Emin Güney
Cezalı
- 2 Ocak 2011
- 9.255
- 0
- 1.021
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Quaresmaya Turkiyeye gelmeden önce kimse Q7 demiyordu. Bizim ülkeye geldi, Ronaldoyla karsilastirilmaya baslandi, CR7ye hitaben Q7 denilmeye baslandi.
Ciddi ciddi bu adami Ronaldoyla karsilastiriyorlardi. Bizim İnter forumuna gelip, Guti ve Quaresmayi aldik, Uefayi alacağiz diyorlardi.
Fatih Hoca Quaresmayi veto etti. Doğrusunuda yapti. Bizim hedeflerimiz icin yetersiz bir oyuncu. En yüksek seviyede gittiği heryerde basarisiz olan bir oyuncuydu.Bizim Cl icin oyunun 2 yönünde de etkili kenar oyuncularina ihtiyacimiz var.
quaresma ronaldodan daha önce piyasa yapmış(aslında yapamamış) bir oyuncudur. ve q7 mevzusu ilk barcelonaya transferinde ortaya çıkmıştır. (yani barçadan dönüşte ortaya çıkmıştır tabir yanlış oldu özür)
Sneijder'in bir üstü Fabregas olur. Onu mu alacakmış ?![]()

Fabregas olamaz bile. Piyasa degeri acisinda olabilir (yas, takim), ama baska mümkün degil. Sneijder türkiye ve Galatasaray'a geldi diye baya bi kücümsemeye basladik sanki. Ama sonucta Wesley Sneijder bu.
Quaresmaya Turkiyeye gelmeden önce kimse Q7 demiyordu. Bizim ülkeye geldi, Ronaldoyla karsilastirilmaya baslandi, CR7ye hitaben Q7 denilmeye baslandi.
Ciddi ciddi bu adami Ronaldoyla karsilastiriyorlardi. Bizim İnter forumuna gelip, Guti ve Quaresmayi aldik, Uefayi alacağiz diyorlardi.
Fatih Hoca Quaresmayi veto etti. Doğrusunuda yapti. Bizim hedeflerimiz icin yetersiz bir oyuncu. En yüksek seviyede gittiği heryerde basarisiz olan bir oyuncuydu.Bizim Cl icin oyunun 2 yönünde de etkili kenar oyuncularina ihtiyacimiz var.
ez giren "Transfer şikesi" tanımlamasıyla yargılandı. Yaşadığı travmanın ve haksız suçlamaların etkisinden kurtulamayan Emenike, Fenerbahçe’de tek bir resmi maç bile oynamadan Türkiye’den ayrılıp Rusya ligi ekiplerinden Spartak Moskova’nın yolunu tuttu.
[/quote]Daha önce hic bir Avrupali taraftarin Quaresmaya Q7 dediğini ne gördüm ne de duydum. Bizim İnter taraftarlari Q7 demiyorlardi.
Emmanuel Emenike 3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe’ye karşı oynamadığı maçta sakat olduğuna dair sağlık raporu bulunmasına rağmen Türk Hukuk literatürüne ilk kez giren "Transfer şikesi" tanımlamasıyla yargılandı. Yaşadığı travmanın ve haksız suçlamaların etkisinden kurtulamayan Emenike, Fenerbahçe’de tek bir resmi maç bile oynamadan Türkiye’den ayrılıp Rusya ligi ekiplerinden Spartak Moskova’nın yolunu tuttu.
![]()
Daha önce dedigim gibi;
Arda gelirse kendi acisindan kariyeri'nin en büyük hatasini yapmis olur. Bizim acimizdan ise süper olur.
Ama söyle bir gercek var; Bonservisini karsilayamayiz cok net. Ben 17 milyon€ haberlerine bile inanmiyorum. Ha diyelim 17, bu parayi yine veremeyiz. Biz bir oyuncuya 9m€ biile veremedik simdiye kadar. KImse kusura bakmasin ama bu Arda haberleri hepsi bos bana göre.
Bir cok haber yapiliyor, insan bir sekilde 'ya dogru ise' düsünüyor. Ama mantikli yaklasirsak, imkansiz.
Nerde yazıyor bu?
2-3 Oyuncuya 17 ile tek bir oyuncuya 17 vermenin farki nedir ?
Bunu bana degil, yönetim'e soracaksin. Bu felsefe'yi ben basindan beri savunuyorum. Muslera'ya yaptigin gibi yatirimi yapacaksin ve rahat edeceksin. Ilerde istersen de o oyuncudan yine para kazanacaksin.