Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BRAMS_XCQAAx7xH.jpg

Ne isi var Drogbanin akpli ile yan yana

frei u20de az sürede alsa izledim 11 yazmayın derim güzel transfer süper hatta

ama yavaş beyler :D

Kevin Kampl işi bitirir. 3 milyon euro değeri var.Sınır olmasa koy orta sahaya takır takır oynasın. Sınır olduğu için tüpçüyü takır takır ....

biliyorum ondan yaptığını da kanatlardan geleceklerini hiç akıl edememiş mi, sağdan, soldan hatta uzun toplarla 4lü değil 8li ortasaha olsa yine geçerlerdi

biliyorum ondan yaptığını da kanatlardan geleceklerini hiç akıl edememiş mi, sağdan, soldan hatta uzun toplarla 4lü değil 8li ortasaha olsa yine geçerlerdi

biliyorum ondan yaptığını da kanatlardan geleceklerini hiç akıl edememiş mi, sağdan, soldan hatta uzun toplarla 4lü değil 8li ortasaha olsa yine geçerlerdi :D

Diyorum ya,çakma aykut işte.Aykut 3 önlibero ile çıkardı,bu 4 tane ile çıkıyor :D

Bence Türk basini haber yapma mantigini degistirsin. Kafa yapisi degismeli. Sürekli belirtildi, ögrenildi, bildirildi vs vs gibi sacma sapan terimleri baska ülke basinlarinda görmek pek mümkün degil. 100 dediysek bunu ciddi anlamda söyledigime inanmiyorsundur umarim.

Bende o yüzü gerçekten say diye söylemedim usta, sadece öyle sallayıpta yalan çıkan bir durum olmadı demek istedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt