Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda niye ortaya atıldı ya beklentiye girdim gene..

Artık paraya kıyacaz mecbur..

Eboue´nin yerine Sener diyorlardi ya, iyi ki su maci izlemisim diyorum.

Hakan Balta´dan Sener´e döner olay. Birsey de degismez takimda. Eboue´nin tirnagi olamaz su anda.

Alacaklarsa en fazla alternatif olarak olabilir. Eboue mutlaka takimda kalmali. CL´de kafayi yeriz yoksa

ben leverkusen maçından sonra ümidi kesmiştim, 2 maçtada gördük çok yetersiz kaldı.

trt sporda bir eleman bağlanıp arda hakkında konuşacak belki birşeyler kaparız

arda işi ciddi yoksa bin kere yalanlanırdı

trtdeki barış yurduseven adlı eleman

arda için galatasary herşeyini zorluyor

ben inanmıyordum transfer gerçekleşebilir diyor

fenerbahçede yabancı alabilir sağ bek alabilir

farklı birşey demedi

stoper, orta sahaya yabanci aldik. sol bek kitlendi bu yüzden yerli de yok, kanat eksik. arda gelmezse isimiz cok zor kontenjan yüzünden

bir tane türk almamiz lazim ve o mevkinin en iyisi ARDA. Mecburen alacaklar Arda'yi.!

arda nın gelmesi gitmesi ayrı mevzuda kontenjan konusunda zerre katkısı olmaz arda nın.. arda gelirse ya burak kesilir sistem 4231 e döner ya hamit kesilir 4132 ye devam.

drogba ws melo ched eboue muslera bu adamların alternatifi yok takımda, gerçi riera nında alternatifi hakan o bile sıkıntı yaratırken arda kontenjana çözüm değil sorun getirir sadece..

Ardanın gelmesini istememin bir nedeni de gerizeka fenerin en iyi türk oyuncuların kendilerinde olduğunu düşünerek yabancı sınırlaması konusunda ısrar etmesi. Arda gelirse yarın fener Fenerasyona emir verir kaldırın sınırlamayı diye. Arda, Selçuk, Burak, hamit ve semih gibi oyuncularla türk statüsünde fark atarız. (not: arda gelse de gelmese de en iyi türkler her türlü bizde)

Ardanın gelmesini istememin bir nedeni de gerizeka fenerin en iyi türk oyuncuların kendilerinde olduğunu düşünerek yabancı sınırlaması konusunda ısrar etmesi. Arda gelirse yarın fener Fenerasyona emir verir kaldırın sınırlamayı diye. Arda, Selçuk, Burak, hamit ve semih gibi oyuncularla türk statüsünde fark atarız. (not: arda gelse de gelmese de en iyi türkler her türlü bizde)

o kadar uzun boylu değil

hic bir sey olmaz. bir ondaki yabancilar bak bide bizdekilerine bak. onlarda bir sow var az cok bizim yabancilar ile yarisa bilecek düzeyde.

bide baskan nani.farfani.carlinhosu alacakdi diye aciklama da yapti. nay nay isterler. biz nani aliriz onlar holmenin abisini alirlar herhalde ancak :DD

şunların arasına hamiti almayın Allahını severseniz kıçını kaldıramıyor o

790904_Galatasaray_SK.jpg

Elimizdeki yabancılara en yakın performansı verebilecek Gökhan Zan'dır bence. diğer yerliler ile yabancılar arasındaki fark daha büyük.

Chedjou oynadığında ise, aşağıdaki yerlilerden biri başka bir yabancı yerine oynar..

Sabri, Emre Çolak, Umut,

Hakan, Hamit, Ceyhun

aha da inandim nedense :) bunlara ben güveniyorum vallahi.

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği eski kaptanı Arda Turan'ın transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

2011-2012 sezonun başında Galatasaray'dan ayrılarak İspanya'nın Atletico Madrid takımına 12 milyon euro bedelle transfer olan Arda Turan'ın sarı-kırmızılı takıma geri dönüşü için temaslar hız kazandı.

Geçtiğimiz sezon da Galatasaray'ın transfer gündemine gelen ancak Atletico Madrid'in satmak istememesi nedeniyle transferi gerçekleşmeyen Arda için Teknik Direktör Fatih Terim'in ısrarları sonuç veriyor.

Galatasaray'ın eski kaptanı Arda için İspanya'ya giden menajeri Ahmet Bulut, Galatasaray'ın 14 milyon euro tutarındaki resmi teklifini Atletico Madrid kulübüne iletti. Fatih Terim ile görüştükten sonra Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'a da Galatasaray'a dönme arzusunu dile getiren Arda da, Atletico Madrid kulübüne ayrılma isteğini sözlü olarak ifade etti.

Arda'nın Atletico Madrid'in hocası Diego Simeone ile de görüşerek ayrılma kararını Arjantinli çalıştırıcıya da bildirdiği öğrenildi.

Bu gelişmeler sonrasında Arda'nın Galatasaray'a transfer için tüm şartlar yavaş yavaş oluşmaya devam ederken, yıldız futbolcu için Atletico Madrid 15 milyon euro istedi. Ayrıca İspanyol ekibi, Arda için Galatasaray'a ödemesi gereken 1 milyon euroluk bonusun da ödenmemesi şartını koştu. Bu şartlar altında Atletico Madrid Arda için 15 milyon euroyu net ücret olarak talep ediyor.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın rakam konusunda Atletico Madrid CEO'su Gil ile görüşmeleri devam ediyor. Temaslarda aracılık yapan Arda'nın menajeri Ahmet Bulut, Arda'nın Galatasaray'a dönme konusundaki kararlılığını da koz olarak kullanıyor.

Arda'nın Süper Kupa Finali sonrasında A Milli Takım kampına katılmak için pazartesi günü İstanbul'da olması ve Atletico Madrid ile Galatasaray arasındaki anlaşmanın tamamlanması halinde sarı-kırmızılı takıma imza atması bekleniyor.

Bu transfer karşılığında Arda için Galatasaray'ın 4+1 yıllık sözleşme ve yıllık da 3-3.5 milyon euro arasında bir rakam ödemeyi taahhüt ettiği öğrenildi.

TurkFutbol.Com / Emre KACAN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt