Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şener, Okay, Ziya gibi oyuncular bizde rotasyon oyuncusu bile olamazlardi. Alinabilecek 2 yerli genc oyuncu vardi, Emre Can ve Frei. Emre Cani Bayern Leverkusene göndermeyi tercih etti. Umarim Freiyi kacirmayiz.

Şener, Okay, Ziya gibi oyuncular bizde rotasyon oyuncusu bile olamazlardi. Alinabilecek 2 yerli genc oyuncu vardi, Emre Can ve Frei. Emre Cani Bayern Leverkusene göndermeyi tercih etti. Umarim Freiyi kacirmayiz.

sener okadar kötü degil bence ya. ama öylede extra bir sag bekde degil kesinlikle. standart bir sag bek. bizim sabri daha iyi bundan ama bu senerin sabriye göre tek artisi var oda orta yapmasini biliyor :DD

pazar günü nasıl bir kadro ile çıkacağız acaba ...ben şöyle bekliyorum

-----------------muslera--------

eboue----chedjou-----semih-------hakan

----------melo--------Selçuk-------

hamit-----------wesley-----------emre/emgin

-----------------drogba------------------

Bende artık Burak'ın gitmesini istiyorum.Gitsin de kurtulsun adam.Belki Arda'nın arkasında ağladığınız gibi ağlardınız.Bir sene sonra da gelmesi için dua ederiz artık.

8 yabanci yeterde artar bile. fazlasi zarar. elmander riera dany gönderilip sol bek ve arda gelirse yönetim yapabileceginin en iyisini yapmis demektir

Yönetime laf edenler umarım Şener'i izlemişlerdir.

Taraftara kalsa bekleri Ali Adnan' ve Şener'e emanet edecekler,transfer manyaklığı bu olsa gerek.

Yönetime laf edenler umarım Şener'i izlemişlerdir.

Taraftara kalsa bekleri Ali Adnan' ve Şener'e emanet edecekler,transfer manyaklığı bu olsa gerek.

stoper, orta sahaya yabanci aldik. sol bek kitlendi bu yüzden yerli de yok, kanat eksik. arda gelmezse isimiz cok zor kontenjan yüzünden

bir tane türk almamiz lazim ve o mevkinin en iyisi ARDA. Mecburen alacaklar Arda'yi.!

Arda transferi 100de100 ugrasiyor yoksa cokdan ylneticilerimizden birisi cikip yalanlardi. her yerde arda..arda haberleri dolasiyor yahu. daha hayatiminda duymadigim kisiler bile arda gelecek demeye basladi annasini satayim :)

ben buna gizli operasyon derim :DD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt