Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda konusunda aşırı beklentiye girdim.Olmazsa çok üzüleceğim.

Shakhtar Bernard'ı da almış, bu sezon ŞL'nin sürpriz takımı olurlar en az çeyrek final bekliyorum.

Shakhtar Bernard'ı da almış, bu sezon ŞL'nin sürpriz takımı olurlar en az çeyrek final bekliyorum.

Ona göre de 2 yildiz oyuncu kaybettiler ama. Bernard iyi oyuncu ama öyle müthis etki yapacak biri de degil.

Lucescu´nun mantigini hic sevemedim. Parali takimda yapacaklari önemliydi benim icin. Ama bence basarili degil Avrupa´da.

Simeone´ye ne oluyor ki? Arda "Gitmek istiyorum" derse zorla mi tutacak?

Dönmek istiyorsa, bize yaptigi baskiyi onlara da yapacak. Bu kadar basit. Simeone hikaye

https://www.ligtv.com.tr/haber/aslan-en-buyuk-hamlesini-yapiyor

Carlinhos konusunda haklıdırlar umarım.

Sağ bekte Sabri veya Hamit'i oynatmak zorunda kalacağız ama olsun.

Arada sırada Eboue-Balta ikilisi de oynar zaten.Carlinhos'u da zaman zaman tribünde bekletmemiz sıkıntı yaratmaz.Melo-Sneijder-Drogba üçlüsünden biri sakatlık-ceza veya dinlendirme sebebiyle olmadığı maçlarda da Eboue-Carlinhos olur bekler.:cool-78::cool-78::cool-78:

Ona göre de 2 yildiz oyuncu kaybettiler ama. Bernard iyi oyuncu ama öyle müthis etki yapacak biri de degil.

Lucescu´nun mantigini hic sevemedim. Parali takimda yapacaklari önemliydi benim icin. Ama bence basarili degil Avrupa´da.

Bence iyi transfer Bernard Tottenham ve Arsenal gibi takımların elinden kaptılar, giden oyuncuların yerini doldurmak için para harcamaktan kaçınmıyor Luce er geç başarı gelir diye düşünüyorum.

Shaktar zaten sürekli ç.final yapıyor.

Geçen sezon 2.turda elendiler, 11/12'de grupta sonuncu olmuşlar...

Geçtiğimiz sezonun 33. haftasında oynanan derbide cezalı duruma düşen Volkan Demirel ve Raul Meireles ile birlikte sakatlıkları devam eden Gökhan, Emre ve Egemen de bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Emenike´nin lisansi da yetismiyormus, cünkü 2. saglik kontrolü cumartesi günü yapilacakmis.

Arda'ya bazı hususlar da ne kadar ayar olsam da ben bile heyecanlandım yahu.

Bu arada Anzhi Willian filanı satış listesine koymuş.:cool-78:

Arda konusunda dün heyecanlı değildim ama bugün heyecanlandım. Ünal Aysal ne zaman taraftar isyan etse susturmuştur. Anlaşılan bu sene Arda ile susturacak. :)

Kop gel Arda ...

Muslera - Eboue - Semih - Chedjou - Melo - Selçuk - Arda - Sneijder - Burak - Drogba ... Offff :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt