Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet beyler 6+0+4 ün meyvelerini almaya başladık ve Tff ne kadar doğru bir karar verdiği bir kez daha belli oldu:D

Türkiyenin sırlamada 1 sıra geri düşmesi,

Fenerin kendisinden çok daha zayıf bir takıma elenmekten zor anda kurtulması,

Bursa'nın büyük bir ihtimalle Vojvodina gibi enteresan bir takıma elenmesi (büyük ihtimal)

Trabzon'un durumu da biraz dan belli olur.

Bu kural sayesin de futbolumuz da bariz bir çıkış var, sizlerde görüyorsunuzdur herhalde?

Enes Ünal müthis oyuncu olacak yanliz. 97´li cocuk yahu. Inanilmaz.

Bu yasta bu rahatlik müthis. Boy pos, tip hersey var cocukta. Yildiz olmasi icin hersey mevcut. Simarmazsa olur

saçtan dolayıdır o :D

En salak koşma biçimi tuncaya aittir deve kuşu gibi kafa yerde.

deli danalar gibi dengesizce kosuyor tuncay. onun kosu stilini ben daha önce hic görmedim daha önce nede daha sonra ama bu enes baya yakin ona bence :)

Enesin kalitesine bir sey diyemem ama. 10 dk izledik sadece ama yas katregorisinde en iyi oyuncu secilmis dünyada . boru degil yani.

deli danalar gibi dengesizce kosuyor tuncay. onun kosu stilini ben daha önce hic görmedim daha önce nede daha sonra ama bu enes baya yakin ona bence :)

Enesin kalitesine bir sey diyemem ama. 10 dk izledik sadece ama yas katregorisinde en iyi oyuncu secilmis dünyada . boru degil yani.

ilk defa ümitliyim bir türk futbolcusundan bu yaşta oynamaya başlamak büyük başarı ,ilerde sağlam bir oyuncu olur inşallah.

Arda'nin gelmesini cok isterim hatta gelsin hemen parcali numarasini bastirip alicam ama iste imkansiz bir transfer.Bana 50 milyonluk adam gelecek deyin daha cok inanirim.Cunku transferdeki en buyuk sorun para degil.Adam Istanbul'da huzurlu degil inanilmaz baski var burda..

Selcuk'un boyle bir baski altinda kalmamasi biraz dusundurucu aslinda ; demek ki futbolcunun verdigi tepki de onemli..

Ayrica askerlik durumu da alayhimize.

Arda en erken seneye gelir.

Bosuna heveslenip uzulmeyin.

Bursa'nın teknik direktörü olacak kel Fatih Terim'i andıran hareketler yapıyor.

Çakma Fatih Terim dedikleri yoksa bu mu?

Wesley Sneijder @sneijder101010 1 saat

İyi bayramlar.. Allah kabul etsin herkese.

:)

Arda'nın gelmesini istemeyen kitle Galatasaray'ın en başarısız olduğu dönemde yaptıklarına şahit olmuş kitle. Kendisine en ihtiyaç duyulan dönemde ise yine takıma sırtını dönerek ÇOCUKLUK hayalinden ayrılmasını sağlayan bedelin 12 mio Euro olduğunu kanıtlaması da cabası. Neyse..

Ekşi'de bir arkadaş bir soru sormuş Arda'yı çok sevenlere. Galatasaray geçen yıl da, ondan önceki yıl da 8.bitirseydi ligi Arda takıma geri dönme düşüncesini beyninin herhangi bir hücresinden geçirir miydi? diye. Çok çok iyi, has Galatasaray'lı ya haspam. Ha gelir formamızı tekrar giyer ağzımızı açmaz destekleriz. Gol atar, asist yapar üzülecek halimiz de yok herhalde.Zira Eboue de atınca seviniyoruz. Mustafa Sarp attığında da sevindik.

Ama bir daha kimse bir Metin Oktay bir Hakan Şükür bir büyük Galatasaray'lı tatavası, dehşet über kaptan numaraları yapmasın mümkünse. Kendi adıma yemiyorum. Yetenekli, profesyonel bir Galatasaray taraftarı kendisi.

Ha olmaz, çocukluk hayaline, tam da işler düzelmiş, her şey iyi gidiyorken dönemez, bi aksilik çıkar kavuşamaz, bir müddet daha gözü yaşlı Galatasaray'ından uzak kalmak zorunda kalırsa..Unutmasın Emre abisinin çocukluk hayali olan A.Madrid'de oynuyor şu an. Biraz dindirir acısını en azından.

Eboue´nin yerine Sener diyorlardi ya, iyi ki su maci izlemisim diyorum.

Hakan Balta´dan Sener´e döner olay. Birsey de degismez takimda. Eboue´nin tirnagi olamaz su anda.

Alacaklarsa en fazla alternatif olarak olabilir. Eboue mutlaka takimda kalmali. CL´de kafayi yeriz yoksa

:redface:

BRKzvZWCAAAKy-P.jpg

enes 40 firin ekmek yemesi lazim daha ama futbolcu olacak. iyimi olacak kötümü... soru isareti. 2-3 sene icinde belli olur ancak. türkiyede kalirsa isi zor.

belki bize gelirse az cok egitim görmeye baslar simdiki yeni kurulmus akademimizde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt