Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesin 25 milyon euro basarlardi, 13 milyon euronun coğunu zengin is adamlari karsiladi.Tüzük nedeniyle mahkemeye giden yöneticileri, kendi hesaplamalarina göre borcun en az 600 milyon dolar olduğunu söylüyordu.

X oyuncu su kadar ederse, Y oyuncu bu kadar eder hesaplarina girersek isin icinden cikamayiz. Tabiki, eğer Emenike 13,Alper 10 milyon euroysa Arda 50-100 milyon euro bile eder. Orasi ayri. Fakat Arda icin ideal fiyat 15 milyon eurodur.

Büyük ihtimalle Elmander ve Riera gönderilip, yabanci bir sol bek alinacak. Yabanci sol bek alindiktan sonra trübünde oturan Rieraya 3 milyon euro verme lüksümüz yok. Bu Riera acisindan da negatif bir durum. Seneye bu yüzden piyasasi daha düsük olabilir. Bu yüzden maasinin birazini verip, bonservisini vermeliyiz.

Bana kalsa, Ardayla birlikte Kerim Freiyi mutlaka alirdim. Oyunun 2 yönünde de iyi olan, dikine oynayan yerli bir kenar oyuncusu bulmak cok zor. Üstelik 19 yasinda ve büyük potansiyeli var. Kerim henüz ilk11 icin hazir olmayabilir fakat benchten gelerek katki yapacak seviyede.

Asaletin Yeter ‏@uA1905od Korumalı hesap 5 dk

"Ünal başkanla Emir Sarıgül Konu tabiki Galatasaray güzel şeyler oluyorrrr" via @fatossarigul instagram foto

BRS3qG-CMAAVXMO.jpg:large

arda turan kap gelse canlanır buralar 10 ağustos 2011 de gitti gidişinin 2. yıldönümü keşke yine bir 10 ağustosta görüşmelere başlandığı bildirilse :(

Kesin 25 milyon euro basarlardi, 13 milyon euronun coğunu zengin is adamlari karsiladi.Tüzük nedeniyle mahkemeye giden yöneticileri, kendi hesaplamalarina göre borcun en az 600 milyon dolar olduğunu söylüyordu.

X oyuncu su kadar ederse, Y oyuncu bu kadar eder hesaplarina girersek isin icinden cikamayiz. Tabiki, eğer Emenike 13,Alper 10 milyon euroysa Arda 50-100 milyon euro bile eder. Orasi ayri. Fakat Arda icin ideal fiyat 15 milyon eurodur.

Büyük ihtimalle Elmander ve Riera gönderilip, yabanci bir sol bek alinacak. Yabanci sol bek alindiktan sonra trübünde oturan Rieraya 3 milyon euro verme lüksümüz yok. Bu Riera acisindan da negatif bir durum. Seneye bu yüzden piyasasi daha düsük olabilir. Bu yüzden maasinin birazini verip, bonservisini vermeliyiz.

Bana kalsa, Ardayla birlikte Kerim Freiyi mutlaka alirdim. Oyunun 2 yönünde de iyi olan, dikine oynayan yerli bir kenar oyuncusu bulmak cok zor. Üstelik 19 yasinda ve büyük potansiyeli var. Kerim henüz ilk11 icin hazir olmayabilir fakat benchten gelerek katki yapacak seviyede.

Bence Kerim işini hallettiler , Fırat Günayer'de yazdı hatta , Arda bekleniyor , bombaları art ARDA patlatalım diye.

Hem sonuçta Arda ve Frei'nin aynı anda açıklanması , TFF'ye baya büyük bir cevap olur.

Acaba arda transferi 14 milyon € + Riera gerçekleşirse külüp tarihin en pahalı transferi mi olacak ?

Bugun Selcuk Inan & Burak Yilmazi bonservis bedeli karsiliginda almak isteseydik Trabzon

Selcuk Inan icin kesin 15 Mil Euro isterdi

Burak Yilmaz icin 17 Mil euro ..

Bizde kus kus bakardik fb parayi basar alirdi ..

ARDA / FREI / CARLINHOS dedinmi TFF aciklama yapip 6+0+4 AB SERBEST diye anir mazsa serefsizim :cool::cool:

Ne Frei miş arkadaş adam sanki küçük Messi yok o gelirse AB serbset olur falan. Bu yorumlarınızın en çok ona zararı olur bu kadar beklentiye girmeyin

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Ne Frei miş arkadaş adam sanki küçük Messi yok o gelirse AB serbset olur falan. Bu yorumlarınızın en çok ona zararı olur bu kadar beklentiye girmeyin

Ozaman sen bana genc turk kanat futbolcusu goster .. Biz yillarca Aydin Yilmaza genc yetenek diye zipladik hopladik :)

Ben adama kötü demiyorum ama sizin gibide o gelirse AB bile kalkar gibi abartılı laflar etmiyorum .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt