Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seneye de bu saçma sapan yabancı sınırlaması kalkınca avrupa için güzel bir kadro kurarız. Bu sene ligde şampiyon olursak, herkes şunu çok iyi anlayacak;

Yabancı sınırı olsa da olmasa da Galatasaray'ın önü kesilemeyecek.

Seneye de değiştiremezsek 5+0+3 olacak ve bizim için çok kötü olacak.Sene içinde ya da devre arasında 1-2 Türk oyuncu almalıyız ki gözleri korksun serbest bıraksınlar sınırı.

Arkadaşlar bn bu şerefsizleri pislikleri utanmazları hiç izlemedim yarın akşam izleyeceğim çıkıpta sizce son drumlara bakarak nedir bize zorluk çıkarmaları bal faktöüründe unutmayalım ??

Sol bek transferinin mühimmiyetinin sadece bizler değil Fatih Terim de farkında. Yapılması gerekenin yapılacağına dair en ufak bir şüphem yok. Yabancı Kontenjanı elimizi kolumuzu bağlasa da sağlam bir solbek alacağız. Seneye de yabancı kriterleri yumuşatılmak suretiyle kalifiye bir dribbler, her iki kanatta da oynayabilen, aldık mı, Arda ile birlikte, ''Artık bize ölüm yok.''

Seneye yabanci kararinda degisiklikler bekliyorum. 5+0+3 gibi rezalet bir sistemde her kulüp en az iki oyuncu göndermek zorunda kalacak.

Bukadar sinirlama da fazla ama.. Avrupa'da 3.kaleciler, 4.stoperler bile yabanciyken bizde ilk 11'de bile 6 yabanci oynayabiliyor.

Kadromuzun cok kötü oldugunu düsünmüyorum ancak CL icin iki transfer gerekiyor (Sag kanat ve sol bek)

Didier Drogba'nin bu seneki istatistik ve performansina göre belki 1 sene daha devam eder. Ederse forvete gerek kalmaz.

Solda Amrabat bence dogru adamlarla oynayinca etkili oluyor. Hatta ters kanatta daha verimli.

Seneye kontenjandan bagimsiz bir sekilde CL Kadrosu;

Muslera

Eboue Chedjou Semih Transfer

Melo Selcuk

Transfer Sneijder Amrabat

Drogba/Burak

Sol bek ve sag kanata mutlaka ciddi transferler sart.

​

​

​

Seneye de değiştiremezsek 5+0+3 olacak ve bizim için çok kötü olacak.Sene içinde ya da devre arasında 1-2 Türk oyuncu almalıyız ki gözleri korksun serbest bıraksınlar sınırı.

Seneye ne tüpçü kalır nede bu saçma sapan kısıtlama diye düşünüyorum.

Asaletin Yeter ‏@uA1905od Geschützter Account 3m

Arda Turan geri dönmek istiyor!!! ve bu isteğini bizzat Ünal Başkanı arayarak iletmiş

Arda geri dönmek için bu kadar istekliyse gitmek isteyen oyuncuyu tutmazlar diye düşünüyorum Ünal başkan halleder bu işi

Ardaya karşılık kabul ederler yada etmezler bilemeyiz ama riera+elmander+ para teklif edilecekmiş Ardaya da 3m€ para verilecekmiş

Şimdi Eboue kesik yiyebilir derken yanlış anlaşılma olmasın,

Muslera-Chedjou-Melo-Sneijder-Drogba 5lisinin kesik yemesi çok zor, o yüzden kesik yemeye en yakın oyuncular sağ ve sol bek oyuncuları olacak gibi gözüküyor.

Zaten Terim'in Sabri'yi neredeyse her maç oyuna sokması da ona fazlasıyla şans vereceğinin göstergesi diye düşünüyorum.

Asaletin Yeter ‏@uA1905od Geschützter Account 3m

Arda Turan geri dönmek istiyor!!! ve bu isteğini bizzat Ünal Başkanı arayarak iletmiş

Arda geri dönmek için bu kadar istekliyse gitmek isteyen oyuncuyu tutmazlar diye düşünüyorum Ünal başkan halleder bu işi

Ardaya karşılık kabul ederler yada etmezler bilemeyiz ama riera+elmander+ para teklif edilecekmiş Ardaya da 3m€ para verilecekmiş

Abi bu kaynak ne kadar güvenilir?

suan GSTVda GS schalke macina bakiyorum ikinci yari darmadagin edebilirdik kontralardan ama gel görki

kanat yok orda hamitin yerine hizli bi kanat olsa mac erkenden 4 1 olurdu.

Arkadaşlar bn bu şerefsizleri pislikleri utanmazları hiç izlemedim yarın akşam izleyeceğim çıkıpta sizce son drumlara bakarak nedir bize zorluk çıkarmaları bal faktöüründe unutmayalım ??

şöyle diyeyim bunların en formda oyuncusu şu an ayı. o ayıda cezalı olduğundan milli maçta 2 kişi küfretti diye morali bozulup 3 şutu içeri alan mert olacak kalede

gg egemen sakat yok, meireleş cezalı.

normal şartlarda handikaplı yenmemiz lazım salzburg adamları dağıttı psv aynı şekilde. 3.sınıf takımlara 4er atması başta benimde gözümü korkuttu ama defansları bizden kötü.

bal faktörü önemli, + melo oynayacak mı bizde lisansı çıkmadı daha.

Elmanderi kimse almaz, Riera'yi belki kabul ederler. Ama bu transfer BONSERVISLE olabilir sadece!

Arda gitmek istedigini yönetime iletince olan oldu. Keske geri alma opsiyonu olsaydi..

Aldigimiz paraya (15 milyon) geri versinler.. Arda baski yaparsa satmak zorunda kalirlar.

Elmanderi kimse almaz, Riera'yi belki kabul ederler. Ama bu transfer BONSERVISLE olabilir sadece!

Arda gitmek istedigini yönetime iletince olan oldu. Keske geri alma opsiyonu olsaydi..

Aldigimiz paraya (15 milyon) geri versinler.. Arda baski yaparsa satmak zorunda kalirlar.

Arda gelmek isterse bence her türlü parada anlaşırız. Ama ben Arda'nın başkanı arayıp ben gelmek istiyorum dediğine inanmıyorum açıkcası.

soru : drogba nın sezon sonunda ayrılması durumunda tıpkı drogba gibi yıldız bir trasnfer için 35 m euro bizim için uçuk bir rakammmıdır ? isim vermiyorum ama bahsettiğim oyuncu drogbadan 7 yaş genç ve isim oalrak onun kadar prestijli hatta şu anda ondan daha prestijli de denebilir

Bu arada Salzburg çok iyi kontraya çıkıyor, Fener açık alan verirse kesin gol atar Salzburg:)

arda ve kolarov/carlinhos/siquera üçlüsünden biri gelirse çok ama çok kaliteli bir kadromuz olur.

......................muslera.........................

eboue........chedjou........semih........kolarov/carlinhos/siquera

................melo.............Selçuk..............

............sneijder..................erda...........

............................drogba.....................

.........................burak.........................

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt