Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ronaldo ağlamaklı mı oldu ben mi yanlış gördüm belli etmemek için yüz kaslarını aşağı yujkarı yaptırıp durdu ama... :D

mou realdeki gibi transfer yapmazsa khedira di maria higuain arbeloa saçmalıklarına chelseadede devam ederse işi zor

Real Madrid sahadaki oyuncular ile daha cok oynamayi düsünen bir takim görüntüsü veriyor. Isco, Modric, Özil, Ronaldo, Marcelo gibi teknik kapasitesi yüksek futbolcular ile daha farkli bir Real Madrid izliyoruz. Mourinho zamaninda daha defansif bir orta saha oynuyordu. Göze hos gelen hizli pas yapan, saha icinde cesitli varyasyonlar yapan bir takim izlenimi veriyor R.Madrid.

Chelsea ise daha yedek agirkli bir kadro ile sahaya cikti ve takimda önemli eksiklikler var bence. Lukakuku yine kiraya verilmeli, Torres gönderilmeli ya da yedekte durmali. Demba Ba gönderilmeli. Dünya capinda yeni bir forvet almalari lazim. Bitirici özelligi olan kanat almalari lazim. Stoper'e takviye sart. Terry yaslandi, Cahill istenilen düzeyde degil. Geriye Ivanovic ve Luiz kaliyor bunlarda uzun maratonda yalniz kalir.

En temel sorun bence defansif orta sahadaki eksiklik. Lampard eski gücünden cok uzak, Essien ve Mikel yetersiz kaliyor ofansif anlamda. Yeni transferler De Bruyne ve Van Ginkel daha cok ofansif anlamda etkili oyuncular. Bu takimin oturmasi bayagi bir zaman alacak gibi gözüküyor.

Di Maria müthis bir gol atiyordu top az farkla üstten auta cikti. Top cok güzel oturmustu ayagina.

Di Maria bir harika gol daha atiyordu. Bu gol olsa daha güzel olurdu. Morata Drogba vari bir gol atti ancak sayilmadi.

Saffet Ulusoy ‏@saffetulusoy 9 sa

seni buralARDA bir özleyen var..

BRF1WrVCQAIbCrr.jpg:large

Beyler birraz once ********************* gazetesi aldim okudum

Raşit altun habere gore arda turan teklifi 14 milyon € + riera önermiş

Angel igl marin evet derse arda resmen galatasaraylı olacak

Raşit altun yalan haber yapmaz

Edin Džeko ‏@EdDzeko6 dk

Svima koji slave, zelim Bajram Mubarak Olsun... Eid Mubarak to all who celebrate...

bu adam bir gün parçalıyı giyecek içimde öyle bir his var

Belki de Drogba sezon sonu bırakırsa 2014-2015 sezonunda Dzeko parçalıyı giyer.

Belli olmaz ama , Drogba apayrı bir Dünya apayrı bir Süperstar apayrı bir yıldız , dediğim gibi İnşallah o futbolu bıraktıktan sonra futboldan ve Galatasarayımızdan soğumam. :)

TRT Spor ‏@TRT3SPOR 3 dk

Terim istemedi, Frei iptal oldu! https://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=65492

gene beceremediler sonra terim istemedi dedi yönetim....:mad-49:

Ama şimdi 5.5 Mn €'da baya abartılı bir para 3 Mn € küsür falan olsa neyse.

Beyler birraz once ********************* gazetesi aldim okudum

Raşit altun habere gore arda turan teklifi 14 milyon € + riera önermiş

Angel igl marin evet derse arda resmen galatasaraylı olacak

Raşit altun yalan haber yapmaz

İnşallah geri döndüreceğiz Arda'yı. :)

Bakalım sol bek ve Kerim Frei konusunda son karar ne olacak.

Belki de Drogba sezon sonu bırakırsa 2014-2015 sezonunda Dzeko parçalıyı giyer.

Belli olmaz ama , Drogba apayrı bir Dünya apayrı bir Süperstar apayrı bir yıldız , dediğim gibi İnşallah o futbolu bıraktıktan sonra futboldan ve Galatasarayımızdan soğumam. :)

ben ibrahimovici düşünüyorum babadan sonra :D dzeko daha erken bonservisi çok ağır :D yıllığıda :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt