Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah kolaylik versin ,ben maltepeden gittim ,Galatasaray maci olmadigina göre hic bulasma derim , eve gelmen iki üc saati alir

Tahmin edebiliyorum ama arkadaşlar ısrarcı olunca onlar farklı şehirlerden geliyor birde ben burdayken kalkıp gitmezsem ayıp olacak gibi oluyor ama durumu bilmiyolar işte napsam bilemedim :D

arda gelirse ligin taaaaaaaaaaaaaa.......................koyarız

Beyler aranızda Pendik'te oturupta Olimpiyat stadına gitmiş bir babayiğit mevcut mu? Nasıl gidilir nerden gidilir hiç gitmedim daha önce maç günleri kadıköyden araba kalkıyor diyolar ama pek inandırıcı gelmedi bi el atsanız hele.

Ben Bozbaykuşlarla maçlara gidiyorum...Bize otobüs kaldırıyolardı ama

Metro açıldı oraya yeni stadın çok dibinde indiriyo..

Edit : Küçükyalı'da oturuyorum...Taksim meydanında buluşup gidiyoduk...O metro hattı yeni açıldı Olimpiyatköy'mü neydi durağın adı...

---------------Muslera----------------

Sabri-------Semih---Chedjou------Riera

-----------Melo------Selçuk-----------

Frei-----------Sneijder------------Arda

---------------Drogba------------------

Ne güzel oldu be

Riera nin neresini begenmiyorsunuz cozemedim gitti.. Adam asil mevkisinde les olabilir ama sol bek olarak gayet iyi oynuyor ..

Riera'yı beğenmemekten ziyade özellikle ŞL için defans yapmayı da bilen orjinal sol bek isteniyor.

Yoksa Riera hücumda iyi evet ama yabancı oyuncu olduğu için onun defans yapan versiyonu da bulunabilir.

Arda golü atan değil daha çok golü hazırlayan ya da gol pozisyonunu hazırlayan bi oyuncu. sadece kanat oyuncusu profili olarak bakmamak lazım. ama şöyle de bir şey var bence çok özel bi oyuncu oyunun iki yönünü de oynaması bakımından. galatasaray'da bir kanat'ta arda bir kanat'ta Bruma, Farfan, Nani tipi bir oyuncu olmasını çok isterdim. müthiş dengeli bir kadro olurdu.

Bu sezon ligde 4 assisti var. Ligde mac basina 1.2 gol pozisyonu yaratmayla oynamis. Bu rakam cok az bir rakam.

Yeterli mi sence?

Avrupada iyi bir takimda oynayan bir kenar oyuncusu ortalama en az 2 gol pozisyonu yaratmayla oynuyor mac basina.

Örnek veriyorum, Fiorentinali Ljajic. Sürekli ilk11 baslayan birisi olmamasina ragmen, gecen sezon 11 gol 8 assisti var. Tottenham ve Milan gibi takimlar istiyor. Mac basina 1.6 gol pozisyonu üretmeyle oynamis. Fiorentina 12 milyon euro istiyor.

Frei ile Carlinhos gelir transfer biter. Ekstrem bir şey beklemeyin. Hatta onlar da gelmeyebilir. :) Sorun etmiyorum ben kadromuz yeterli.:encouragement:

Rieranin nesini mi begenmiyorum? Ağir bir oyuncu. Ağir olduğu icin ilk pozisyonda zamanlama hatasi yapinca, faul yapmak zorunda kaliyor. Ağir olduğu icin, hucuma geriye dönemeyeceği korkusuyla yeterince katilamiyor.Ağir olduğu icin, rakip oyuncuyla arasina cok fazla mesafe birakmak zorunda kaliyor. Ağir olduğu icin adamini kacirdiği oluyor.

Riera cabuk bir oyuncu olsaydi, bugün sol bek sorunumuz olmazdi. Gecen sezon ligin en iyi sol bekiydi, Cldeki perfonmansida iyiydi. Ali Adnan gibi savunmasi ve pas oyunu büyük soru isareti olan bir oyuncu icin Rieradan vazgecmezdim. Bizim üst düzey bir sol beke ihtiyacimiz var. Ali Adnan gibi Oğuzhan gibi oyunculara degil.

Ptt 1.lig ve Süper lig arasinda büyük kalite farki var. Oğuzhan önce kendini Süper ligde ispatlasin, sonra en yüksek seviyede ispatlasin. Ondan sonra Rieranin yerine isteyelim.

Şenerde böyle abartiliyordu, Eboue gönderilip ilk11e Sener yaziliyordu, E.Frankfurt ve Dortmund maclarindaki perfonmansindan sonra kimse yaziyor mu?

Ben Bozbaykuşlarla maçlara gidiyorum...Bize otobüs kaldırıyolardı ama

Metro açıldı oraya yeni stadın çok dibinde indiriyo..

Edit : Küçükyalı'da oturuyorum...Taksim meydanında buluşup gidiyoduk...O metro hattı yeni açıldı Olimpiyatköy'mü neydi durağın adı...

bende 1 sene kücükyalida oturdum,karayollari cd. dikmen sok. da, cok sikici bir yerdi vallahi:(

Ilk 11'ler:

Chelsea: Cech; Ivanovic, Cahill, Terry, Cole; Lampard, Ramires, Van Ginkel; Oscar, Lukaku, Hazard.

Real Madrid: Casillas; Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo; Khedira, Modric; Ozil, Isco, Ronaldo; Benzema.

Mac söylenenlere göre 20 dakika gec baslayacakmis ama 20 dakikada gecti. Bu gidisile yarim saati bulur.

Real Madrid:

Casillas

Arbeloa-Pepe-Ramos-Marcelo

Khedira

Modric-Isco

Özil-Benzema-Ronaldo

Chelsea:

Cech

Ivanovic-Cahill-Terry-Cole

Ramires-Van Ginkel-Lampard

Oscard-Lukaku-Hazard

Derken mac baslamak üzere müthis bir atmosfer var. Isiklar kapatilmis vaziyette. Tribünler tiklim tiklim dolu.​

Bu Lukaku gitgide Drogba'ya benzemeye başlıyor

Emirates Kupasi yerine bu turnuvuya katilmis olsaydik belkide su an biz finalde oynuyor olurduk Chelsea veya Real Madrid ile. Umarim gelecek sezon yine böyle bir organizasyon olur yapacagimiz ABD turunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt