hangi kanalda?
Türkiye'de yayınlayan kanal yok sanırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hangi kanalda?
Allah kolaylik versin ,ben maltepeden gittim ,Galatasaray maci olmadigina göre hic bulasma derim , eve gelmen iki üc saati alir
Beyler aranızda Pendik'te oturupta Olimpiyat stadına gitmiş bir babayiğit mevcut mu? Nasıl gidilir nerden gidilir hiç gitmedim daha önce maç günleri kadıköyden araba kalkıyor diyolar ama pek inandırıcı gelmedi bi el atsanız hele.
Riera nin neresini begenmiyorsunuz cozemedim gitti.. Adam asil mevkisinde les olabilir ama sol bek olarak gayet iyi oynuyor ..
Riera nin neresini begenmiyorsunuz cozemedim gitti.. Adam asil mevkisinde les olabilir ama sol bek olarak gayet iyi oynuyor ..
Arda golü atan değil daha çok golü hazırlayan ya da gol pozisyonunu hazırlayan bi oyuncu. sadece kanat oyuncusu profili olarak bakmamak lazım. ama şöyle de bir şey var bence çok özel bi oyuncu oyunun iki yönünü de oynaması bakımından. galatasaray'da bir kanat'ta arda bir kanat'ta Bruma, Farfan, Nani tipi bir oyuncu olmasını çok isterdim. müthiş dengeli bir kadro olurdu.
Ben Bozbaykuşlarla maçlara gidiyorum...Bize otobüs kaldırıyolardı ama
Metro açıldı oraya yeni stadın çok dibinde indiriyo..
Edit : Küçükyalı'da oturuyorum...Taksim meydanında buluşup gidiyoduk...O metro hattı yeni açıldı Olimpiyatköy'mü neydi durağın adı...
Ilk 11'ler:
Chelsea: Cech; Ivanovic, Cahill, Terry, Cole; Lampard, Ramires, Van Ginkel; Oscar, Lukaku, Hazard.
Real Madrid: Casillas; Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo; Khedira, Modric; Ozil, Isco, Ronaldo; Benzema.
sopcast akar![]()