Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kerim frei haberi doğruysa sevinirim takıma güç katar gençlere yönelsek ne hoş olur gelecek vaad eden gençlere bruma,kerim,samed yeşil,kayserili çocuk ismini unuttum

Diyorum ya,çakma aykut işte.Aykut 3 önlibero ile çıkardı,bu 4 tane ile çıkıyor :D

ya adamlarda da okadar cok ön libero oyunculari var ki... ben bukadar yanlis bir takim kurgusunu görmedim daha önce hic bir takimda. en fazla 2 sini oynata bilirsin genelikle aslinda. digerleride yedekde cürür ve takimin kimyasini bozarlar . aman caktirma aynen devam vallahi :)

biz buna zorla basariyi yakalamak deriz. zorla yapilan isin sonucu ne olur hepimiz biliyoruz.

Hazır Kerim'i halletmişken Samed'i de halletmiş olsalar keşke İngiltere dönüşü mükemmel olurdu açıkçası :)

ya adamlarda da okadar cok ön libero oyunculari var ki... ben bukadar yanlis bir takim kurgusunu görmedim daha önce hic bir takimda. en fazla 2 sini oynata bilirsin genelikle aslinda. digerleride yedekde cürür ve takimin kimyasini bozarlar . aman caktirma aynen devam vallahi :)

8 tane orta saha oyuncuları var,5 tane stoperleri,g.g'nin alternatifi yok.Kanat alternatifleri caner-topuz.Yerli forvetleri yok.Takım planlamaları aslında berbat.6+0+4 kuralında fbnin 1-2 tane yerli oyuncusu sakatlanırsa işin içinden çıkamayaclar.

Benim amacım particilik değildi. Hakan chpli olsaydı mhpli olsaydı yine aynı tepkiyi verirdim.

Sizin efsaneniz benim değil. ve benim gibi düşünen 1 milyondan fazla galatasaraylı bulurum. böyle bir sayfa kurmayı planlıyorum.

İlk maç 1-0 bitseydi Salzburg gibi kontra takımı karşısında fener çok zor geçerdi ama şimdi kontrollü olacakları için fenerin şansı yüksek

Benim amacım particilik değildi. Hakan chpli olsaydı mhpli olsaydı yine aynı tepkiyi verirdim.

Sizin efsaneniz benim değil. ve benim gibi düşünen 1 milyondan fazla galatasaraylı bulurum. böyle bir sayfa kurmayı planlıyorum.

bi futbolcunun futbolu bıraktıktan sonra siyasete girmesinin neresi kötü? pele dediğin adam brezilyaa bakan oldu ya, keşke hakan şükür de spor bakanı olsaydı bizde.

8 tane orta saha oyuncuları var,5 tane stoperleri,g.g'nin alternatifi yok.Kanat alternatifleri caner-topuz.Yerli forvetleri yok.Takım planlamaları aslında berbat.6+0+4 kuralında fbnin 1-2 tane yerli oyuncusu sakatlanırsa işin içinden çıkamayaclar.

ya bunlar bütün orta sahlari topladilar. salih ve alperi sif biz almayalim diye aldilar büyük ihtimalde. yahu sag bekin yok dedigin gibi. gidip orta sahadan mehmet topuzu sag beke monte etme zorunda kaliyorsun.

cardozo yada emeniki alacaklarmis...

kuyt-sow-webo...

birisi kesik yigecek. kuyt ve sow kolay kolay kesik yemez. yani webo. webo nunda öyle az bucuk kariyeri yok. bu herifi sen öyle mendil gibi atamasin bir köseye. atarsin ama huzursuzluk cikartir dogal olarak. adam öyle yada böyle az katkida bulunmadi fenere geldiginden beri.

yahu bizi webo ile yendiler gectigimiz sezonda. yani hayatlarindaki gördükleri en büyük basariyi bizi yenmek ile webo ile gördüler.

Ben Weboyu begeniyorum acikcasi.

ya bunlar bütün orta sahlari topladilar. salih ve alperi sif biz almayalim diye aldilar büyük ihtimalde. yahu sag bekin yok dedigin gibi. gidip orta sahadan mehmet topuzu sag beke monte etme zorunda kaliyorsun.

cardozo yada emeniki alacaklarmis...

kuyt-sow-webo...

birisi kesik yigecek. kuyt ve sow kolay kolay kesik yemez. yani webo. webo nunda öyle az bucuk kariyeri yok. bu herifi sen öyle mendil gibi atamasin bir köseye. atarsin ama huzursuzluk cikartir dogal olarak. adam öyle yada böyle az katkida bulunmadi fenere geldiginden beri.

yahu bizi webo ile yendiler gectigimiz sezonda. yani hayatlarindaki gördükleri en büyük basariyi bizi yenmek ile webo ile gördüler.

volkan-gökhan-alves-egemen-kadlec-topal-meireles-alper-kuyt-sow-emenike ilk 11'i ile çıktıklarını düşünürsek topuz-caner-emre-salih-h.ali-mert-bekir olur yedekleri.Bu yerlilerdende 1-2 tanesi sakat/cezalı olduğunu düşün bide...

Alper'i sırf 6+0+4 kuralının bozulmaması için aldılar.Eğer sınır kalksaydı bizim ilk 11'imiz CL standartlarında olacaktı.Bu sınırlamaya göre plan yaptık diyorlar.Halbuki Alper'i almasalardı böyle bir şey söylemeyeceklerdi.Bahane oldu Alper transferi.

Webo çok diri bir oyuncu,ben de begeniyorum en azından top tutmasını beceriyor,pozisyona girdiginde de kolay kolay affetmiyor.

Hepsinin birarada oynayacağini kim söyledi?

4-3-1-2 Turkiye ligi icin sart fakat eğer Clde basari istiyorsak, 4-2-3-1i kullanmak zorundayiz. 4-3-1-2de kenarlari rakibe veriyorsun, kenarlarda onlara cok fazla bos alan veriyorsun. 4-3-1-2 Clde güclü takimlara karsi bu yüzden riskli.

Robben Sneijder Nani

Drogba/Burak

olabilirdi.

Öndeki o dörtlüyü de toparlayamaz,Melo-İnan ya da başka aklına gelebilecek herhangi bir insanüstü ikili;defansif açıdan...Sözünü ettiğin Robben in defansif açıdan en zayıf halka olduğu Bayern i aklına getirirsen belki anlarsın ne demek istediğimi...

Öndeki o dörtlüyü de toparlayamaz,Melo-İnan ya da başka aklına gelebilecek herhangi bir insanüstü ikili;defansif açıdan...Sözünü ettiğin Robben in defansif açıdan en zayıf halka olduğu Bayern i aklına getirirsen belki anlarsın ne demek istediğimi...

2011-2012 CL Finali Bayern'in kadrosu ;) [attachment=2694:Bayern_Munich_vs_Chelsea_2012-05-19.svg.png]

Ekli dosyalar

• Bayern_Munich_vs_Chelsea_2012-05-19.svg.webp
    Bayern_Munich_vs_Chelsea_2012-05-19.svg.webp
    18 KB · Görüntüleme: 256
[media]https://www.youtube.com/watch?v=6xqtn5KfMGU[/media]

Tarihin gördüğü en güzel gol için:016::016::016::016::016:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt