Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soyle anlatayim.

Son derece iyi calismis, on hazirlik yapmis futbolcularda kondisyon eksikligi olmuyor. AHmet Bulut'ta bunun bilincinde ve dogal olarak temsil ettigi futbolcusunun bol yesillik iceren bolgelerde calismasini ve oturmasini istiyor. Camasir makinelerinde bir buton vardir. basarsin ve makineyi durdurur. Yolda hiz limitini gecersen ceza yersin ve yemelisinde. Ayni mantikla dusunursek takimimizi cok zor bir lig bekliyor. O yuzden ligi ucuncu bitiren takimin altinda gule oynaya sampiyon olacagimizi dusunuyorum. Umarim gayet aciklayici olmustur.

çimen,makine...Örnek vermeden anlat kardeşim,sanırım kısa bir şeyi anlatmaya çalışıyorsun.İyice arap saçına döndürdün.

Ahmet bulut çakal ali ecenin sorusunu nasıl geçiştirdi resmen konuyu değiştirdi benim anladığım arda galatasarayımızdan başkasına gitmez kesinlikle o şaşkaloz da bunu iyi biliyor fiyat artırma numaralarına giriyor bu iş olmassa atletikodan değil bu kırodan yatar

Arda in son transferi olacak olursa zaten. Elinde madenden ne kadar cikarta bilirsem onun pesindedir 100de100.

kac tane arda gibi oyuncusu var zaten bu herifin piyasa degeri olarak ?!

Johan Elmander, “Forma için mücadele edeceğim. Galatasaray’dan ayrılmayı düşünmüyorum”

bu da gitmiyor arkadaş para koparma peşinde.

Fenerbahce suana kadar 30M euro'yu gecti bonservis harcamalarinda, 25M Arda'ya veremezler, verirlerse de batarlar zaten öyle bir para yok Türkiye liginde, hatta Sampiyonlar liginde de yok. Daha bu oyuncularin maas yükleri var, bu tarz bir transfer yapilirsa ve olmasi muhtemel sekilde 2 yil ceza onaylanirsa bu 2 yilin sonuna kalmaz icra memurlari kapisina dayanir FB'nin. Bu da Türkiye liginde sampiyon olurlarsa, sampiyonlugu da bi kazaya ugramaz biz alirsak senenin sonunu bile göremez Aziz Yildirim artik.

Arda aptal degil, Galatasaray'li olmasini bir kenara biraksak bile dogru bir yatirim olmaz bu Arda icin. Emre dönerken bizde hic para yoktu yaklasamadik FB'nin teklifine, o fanatik Fenerli Emre baskani arayip baskanim FB bu kadar teklif ediyor yakin biseyler teklif ederseniz GS'ye döneyim dedigi halde almamis/alamamistik. Simdi durum bu degil, dogru 6 vermez GS ama FB de 6 teklif etmiyordur zaten adamlarda 3M euro alan oyuncu bile yok. Max 4 teklif ederler GS de 3 bile teklif etse camiadan kopmamak icin degmez o paraya der GS yi tercih eder Arda...

Ben söyleyeyim Fenerbahce'nin tek derdi A.Madrid'e koz vermek. FB karismasa belki verdigimiz fiyata alicaktik geriye simdi A.Madrid bakin FB su kadar teklif ediyor diye pazarlik yapabilecek. Arda A.Madrid'den ayrilirsa %99 GS ye gelir.

Sent from my BlackBerry Runtime for Android Apps using Tapatalk

ardayla oyalandık baya carlinhos nerde sol bek nerde

carlinhos insallah gelmez,acayip uyuz oldum o topcuya,aylardır ugrasıyoruz dümbükle,ayrıca dün flamengo macını izledim rezil oynadı,cok rahat topcu sanki,hic sıkmadı kendini dünki macta,gamsız topculara uyuz olurum

Isinize gelmeyince anlamiyorsunuz tabi..

