Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben taraftar ortamindan konusuyorum yahu. böyle taraftar ortami nerde bulacak ?!

amerikada seyirciler futbolda tiyatro seyirici gibi. ingilterede öyle pek sevmedigini biliyoruz . marseile marseil diyor hep ortam olarak. ee bizim taraftardan da daha atesli taraftar toplumu varmi dünyada ya

Kardeş bunun gibi herşeyi yemiş yutmuş adamın pek bunu düşüneceğini sanmıyorum

ben taraftar ortamindan konusuyorum yahu. böyle taraftar ortami nerde bulacak ?!

amerikada seyirciler futbolda tiyatro seyirici gibi. ingilterede öyle pek sevmedigini biliyoruz . marseile marseil diyor hep ortam olarak. ee bizim taraftardan da daha atesli taraftar toplumu varmi dünyada ya

Bende hayret Fatih kırk yılın başı okunabilir kısa birşey yazmış, hemen cevaplıyim dedim sonra baktımki yine döşemiş sonradan.

Hadi ben yattım gençler. Daha yarın erken kalkıp denize girecem, güneşlenecem. Hayat zor.

Allah rahatlık versin hepinize.

asıl derslere

ne istiyosun bölüm olarak? varmı bi hedef

Kolay kolay ders çalışmaktan bıkmam bir yazılıya bile günde 10saati aşkın çalıştığım oluyor olmuşken en iyisine ulaşmak istiyorum nasipse

rahat ol gazla 2 ay çalışırsın sonra salmaya başlarsın :asd: ayrıca forum çalışmana engel değil sonuçta tüm gün çalışacak değilsin gerekte yok zaten düzenli çalış yeter :)

tıpların kontenjanları artıp sıralaması düşmüşken pamukkale tıp düşünüyorm

hazır kontenjanlar bu kadar artmışken değerlendirmem lazm

olmadı dişcilik veya bilgisayar mühendisliği

Kolay kolay ders çalışmaktan bıkmam bir yazılıya bile günde 10saati aşkın çalıştığım oluyor olmuşken en iyisine ulaşmak istiyorum nasipse

tıpların kontenjanları artıp sıralaması düşmüşken pamukkale tıp düşünüyorm

hazır kontenjanlar bu kadar artmışken değerlendirmem lazm

olmadı dişcilik veya bilgisayar mühendisliği

benimde gözüme eczacılık çarptı manyak para var o sektörde ama birde baktım mf ile alıyor lisede sözeldim ben temel 0 yani imkansız girmem :s tm kasıcam bu kış mat 0 olsada deniyeceğim şansımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt