Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar belki biraz saçma olacak ama Arda Turan'ın kuzeni Twitter'da kapak resmine Arda'nın Galatasaray formalı resmini koymuş(eski maçlarda biri) ve Şimdi herşey çok daha güzel olucak. welcome:) yazmış insan herşeyden medet umuyor :D

Oynuyor muydu? Ben hatırlamıyorum açıkcası.Zaten öyle bir yeteneği olsaydı hepimizden önce Fatih Hoca keşfederdi.Ki forvette daha etkili Burak.

Valla TS'de Umut,Jaja,Burak,Brozek oynuyordu sanırım hücum hattında.Burak'da daha çok sağ tarafda,Brozek forvet,Umut solda,Jaja forvet arkası diye hatırlıyorum.

Şeref Aydın büyük bir ihtimal eski yönetimde tanıdıkları vardı ve o yüzden birşeyler biliyordu ama şimdiki yönetimdekileri kimse tanımadığından verilen tüm haberler asparagastır.

bu ardanın hesabı nasıl fake oluyor anlamadım. çoğu foto özel çekilmiş gerçek gibi duruyor.

ALLAH pazar günü icin futbolcularimiza güc kuvvet versin.

Transfer olsada olmasada biz seninle gurur duyuyoruz ey sanli Galatasaray, cunki biz kocaman bir aileyiz.

Ardada insallah dogru yolu bulur ve yuvasina geri döner, gurbet elde en büyük basarilari kazansanda nafile aga, en büyük mutluluk aile icinde olmakdir.

Ozamanlari mutsuz,birbirinden kopuk bir aile vardi ama artik degisti ALLAH'inda yardimiyla cok sükür atlattik kara günleri tek eksigimiz kaldi oda bir evladin geri dönmesi, sende geldinmi bu aile cok daha mutlu olacak.

Gün gelecek bana her duyum vermedim gün icin küfür edeceksiniz.

...ben bi duyum aldim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt