Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilk geldiginde Baris Özbeki severdim :D Dogru dedin renktas, o maclar cok zevkliydi. Aklima hangi maclar geliyor bu resmi görünce. Benfica deplasmanda 2:0, Bordeaux, Atletico Madrid, Bellinzona, Berlin( o macta Berlinde staddaydim:) ), o evimizde 2:0'dan 2:3 kaybettigimiz Hamburg maci bile cok zevkliydi. vallah cok güzel maclardi.

Bülent kaptan gelip bir çuval incirin içine etmeseydi belki de o sezon 2. bir UEFA zaferi yaşayacaktık. :)

Solbek sorunu hala devam eder gibi. Hangi yabancıyı kesebiliriz ki 11'den? Muslera,Eboue, Chedjou, Melo, Sneijder,Drogba.

maalesef diyerek eboue :( yada melo :(

ceyhunun arsenala karsi oynadigi oyunu istikrarli cekilde oynaya bilse türkiye ligi icin yeterde artar bile.

eboue ama yinede bence en zayif halka. sabri veya hamit sag bek olarak rahat oynar ligde. mükkemel cüzüm degil ama diger tarafadaki hakan baltadan bin kere daha iyi oldugu hem fikiriz galiba.

belki bursali sener olur ki hic takip etmedigim bir isim kendisi. iyi diyorlar ona bilemiyorum yani

Arda eskiden cok yetenekli ama egitimsiz bir futbolcuydu bana göre.

Atletico Madrid´de cok gelisti ve cok klas bir futbolcu oldu.

Atletico Madrid´in 10 numarasi olmak, en önemli 2-3 futbolcusundan biri olmak öyle kolay degil.

Dönecek insallah ve yarim biraktigi isi tamamlayacak. Efsane olacak.

arda snejderin formsuz ya da sakat olduğu zamanlarda da onun yerine 10 numaraya geçebilir çok etkili takım oluruz vesselam ama nedense umut yok içimde ARDA gittiğinde bayağı üzülmüştüm ne yalan söyleyeyim ama ona bazıları gibi asla küfür etmedim gitmesinde kat kat haklıydı ben olsam ben de durmazdım adamın nişanlısına neler dendi sokakta size biri dese bıçaklar pişman değilim dersiniz derim yani hadi arda gel aslanım

Gecen sezon formsuz Eboue oynamadiğinda bile Eboueyi cok fazla aradik. Yabanci sinirlamasi nedeniyle ligde bir sekilde idare edeceğiz. 3 kulvarda mücadele edeceğiz, oynamayan oyuncular dahi cok fazla süre alabilir.

Butun renktaslarimin ve sinsi sinsi forumda fink atan kus familyasi arkadaslarin ramazan bayramini kutlarin evvela.

Simdi arkadslar surekli arda dan bahsediyor. Hani ne yalan soyleeyim bende umutlandim.gelirse (insallah gelir) sol acik sorunu kokten cozulur. Hatta bize iyi bir sol acik oyuncusundan daha cok sey katar. Mesela hic umudum olmasa bile belki hankan baltayi bile canlandira bilir o derece yani:-D, olazsa yani hakan canlanmazsa ki muhtemel. Ozaman sag beke sabriyi dusunurum ki yabanci sol beke yer acilsin daha iyi.

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

Ne alakası var? Ben takıma katkısı olmadı mı dedim.

Drogba geldi bizi şampiyon yaptı demek yanlış dedim. Zaten şampiyon takımımız vardı, her türlü şampiyon olurduk zaten.

Burak'a neden her maç sövüp saydırdığınız zaten onla ilgili yorum yaparken de belli oluyor. Her maç rakip defansın kucağında bekliyor dediğin adam, maç boyu milyon tane koşu atıp savunmanın dengesini bozan adam. Her maç gol pozisyonuna girip, her maç golünü atan adam. Sizin kucakta bekleyen forvet tanımınız biraz farklı sanırım.

Ya bu forumda burağı benden fazla seven var mıdır acaba ? Burakın tarzı belli defansın kucağında bekler koşu topu olunca affetmez. Eksiği kreatif bir oyuncuydu. Selçuk da ujfaluji olmadığından geriden oyun kurduğu için ilerde yaratıcı oyuncu eksikliği vardı. Sneijder bunu geçen seneki form durumuyla bu sorunu çözemezdi. Drogba bu görevi üstlendi yoksa Burak Umut ilk yarıda kanser etti bizi 2.yarıda deogba gelmese şampiyon olamazdık.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Arda > Selcuk > Burak. Adam yaptiklarini bizim capulcu lig'de degil, ispanya'da yapiyor. Emre'nin ancak yedek oturdugu, var yok 5 mac yaptigi Atletico'da banko oynuyor ve en önemli futbolcularindan birisi. Bu video cok güzel özetliyor bence: [media]https://www.youtube.com/watch?v=HNFTw3YmDvk[/media]

Onlarda Clde yapiyor.

Biz ne yazikki taraftar olarak oyunculara destek verme ve sahip cikma konusunda diğer takim taraftarlarinin cok gerisindeyiz, elalem kimlere sahip cikiyor.

Bugunku fotodan Arda Turan

BRJ6fT-CAAAHzx9.jpg:large

BRJ1K8tCQAEqXa3.jpg:large

Arda eskiden cok yetenekli ama egitimsiz bir futbolcuydu bana göre.

Atletico Madrid´de cok gelisti ve cok klas bir futbolcu oldu.

Bosverin abi. Nasil egitildi? Kuantum fizigi veya roket anatomisi egitimi falan mi aldi?

Adamda yetenekte var, azimde var. Egitimdi, avrupa gorduydu falan hikaye. adam olacak cocuk bokundan belli olur derler.

Alin koyun Batuhani veya Sercan yildirimi atleticoya da egitim gorup yildiz olsunlar. Mumkun mu?

Is futbolcuda ve kafa yapisinda bitiyor.

Arda'ya kızanları anlıyorum ama bu takıma yerli takviyesi şart.Yekta,Erman,Kazım,Ceyhun,Umut falan değil onlar ancak yedek/alternatif olur.Doğrudan en az Muslera kadar,Sneijder,Drogba,Melo kadar katkı verecek ilk 11 oyuncusu lazım.Aklınıza gelen bu tip isimler kimler?O isimlerden bazıları ezeli rakiplerimizde oynuyor yani transferleri imkansız.Bazıları ise Mesut Özil,Gökhan İnler,İlkay Gündoğan gibi yurt dışında oynayan - transferi çok çok zor isimler.Bunları eledikten sonra elde bir tek Arda Turan kalıyor sanırım.Bu yönden baktığımız zaman kesinlikle transferine hak veriyorum Arda'nın.İnşallah hayırlısı olur.

Onlarda Clde yapiyor.

Biz ne yazikki taraftar olarak oyunculara destek verme ve sahip cikma konusunda diğer takim taraftarlarinin cok gerisindeyiz, elalem kimlere sahip cikiyor.

meirele$ diyorum sadece ama elalemin yaptigina bakmamaliyiz yinede. biz Galatasarayiz. onlara göre hareket yapsaydi lay lay lom olurduk herhalde. :p

Ya bu forumda burağı benden fazla seven var mıdır acaba ? Burakın tarzı belli defansın kucağında bekler koşu topu olunca affetmez. Eksiği kreatif bir oyuncuydu. Selçuk da ujfaluji olmadığından geriden oyun kurduğu için ilerde yaratıcı oyuncu eksikliği vardı. Sneijder bunu geçen seneki form durumuyla bu sorunu çözemezdi. Drogba bu görevi üstlendi yoksa Burak Umut ilk yarıda kanser etti bizi 2.yarıda deogba gelmese şampiyon olamazdık.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Alakasi bile yok. Herkes 1 önceki futbolu bekliyordu, o futbolu oynamamizdaki 1 numarali neden, Engin ve Elmanderdi. 2 oyuncuda 2 kisilik pres yapiyordu ve ortasahayi 5liyorlardi. Böyle olunca da mükemmel pas ve pres futbolu oynuyorduk.

Ortasahadaki 5li yapti bozuldu, Amrabat ve Hamit ilk11e monte edildi, daha sonra Galatasaray ortasahada oyunu eskisi gibi kontrol edememeye basladi, ortasahayi rakiplere vermeye basladik. Burak ve Umut farkli stilde oyuncular, top tutan, duvar olan bir oyuncuya ihtiyac vardi.

Drogbanin katkisi cok oldu ama Burak olmasaydi, ne ligde nede Clde basarili olamazdik.

Ne yazikki bu ülkede futboldan anlasin anlamasin herkes konusuyor.

Bosverin abi. Nasil egitildi? Kuantum fizigi veya roket anatomisi egitimi falan mi aldi?

Adamda yetenekte var, azimde var. Egitimdi, avrupa gorduydu falan hikaye. adam olacak cocuk bokundan belli olur derler.

Alin koyun Batuhani veya Sercan yildirimi atleticoya da egitim gorup yildiz olsunlar. Mumkun mu?

Is futbolcuda ve kafa yapisinda bitiyor.

Saydığın isimleri bilmem ama nice yetenekler saçma eğitimcilerin elinde heba oldu.

Sergen vb.

Semih Kaya gitsin Madrid'e fiyatını 2'e katlar bundan eminim.

Arkadaslar,

ben bugün bi haber aldım onur abi bilmiyorum %99 doğru deniliyo.

Dünde yazdı gerçi Arda ispanyadan arkadaşlımla konuştum Arda bitmiş.

Hadi Hayirli olsun.

Arda'ya kızanları anlıyorum ama bu takıma yerli takviyesi şart.Yekta,Erman,Kazım,Ceyhun,Umut falan değil onlar ancak yedek/alternatif olur.Doğrudan en az Muslera kadar,Sneijder,Drogba,Melo kadar katkı verecek ilk 11 oyuncusu lazım.Aklınıza gelen bu tip isimler kimler?O isimlerden bazıları ezeli rakiplerimizde oynuyor yani transferleri imkansız.Bazıları ise Mesut Özil,Gökhan İnler,İlkay Gündoğan gibi yurt dışında oynayan - transferi çok çok zor isimler.Bunları eledikten sonra elde bir tek Arda Turan kalıyor sanırım.Bu yönden baktığımız zaman kesinlikle transferine hak veriyorum Arda'nın.İnşallah hayırlısı olur.

Bir anket yapilsa, 10 numarali Ardayi mi istersiniz yoksa 66 numarali Ardayi mi sekilde bir anket, sence sonuc ne olurdu?

Ardayi istemeyenler futbolu nedeniyle degil, takimi karistirir, huzuru bozar diye istemiyorlar. 10 numarali Ardanin yaptiklari ortada.

66 numarali Ardayi herkes takimda görmek ister.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt