Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ardayi kacirak mi napak ? Hersey Ahmet Bulut denen tuccarin cebine bakiyor .. Unal baskan cebine biraz para koysun nasil Ardayi kapip kolundan Galatasaraya getiriyor bir bakin .. Bu transfer dunyasi menagerlerin cebinden geciyor

Mutlu bir sekilde kafami yastiga koydum. Bu hafta ister istemez guzel baslar:)

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

Sezon Hamitle bitmez. Faydadan cok zarari var. Engin bir an önce yüzde 100ün ulasmali.

Baskan net bir sekilde Arda olmayacak mi dedi?

Arda ile anlastigimizi Hakan Sükür bile söylüyor. Konusmuslardir mutlaka.

Baskan "Bi yemek yememiz yeterli" diyordu. Bitirsin bu isi yahu. Versin 15 Milyon, ne olacak ki.

Arda sart ya. Bu takima nasil etki edecegini herkes biliyor herhalde. Herkes farkinda.

Gerekirse sol bek almayin, ama Arda´yi alin ya

Başkanın çıkıp Arda ile görüşüyoruz falan demesini beklemeyin

Borsa olayı var

Arda kulübümde mutluyum falan diyordu geçen hafta, menajeride yalanladı .. Ünal başkanda yalanladı

bu iş olmaz

K.Frei + yabancı sol bekle transferi kapatalım.. Elmander ve/ve ya Riera'yı göndermeliyiz

Bekir sol beke yabanci transferi zor, cok genc bir yabanci alinabilir lafindan ne anlamaliyim?

Arkadas cok genc sol bekten De Sciglio ve Alabayi kastemediyse, öyle demek istediği anlasiliyor.

Madem sol bek almiyoruz, Cl seviyesinde perfonmans gösteren Rierayi neden gönderiyoruz onu hic cözemedim.

O konuda haklisin. Zaten onun icin alinti yapmadim.

Riera icin aynisini diyemicem. Hakan'dan iyi oynadi, ama bu onun iyi bir sol bek oldugunu göstermez. Iyi bir sekilde idare etti iste orayi. Hem adamin bir huyu var ki ... gecen sene pahaliya mal olmadi ama her an olabilir. Topsuz alanda rakibe kirmizi kartlik girisimlerde bulunuyor ara ara. Ama bu konuda katiliyorum: Oraya iyi bir transfer yapilmayacaksa (ki yapilabilecek isim yok) satilmasi sacmaliktir.

adamların iş adamları gidiyor parayı basıp sow'u alıyor emenike'yi alıyor..

bizimkilerin cebinde akrep var arkadaş nasıl iş anlamıyorum..

Arda ile anlastigimizi Hakan Sükür bile söylüyor. Konusmuslardir mutlaka.

Baskan "Bi yemek yememiz yeterli" diyordu. Bitirsin bu isi yahu. Versin 15 Milyon, ne olacak ki.

Arda sart ya. Bu takima nasil etki edecegini herkes biliyor herhalde. Herkes farkinda.

Gerekirse sol bek almayin, ama Arda´yi alin ya

15'e bitecek olsa çoktan biterdi. Artı takımdan riera ve elmander'i de şutlamaya çalışıyoruz ama onlarıda kabul etmiyorlar. :asd:

Bugun maci kazandık. Bütün oyuncularimiza helal olsun iyi oynadılar. Melo'yu cok begendim. Diger oyuncularda cok iyi oynadi.

Ama bu takima Arda kesinlikle sart. Umarim olumlu olur bu transfer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt