Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Quaresma-7-Be-1299362742.jpg

Quaresma diyip durmayın, yabancı sınırlaması yüzünden Farfan ve Nani'den vazgeçen bir yönetimin bu adamı alacağını sanmam.

Arda için, takım içi dengeleri bozar kelimesi bu adam için cuk diye oturur.

Ego sorunu olan çakma yıldız gelirse bütün dengeler bozulur.

Bizden uzak olsun da nereye giderse gitsin...

Bana da Q7 Hayırlı Olsun gibi geliyor...Kendini Scott Piri ile toparlayana kadar tribünde oturur o zamana kadar yabancı konusunda karar da çıkar...Çok mantıklı.

Q7 gelirse hem Sneijder ile hemde Drogba ile sorun yaşar.

Takım içi bütün dengeleri bozar, kırk yılın başında yapacağı bir trivelası için bu adama katlanamayız.

Quaresma diyip durmayın, yabancı sınırlaması yüzünden Farfan ve Nani'den vazgeçen bir yönetimin bu adamı alacağını sanmam.

Arda için, takım içi dengeleri bozar kelimesi bu adam için cuk diye oturur.

Ego sorunu olan çakma yıldız gelirse bütün dengeler bozulur.

Bizden uzak olsun da nereye giderse gitsin...

ciddimisin ... arda turana cakma yildiz demek messiye futbolcu demek gibi bir sey olur galiba. anlayan anladim ne demek istedigimi.

Arda Turandan daha iyi Türk oyuncu yok su an dünyada net cekilde tartismam bile bunu. ama seni ciddiye almiyorum acikcasi bu yorumun ile. cekemedigin beli etiriyorsun resmen. cocuk madride uefa kupasini almis kral kupasini kazanmis real ve barcadan sonra ligin en iyi takiminda kilit oyuncusu olmus ama takim karistiriyor... vay be.

SON DAKİKA! Galatasaray'da Fenerbahçe kadrosu açıklandı. Dany, Riera, Elmander maç kafilesinde yok!.

SON DAKİKA! Muslera, Chedjou, Eboue, Melo, Sneijder, Amrabat ve Drogba G.Saray'ın derbide yabancıları. Biri daha tribüne çıkacak.

Dany, Riera, Elmander maç kafilesinde yer almadı.

ciddimisin ... arda turana cakma yildiz demek messiye futbolcu demek gibi bir sey olur galiba. anlayan anladim ne demek istedigimi.

Arda Turandan daha iyi Türk oyuncu yok su an dünyada net cekilde tartismam bile bunu. ama seni ciddiye almiyorum acikcasi bu yorumun ile. cekemedigin beli etiriyorsun resmen. cocuk madride uefa kupasini almis kral kupasini kazanmis real ve barcadan sonra ligin en iyi takiminda kilit oyuncusu olmus ama takim karistiriyor... vay be.

Hacı q7'ye çakma yıldız demiş galiba adam.

SON DAKİKA! Muslera, Chedjou, Eboue, Melo, Sneijder, Amrabat ve Drogba G.Saray'ın derbide yabancıları. Biri daha tribüne çıkacak.

armabat olur bence

SON DAKİKA! Galatasaray'da Fenerbahçe kadrosu açıklandı. Dany, Riera, Elmander maç kafilesinde yok!.

Riera ve Elmander gidici zaten büyük ihtimalde. sükrü ergünü dün dinledikden sonra gitmesi gereken yabancilar var dedi . riera ve elamnderden baskasi degil. elmander bence öyle yada böyle gider de rierada zorlaniriz gibime geliyor.

yinede elmander giderse carlinhos hayirli olsun bence :)

Riera , Elmander kadroya almadiğina gore Arda Turan ,Carlinhos hayırlı olsun diyebilirmiyiz ?

dany elmander riera beklenen kesikler zaten

diğeri de amrabat olur

asıl mesele solbek gelirse kim kesilecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt