Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala bu baslıga girenler var..Transfer haftalar önce bitti zaten.Kendinizi paralamayın , 604 e karşı dinreç gösteremeyen basiretsiz bir yönetimimiz var.Başkanımızı çok seviyoruz ama futbolda sabır zordur öyle şirket yönetmeye benzemez , beklentileri karşılamak gerek !

cimlerin son hali...

BRJdOt4CcAAQUk_.jpg:large

Hala bu baslıga girenler var..Transfer haftalar önce bitti zaten.Kendinizi paralamayın , 604 e karşı dinreç gösteremeyen basiretsiz bir yönetimimiz var.Başkanımızı çok seviyoruz ama futbolda sabır zordur öyle şirket yönetmeye benzemez , beklentileri karşılamak gerek !

Tamam basiret abidesi

Mübarek Ramazan Bayramınız kutlu olsun renktaşlarım..

kap'a açıklama gelse de heyecan yapsak biraz..

Arda, 6+0+4'ten sonra bir zorunluluk haline gelmiştir, gelmesin yea diyenleri anlamak zor

nedir su burak nefreti, gecen sezon burak olmasa ligi 3.falan bitirirdik 25 gol 10 asist yapti hala begenmemezlik yapiyorsunuz

35 yasindaki drogba ile sezon BITMEZ!

6+0+4 de ardaya mecburuz diyenlerin forvette burağın yerine kimi düşündüğünü merak ediyorum..

umut falan demeyin tarzları çok farklı..

Arda'nin direk olarak yabanci sinirina etkisi olmaz. Çünkü oynarsa ya Burakin ya da Hamitin yerinde oynar.

Ama yabanci siniri olmasa bile ben Arda'yi isterim sol kanada. Sag kanada uçan adam ve solda Arda gibi oyun kuran ve defansi fena olmayan biri. Çok iyi balans olur.

6+0+4 de ardaya mecburuz diyenlerin forvette burağın yerine kimi düşündüğünü merak ediyorum..

umut falan demeyin tarzları çok farklı..

Fazla kaliteli türk oyuncu varmis gibi satmak istemeleri yokmu..

Semih-Selcuk-Burak disindaki yerli oyuncularin hepsi alternatif olur en fazla, büyük hedefleri olan Galatasaray'da 11 oynamaz.

Arda gelirse 4 yerlimiz olacak.

nedir su burak nefreti, gecen sezon burak olmasa ligi 3.falan bitirirdik 25 gol 10 asist yapti hala begenmemezlik yapiyorsunuz

35 yasindaki drogba ile sezon BITMEZ!

Nefret degilde , Burakin biraz beceriksiz top kontrolu & Ofsayt kalmasi & adam kovalamamasi top kaybinda , onlardir biraz Burak'a isyandir .

Yoksa Burak gibi forveti hayatta zor buluruz . Inzaghi misali bir forvet bitirici .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt