Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.370
- 21.305
- 2.238
kerim frei tt oldu takip edin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
doğru hakan futbolcudur.
ama Metin GALATASARAY'lıdır.
hakan ayrıldıktan sonra olumlu bir demeç vermemiştir.
iyi futbolcudur ama Metin Oktay'la kıyaslanamaz..
hakan ile Metin Oktayı aynı cümlede kullanmak bu camiaya hakarettir...
Galatasaray tarihinin demedim zaten türk futbol tarihinin dedim, hakan tanjunun yanında sıradan golcü kalır, metin oktayın yanında sıradan golü kalır ama büyük futbolcudur.
adama sorarlar diğerleri büyük futbolcu olacak ne yaptı diye? karakter büyük futbolcu olmak için önemlidir ama en büyük olmak için sorarlar icraatı nedir diye.
kimilerine göre sergen en büyük futbolcudur neden çünkü en yetenekliymiş, bana ne yetenekten ya, icraatı ne onu söyleyeceksin. o yüzden hakan şükür. elde edilen tüm başarılarda ismi var, daha ne yapsın.
Ben hiç bir zaman futbolcu büyüklüğünü başarıya bağlamadım bağlamam.
Galatasaray'ı benim sevdiğimden daha çok seven oyuncu benim için en iyisidir Metin Oktay gibi.
Hakan büyük futbolcudur başarılıdır ayrı ama ayrıldıktan sonra verdiği demeçler Galatasaray'a zarar verdi.
her maç sonrası acaba Hakan nasıl Galatasaray'ın golünü kötüleyecek diye bekliyordum.
sağolsun hiç boş çevirmedi.. Yediğimiz goller hep hatamız attığımız goller hep şans hep defans hatası.
sana uefa kupası kazandırmış, gol rekorlarını kırmış adama sırf akpli diye bu lafları etmek nankörlüktür.
Gecen hakan sukurun orucla ilgili bi demecini okudum
Oruclu oldugumuz belli olsun diye yemek masasi duzenliyolardi demis
Hakani Hakan yapan Galatasaraydir
Ama malesef kendisi her zaman magdur edebiyati yapti ve yapmaya devam ediyor
Bu tarz demeclerinden dolayi taraftarin ona olan inanci ve sevgisi zedeleniyor
LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
akpyi şu an geldiği tekelci ve baskıcı konumu nedeniyle devmiyorum ve her ne kadar Hakan Şükür , Kral , tasvip etmediğim davranışları da olsa klubümüzün efsane oyuncularındandır saygısızlık yapılmasına ben de müsade etmem.
yok duygusallık değil bu bakış açısı.
terimlerin açıklaması sözlükteki gibi olmaz.
benim için hakan iyi futbolcudur ama Galatasaray tarihinin en iyi yerli oyuncusu değildir.
açıkçası hakan şükürün dünya görüşü bu. sen ben oy vermeyiz belki ama adamın dünya görüşü bu ise siyasete girip yükselmesini isterim. elin hödüğü bi yere geleceğine en azından o gelsin, futbolun sorunlarını bilen biri gelsin.
sana uefa kupası kazandırmış, gol rekorlarını kırmış adama sırf akpli diye bu lafları etmek nankörlüktür.
hakan önemli bi futbolcudur ama Metin Oktay bi efsanerdir...hakan Metin Oktaytan daha önenli bi futbolcu denirse evet ben nakörlük yaparım...
ya metin oktay Galatasaray efsanesidir, onun dışında kimse metin oktay demez ki. ya kaçıncıya aynı mesaj geldi, herkes mi yanlış okuyo. söz konusu Galatasaray ise hakan şükür tarihimizin en büyük futbolcusu değildir. çünkü biz duygusal bakarız kendi içimizde olaya. ama söz konusu türk futbolu olduğunda en büyük futbolcusudur, diğer takım taraftarları da bunu kabul eder.
ikinci olarak hakan şükür efsanedir de demedim ki, efsane olmak başka bişeydir, büyük olmak başka.
Hakan Şükür aslında fırsat tepti.Maratonşa falan uğraşacağına spor bakanlığına doğru kaysa , tansiyonun yükseldiği durumlarda ara buluculuk yapsa ve ılımlı bir siyaset gütseydi herkesin sevgilisi olurdu bu kaos ortamında.Kendisi zaten spor bakanlığı için düşünülüyordu ama şu haliyle bence bakanlık için yetersiz.