Kendinizi kandiriyorsunuz beyler. Futbol ayakla oynanmiyor mu? ee, o zaman ayagindan sakat bir futbolcunun topa vurmasini beklemek tabiki yanlis olur. Arda su saatten sonra Turkiye'ye gelmez. UStelik ardayi fenerbahcede istiyor. Arsene Wenger bu konu hakkinda bbc'ye aciklama yapmis. Federasyon malesef ilk basta soylediklerinin arkasinda durmadi. Hep bizim karsimizda durdular. Bu oyunlara gelmeyin arkadaslar. Kararli durusumuzu surdurursek Ahmet Bulut bizzat Ardayi Galatasaray'a getirecektir. Hersey gorundugu gibi degil.

carlinhos insallah gelmez,acayip uyuz oldum o topcuya,aylardır ugrasıyoruz dümbükle,ayrıca dün flamengo macını izledim rezil oynadı,cok rahat topcu sanki,hic sıkmadı kendini dünki macta,gamsız topculara uyuz olurum

bende beğenmem carlinhosu fazlada sol bek şart sol bek,

sol bek+kanat gerekli takıma

Kendinizi kandiriyorsunuz beyler. Futbol ayakla oynanmiyor mu? ee, o zaman ayagindan sakat bir futbolcunun topa vurmasini beklemek tabiki yanlis olur. Arda su saatten sonra Turkiye'ye gelmez. UStelik ardayi fenerbahcede istiyor. Arsene Wenger bu konu hakkinda bbc'ye aciklama yapmis. Federasyon malesef ilk basta soylediklerinin arkasinda durmadi. Hep bizim karsimizda durdular. Bu oyunlara gelmeyin arkadaslar. Kararli durusumuzu surdurursek Ahmet Bulut bizzat Ardayi Galatasaray'a getirecektir. Hersey gorundugu gibi degil.

Kimle dalga gectıgını sanıyorsun sen?

Osman Altunterim ‏@altunterim 3m

Hurafe şudur ; Fenerbahçe 24 milyon euroyu veriyor.. Arda da 6 milyon euro yıllık ücrete tamam dedi Fenerbahçe'ye gidiyor..

Osman Altunterim ‏@altunterim 2m

Bunu yaklaşık 1 saattir araştırıyorum.. Belki 10 kişiyle konuştum.. Benim elde ettiğim sonuç net..

1- Arda'ya yapılan teklif doğru.. Rakam da doğru.. Ama Arda kabul etmiyor.. 2- Atletico'ya teklif falan yok! Hele 24 milyon euro hiç yok!

Osman Altunterim ‏@altunterim 1m

En önemlisi ve 3.'sü ise bu teklifin kabul gördüğünü düşünmek ya da düşündürmek Arda'nın zekasına hakaret..

NOT:

100 milyon teklif etse bile arda gitmeeez fenere.. aziz ardayi baskalari ile karistiriyor. oyuncu pro diye alirim düsüncesinde ama herkezide alamaz af edersin. Ardayi hic alamamaz.

Osman Altunterim ‏@altunterim 3m

Hurafe şudur ; Fenerbahçe 24 milyon euroyu veriyor.. Arda da 6 milyon euro yıllık ücrete tamam dedi Fenerbahçe'ye gidiyor..

Bunu yaklaşık 1 saattir araştırıyorum.. Belki 10 kişiyle konuştum.. Benim elde ettiğim sonuç net..

1- Arda'ya yapılan teklif doğru.. Rakam da doğru.. Ama Arda kabul etmiyor.. 2- Atletico'ya teklif falan yok! Hele 24 milyon euro hiç yok!

Osman Altunterim ‏@altunterim 1m

En önemlisi ve 3.'sü ise bu teklifin kabul gördüğünü düşünmek ya da düşündürmek Arda'nın zekasına hakaret..

NOT:

100 milyon teklif etse bile arda gitmeeez fenere.. aziz ardayi baskalari ile karistiriyor. oyuncu pro diye alirim düsüncesinde ama herkezide alamaz af edersin. Ardayi hic alamamaz.

Arda gitmez ya,yapamaz bi kere orada,babası,kardeşi hepsi Galatasaraylı,hocası,kankaları burada,en yakın arkadasları Saffet Ulusoylar felan hep ugrasıyor onun icin,gelirse gelecegi yer belli,bu haberler malum zattan emir alınarak ortaya atılan haberler..

Emenikenin parasini ordan bursan toplayan sikeci herif 24milyon vercek onuda gectim arda gelcek. Komiksunz renkdaslar

PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Ramazan bitti. Yap iftarını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt