyorum.

Üst üste 3 sene şampiyonluk ve 4. yıldız. Belki Drogba'nın son senesi olacak, hem onada 4 yıldızlı bir uğurlama olurdu:)

Nani yada Farfan bize çok şey katar diye düşünüyorum.

savunmada riera mı eboue mi diyoruz da bence büyük takımların savunmada ki farkını

bekler yaratıyor yani stoperde ki oyuncular arasında çok çok büyük bir uçurum olmadıkça şedcu

nun gükhan dan daha iyi olduğunu fazla söze gerek olmadan kabul etmekle beraber bence ligde

4 lünün eboue-gökhan-semih-riera olması çok daha verimli olur hem kaliteli beklerin olmasıyla

açıklarda oynayacak oyuncuların da büyük yıldızlar olması gerekmez mesela ben mertanın

hiç düşünülmediğini eleştiriyorum. hayır hiç olmasa dikine hareketlenebilen erman var

yine en azından 1-2 uzun pas yapabilen iyi bir bekle oynadığı zaman solda top tutabilen emre var

yine mental özelliklerini beğenmesem de ters çalım atabilen güçlendi mi kanada dinamizm

getirebilen bir engin var zaman zaman melo oynatılmayıp oraya yektayı veya

ceyhunu(ardenal maçında beklediğimden çok iyiydi.en azından soğukkanlı) koyup ambarabatı

kanada koyabilir hoca ama h.altıntop olmaz arkadaş olmaz hiç olmadı sabriyi koy ama

h.altıntopu koyma hoca

bugun çok konuştum farkındayım ama o kadar konuştum bir de kadro yapıyımda yorum bekliyim

------------------------muslera----------------------

eboue--------gğkhan-------------semih----------riera

----------------melo--------selçuk-------------------

erman(engin/sabri)-----snayder--------------emre----

---------------------DROGBA-----------------------

Drogba yazınca aklıma geldi adam 2 günde porto ve arsenal gibi çok üst seviyede takımlara karşı

130 dakika oynadı ve 2 sinde de sahanın en iyisiydi seneye sözleşme uzatma ihtimali

hiç mi yok?

velhasıl kadroya gelirsek riera yerine paraya kıyılıp ebouetarzı veya biraz üst seviyede bir oyuncu

alınıp burak ında yedeklerde çok iyi bir güç olacağını düşünürsek taş gibi takım oluruz

a.madrid in durumuna göre devre arası olmadı seneye de bir arda ile taş seviyesinden tabanca

gibi takım seviyesine çıkarız

not: 2 yıldır forumdayım ilk kez bu kadar uzun yazıyorum yorum yapmazsanız

şevkim kırılır darılırım

Şimdi hemen yüklenmeyin bana ama bu sene önceliğimiz lig olsa iyi olmaz mı?

Ligde şampiyon olursak 4.yıldızı alacağız ve bunun olmaması için rakipler her yolu deneyeceklerinden zor bir sene olacak. O yüzden kadroyu lig için çok kaliteli yapmak lazım.

Zaten bu sene anlamsız bir snırlama varken avrupa maçları zor geçecek gibi ve kurada daçok büyük şans lazım.

Ben de her zaman avrupadaki başarıya öncelik veririm ama bu sene nebilim Lig şampiyonluğunu çok isiyorum.

Üst üste 3 sene şampiyonluk ve 4. yıldız. Belki Drogba'nın son senesi olacak, hem onada 4 yıldızlı bir uğurlama olurdu:)

Nani yada Farfan bize çok şey katar diye düşünüyorum.

Ben de lige öncelik verilmesi düşüncesindeyim.Zaten bu sene şanslı kura çekemezsek 3,lük başarıdır benim için.Uefaya kalıp iyi işler çıkarabiliriz gibi.Orda ekstra yüksek performansa gerek kalmıyor.Ah yabancı sınırı olmasa çok iyi olacak da.

Chedjou-Semih ikilisi çok iyi gözüktü Arsenal maçında o yüzden ben bu ikiliyi bozmam.

Riera ile Hakan Balta arasinda öyle aman aman bir fark yok. Kim oynasa en az 1 gol yediriyor zaten. Hakan Balta'dan ofansif, Riera'dan defansif katki beklemek imkansiz gibi birsey.

Eboue, Chedjou gibi adamlari Riera oynasin diye feda etmem. Calisan bölgeleri de bozmus oluruz, Riera sol bek olsa neyse.

Ben de lige öncelik verilmesi düşüncesindeyim.Zaten bu sene şanslı kura çekemezsek 3,lük başarıdır benim için.Uefaya kalıp iyi işler çıkarabiliriz gibi.Orda ekstra yüksek performansa gerek kalmıyor.Ah yabancı sınırı olmasa çok iyi olacak da.

Seneye de bu saçma sapan yabancı sınırlaması kalkınca avrupa için güzel bir kadro kurarız. Bu sene ligde şampiyon olursak, herkes şunu çok iyi anlayacak;

Yabancı sınırı olsa da olmasa da Galatasaray'ın önü kesilemeyecek.

Olabilr, ama Riera oynasin diye (daha dogrusu: Hakan oynamasin diye), Eboue'yi kesmem. Eboue'nin verdigi katkisi Riera'dan fazladir. Riera ancak idare ediyor sol bek'i, iyi falan oynadigi yok genelde. Gerekirse FT Erman'i denesin sol bek'te, ama: Muslera, Eboue, Chedjou, Sneijder, Drogba ve Melo bence garanti oynamasi gereken yabancilar.

Arada sirada rotasyon yaparsin, eyvallah, ama takimin iskeletinde bu oyuncularin bulunmasi gerektigini düsünüyorum. Yerliler de kesin gördügüm Semih ve Selcuk.

Kaldi üc kisi. Sol bek Erman diyelim (Kötü olsa bile Hakan'dan kötü olamaz). Iki mi kaldi? Hamit'in yerine Engin falan diyecem, ama FT Hamit'i kesecek gibi bir hali, tavri, düsüncesi yok malesef. Dünya batar FT les olmus Hamit'ten vaz gecmez. Kaldi bir. Bu son oyuncu da Burak'in perfomansina bagli. Eger toparlamazsa oynamaz ve biz tek forvet'e döneriz (4231). Toparlarsa oynar (4312).

Sonuc: Muslera - Eboue, Chedjou, Semih, Erman - Melo, Selcuk, Sneijder, Hamit (...) - Drogba ve Burak. Acikcasi Erman'i sol bek'te oynatacagini da sanmiyorum, yani orda Hakan'i görebiliriz. Ben böyle oynayacagimizi düsünüyorum.

Su mahkeme karari bir ciksa da rahatlayabilsek. AB statüsü cikarsa cooook rahatliyacagiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt