Murat KILIÇ
10 Numara!
- 24 Kasım 2008
- 16.769
- 2
- 1.363
Drogba uzattı..
Baslıkları fenerlilerin içini gıdıklayacaktır
Baslıkları fenerlilerin içini gıdıklayacaktır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan cay yaptik ,masaya koydugum an icine kelebek düstü.. Benim sansima tüküreyim![]()
ben taraftar ortamindan konusuyorum yahu. böyle taraftar ortami nerde bulacak ?!
amerikada seyirciler futbolda tiyatro seyirici gibi. ingilterede öyle pek sevmedigini biliyoruz . marseile marseil diyor hep ortam olarak. ee bizim taraftardan da daha atesli taraftar toplumu varmi dünyada ya
Avatardan kaynaklı bir cünupluk olmasın
ben taraftar ortamindan konusuyorum yahu. böyle taraftar ortami nerde bulacak ?!
amerikada seyirciler futbolda tiyatro seyirici gibi. ingilterede öyle pek sevmedigini biliyoruz . marseile marseil diyor hep ortam olarak. ee bizim taraftardan da daha atesli taraftar toplumu varmi dünyada ya
Kardeş bunun gibi herşeyi yemiş yutmuş adamın pek bunu düşüneceğini sanmıyorum
Yok yav, ben alistim o resme. No problem![]()
Ulan cay yaptik ,masaya koydugum an icine kelebek düstü.. Benim sansima tüküreyim![]()
Ahahaha. Sen alışmışında kelebek henüz hazır değil sanırsam![]()

o kelebeğin nerden oraya düştüğü çok önemli ?
Kafamin üstünde lamba var iste, dolaniyordu oralarda düsmeden.sanki vurulmus kus gibi dümdüz asagi indi
asıl derslere
ne istiyosun bölüm olarak? varmı bi hedef
rahat ol gazla 2 ay çalışırsın sonra salmaya başlarsınayrıca forum çalışmana engel değil sonuçta tüm gün çalışacak değilsin gerekte yok zaten düzenli çalış yeter
![]()
Kolay kolay ders çalışmaktan bıkmam bir yazılıya bile günde 10saati aşkın çalıştığım oluyor olmuşken en iyisine ulaşmak istiyorum nasipse
yuh lan
hayatimda 3-4 saat soluksuz calistigimi hatirlamam .. en fazla odur yani![]()
aslında emreyle amrabatı birleştiricen hacı yokmu tıpta böyle ni muhabbet
Kolay kolay ders çalışmaktan bıkmam bir yazılıya bile günde 10saati aşkın çalıştığım oluyor olmuşken en iyisine ulaşmak istiyorum nasipse
tıpların kontenjanları artıp sıralaması düşmüşken pamukkale tıp düşünüyorm
hazır kontenjanlar bu kadar artmışken değerlendirmem lazm
olmadı dişcilik veya bilgisayar mühendisliği