Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hoca benim gibi düsünüyor sanirim. Su yabanci seysinden sonra nekadar gereksiz yabanci varsa gönderilecek.

Riera ve Elmander'in toplam paralarinin %50'sini biz verir göndeririz en kötü ihtimal

Dany biraz sürpriz oldu, Fatih hoca sürekli denedi oynatti ama her hazirlik macinda eline yüzüne bulastirdi. Sanirim teklif gelirse onuda gönderecegiz.

Nordin Amrabat'in kadroya götürülmesi sadece sen benim oyuncumsun, devam edeceksin mesajidir. Hepimiz biliyoruz ki Amrabat kontenjana takilmasa oynardi.

ciddimisin ... arda turana cakma yildiz demek messiye futbolcu demek gibi bir sey olur galiba. anlayan anladim ne demek istedigimi.

Arda Turandan daha iyi Türk oyuncu yok su an dünyada net cekilde tartismam bile bunu. ama seni ciddiye almiyorum acikcasi bu yorumun ile. cekemedigin beli etiriyorsun resmen. cocuk madride uefa kupasini almis kral kupasini kazanmis real ve barcadan sonra ligin en iyi takiminda kilit oyuncusu olmus ama takim karistiriyor... vay be.

Biraz sakin ol Fatih, mesajımı ya anlamadın yada ben anlatamadım.

Arda için sürekli takım içi huzuru bozar, takımı karıştırır diyorlar ya (ben hiç bir zaman böyle birşey ne düşündüm neden yazdım), Q7 alınırsa şayet takım içi huzuru bozan kişi Q7 olur demiştim.

Sneijder ve Drogba ile ile kesinlikle sorun yaşar diye mesajımıda biraz önce yazmıştım sanırım görmemişsin.

Ben Arda'nın gelmesini en başından beri istiyorum ve sonucu ne olursa olsun bir an önce takıma kazandırılmalı diye düşünüyorum.

Lan bari Hamiti kadro disi yapsalar. :redface:

saka bi yana, engin sakat degilmiydi zaten?

Lan bari Hamiti kadro disi yapsalar. :redface:

saka bi yana, engin sakat degilmiydi zaten?

hayır bu tepki niye anlamadım ki cidden rieranın solbekte bu yıl oynayabileceğine inanan varmıydı tüm sezon belkide hakan oynayacak orda şu şartlarda bize mağlesef eboue lüks kaçıyor birsürü yerli sağbek varken biz niye kontenjanı bu mevkiye harcıyoruz olcak iş değil takım planlamamızda sorun var.

yok yok arda icin dedi. Q7 yi hakinda ilk cümlesinde kisa yorum yazmis sonra arda ya gecicitirmye baslamis.

yanlis anladiysam yazimin bir kismini geri alirim tabiki :)

Arda için sürekli takım içi huzuru bozar, takımı karıştırır diyorlar ya (ben hiç bir zaman böyle birşey ne düşündüm neden yazdım), Q7 alınırsa şayet takım içi huzuru bozan kişi Q7 olur demiştim.

Sneijder ve Drogba ile ile kesinlikle sorun yaşar diye mesajımıda biraz önce yazmıştım sanırım görmemişsin.

Ben Arda'nın gelmesini en başından beri istiyorum ve sonucu ne olursa olsun bir an önce takıma kazandırılmalı diye düşünüyorum.

Bak,Arda için değil quaresma için demiş adam hacı.

o zaman özür dilerim senden. arda icin yazdigini zanetim resmen :)

Q7 icin bir sey söylemem acikcasi. gecmisine bakarak haklida cikar bilirsin haksizda. adam kariyerinin son sansi olarak belki baka bilir konuya.

ama öylede olmaya bilir.. adam sadece para icin oynuyorsa bir sey degismez onda ama kimsede kafasi tam olarak calisdigini bilmiyor tabiki.

kumar olur Q7 yi ama pahali olmaz bu kumar bence. tutmazsa A2 ye yolarsin . orda huzuru bozsun kendi kendine artik dersin.

alacagi para ne olur Q7in bu saaten sonra?

malesef bu topicteki yorumlarin cogu gittikce okunamaz haline geliyor, yorumlarin kalitesi/mantigi gittikce dusuyor....

Yeteneği sayesinde değilde,pasaportu yüzünden sahaya basan oyuncuları izlemeyi hak ediyor mu taraftarlar?

dany elmander riera madem tribüne gidecekler. umarım elden çıkarılıp yerlerine türk düşünülüyordur..

dany yerine > aykut demir malesef kaçtı,elde kalanlar s.taşcı,ömer toprak,s.aziz

riera yerine > wederson kaçtı antalyaya,yerli sol bek başkada yok bizde oynayabilcek kapasitede

elmander yerine > cenk tosun veya necati

ne bombasi ?! cas bombasi patlacak azize yakinda cas.

nani alsa bile neresine koyacak onu ?!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt