Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne kadar kızgın olsam da gidişinde ağlasam da Arda'nın geri dönme ihtimali beni heyecanlandırıyor arkadaş.Bunu yazıyorum ordan biriler ''takımın huzurunu bozar,kavga çıkarır,büyük risk'' diye cevap veriyor anında.Haksızsın diyemiyorum da çünkü tüm bu söylenenleri yaptı belki aynı hataları yine yapacak koca kafa.Yine de gelmesin diyemiyorum.Düşünüyorum da Türkiye'de başka bir takıma transfer olsa neler olur ? Cidden büyük güç kazanır alan takım.O takım biz olalım inşallah hayırlısı olur.

arda bu kez gelecek gibi duruyor inşallah kuşların can çekişmesi son bulacak arda gelirse inşallah gelir biz hep buralARDAyız bekliyoruz koca kafa gel artık febeşe göm artık

vallahi ne cabuk kandirilabiliyorsunuz sasiyorum...o fake kisi ordan burdan toplamis fotolari...saglam fake acmis yalniz

bu fotoyu arda nin kardesi daha önce paylasmis o fake kisi de calmis ordan

https://twitter.com/OkanTurann8/media/grid

BGnvMMqCQAE-qrI.jpg

niçin renktaş önce kardeşinin paylaşma olasılığı yok mu? belki kardeşi paylaştı arda sonra ekledi olamaz mı? yani sadece bu düşünce ile bence fake olduğunu çıkartamayız..

Arda'ya sakal yakışıyor. Yeter ki fazla sırıtmasın :o

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arda tek bir yolla geri gelebilir. O da kulübüne artık burada oynamak istemiyorum dönmek istiyorum derse. Ki bence Arda bunu demez. Seneye gelme ihtimali çok yüksek ama bu sene ihtimal vermiyorum

Kanat dediğin adam pas verebilmeli. Burağı seviyorum ama pasın p si yok burakda. Top kontrolünü ve pasını geliştirmesi lazım

niçin renktaş önce kardeşinin paylaşma olasılığı yok mu? belki kardeşi paylaştı arda sonra ekledi olamaz mı? yani sadece bu düşünce ile bence fake olduğunu çıkartamayız..

fake olduguna dair benim dusundugum

1.Bir kac hafta once madridli takim arkadasinin paylasiminda arda hesap ac dedi.

2.oncesinden aciklamasi vardi sosyal paylasim sitelerini sevmedigi yonunde.

Ne kadar kızgın olsam da gidişinde ağlasam da Arda'nın geri dönme ihtimali beni heyecanlandırıyor arkadaş.Bunu yazıyorum ordan biriler ''takımın huzurunu bozar,kavga çıkarır,büyük risk'' diye cevap veriyor anında.Haksızsın diyemiyorum da çünkü tüm bu söylenenleri yaptı belki aynı hataları yine yapacak koca kafa.Yine de gelmesin diyemiyorum.Düşünüyorum da Türkiye'de başka bir takıma transfer olsa neler olur ? Cidden büyük güç kazanır alan takım.O takım biz olalım inşallah hayırlısı olur.

Arda'yı istemeyenler,takımda huzursuzluk çıkarır diyenler genelde fbli oluyorlar.Tıpkı geçen sene Drogba-Sneijder gelince takımda gruplaşmalar başlayacak denildiği gibi.Eğer sen kaliteli takımsan,maçlarını sürekli kazanıyorsan neden gruplaşma olsun?Takım kötü giderken böyle şeyler olur.Çok şükür ki bizim takım da iyi durumda olduğuna göre... ?

Sıtoçun takim elenmisnahhahahahanahaha

PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt