Emin Yalçın
Cezalı
- 7 Haziran 2013
- 2.695
- 0
- 726
Ee bizim kadroya 7 yabancı goturmusler 1 kişi tribune kim cikacak amrabat mi eboue mi
Hoca tercihi.Ya Eboue tribün hamit sağbek,Amrabat kanat.Ya da Amrabat tribün Eboue sağbek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ee bizim kadroya 7 yabancı goturmusler 1 kişi tribune kim cikacak amrabat mi eboue mi
Emre Utkucan @EmreUtkucan 1m
Galatasaray'da Riera, Dany, Elmander, Sabri, Engin, Ufuk ve Aykut yarinki mac kadrosunda yer almiyorlar.
ciddimisin ... arda turana cakma yildiz demek messiye futbolcu demek gibi bir sey olur galiba. anlayan anladim ne demek istedigimi.
Arda Turandan daha iyi Türk oyuncu yok su an dünyada net cekilde tartismam bile bunu. ama seni ciddiye almiyorum acikcasi bu yorumun ile. cekemedigin beli etiriyorsun resmen. cocuk madride uefa kupasini almis kral kupasini kazanmis real ve barcadan sonra ligin en iyi takiminda kilit oyuncusu olmus ama takim karistiriyor... vay be.
saka mi ?
hayir saka degil
yok yok arda icin dedi. Q7 yi hakinda ilk cümlesinde kisa yorum yazmis sonra arda ya gecicitirmye baslamis.
yanlis anladiysam yazimin bir kismini geri alirim tabiki![]()
Biraz sakin ol Fatih, mesajımı ya anlamadın yada ben anlatamadım.
Arda için sürekli takım içi huzuru bozar, takımı karıştırır diyorlar ya (ben hiç bir zaman böyle birşey ne düşündüm neden yazdım), Q7 alınırsa şayet takım içi huzuru bozan kişi Q7 olur demiştim.
Sneijder ve Drogba ile ile kesinlikle sorun yaşar diye mesajımıda biraz önce yazmıştım sanırım görmemişsin.
Ben Arda'nın gelmesini en başından beri istiyorum ve sonucu ne olursa olsun bir an önce takıma kazandırılmalı diye düşünüyorum.
Biraz sakin ol Fatih, mesajımı ya anlamadın yada ben anlatamadım.
Arda için sürekli takım içi huzuru bozar, takımı karıştırır diyorlar ya (ben hiç bir zaman böyle birşey ne düşündüm neden yazdım), Q7 alınırsa şayet takım içi huzuru bozan kişi Q7 olur demiştim.
Sneijder ve Drogba ile ile kesinlikle sorun yaşar diye mesajımıda biraz önce yazmıştım sanırım görmemişsin.
Ben Arda'nın gelmesini en başından beri istiyorum ve sonucu ne olursa olsun bir an önce takıma kazandırılmalı diye düşünüyorum.
sende inandin Nuri tabi
onu acacaklarına Galatasaray bayrağı açsınlar
aziz bomayi patliyor yine ve biz sadece bakacagiz:uncomfortableness:...