Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda gitmez ya,yapamaz bi kere orada,babası,kardeşi hepsi Galatasaraylı,hocası,kankaları burada,en yakın arkadasları Saffet Ulusoylar felan hep ugrasıyor onun icin,gelirse gelecegi yer belli,bu haberler malum zattan emir alınarak ortaya atılan haberler..

Bi de şu habere bak

https://www2.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/chedjouyu-bu-sozler-mi-yaktiSXHBQ340505SXQ…

Süper Kupa maçından sonra Aziz operasyonu başlatmış anlaşılan.Burak,Arda,Chedjou...

Galatasaraylılığımı bir tarafa bir koyarsak Arda'nın gelmemesi bir çok yönden daha mantıklı. Monaco da şu an hedef desen hedef, para dese para, yaşam şartları desen yaşam şartları... Gerekirse Madrid'de kalsın derim. Bu saçma sapan gündemin ve ligin neden parçası olsun ki durduk yere...

Ama bize gelse kral olur ha:)

Soyle anlatayim.

Son derece iyi calismis, on hazirlik yapmis futbolcularda kondisyon eksikligi olmuyor. AHmet Bulut'ta bunun bilincinde ve dogal olarak temsil ettigi futbolcusunun bol yesillik iceren bolgelerde calismasini ve oturmasini istiyor. Camasir makinelerinde bir buton vardir. basarsin ve makineyi durdurur. Yolda hiz limitini gecersen ceza yersin ve yemelisinde. Ayni mantikla dusunursek takimimizi cok zor bir lig bekliyor. O yuzden ligi ucuncu bitiren takimin altinda gule oynaya sampiyon olacagimizi dusunuyorum. Umarim gayet aciklayici olmustur.
Bunu tercüme edebilecek bir arkadaş varsa memnun olurum.

Arda gitmez ya,yapamaz bi kere orada,babası,kardeşi hepsi Galatasaraylı,hocası,kankaları burada,en yakın arkadasları Saffet Ulusoylar felan hep ugrasıyor onun icin,gelirse gelecegi yer belli,bu haberler malum zattan emir alınarak ortaya atılan haberler..

yok bu aziz ciddi ciddi ugrastigina inaniyorum ben acikcasi arda konusunda ama zamaninda bunlar nasil metin oktayi parayla alamadiysa ardayida alamaz. Ardayi fenere ala bilecek para daha üretilmedi bu dünyada.

en azindan bizim tandigimiz arda icin. degisirmi karakter olarak ?! ola bilir tabiki ama hic zanetmiyorum.

Arda burda en iyi Galatasarayliyim diyenden kadar Galatasaraylidir.

bide osmaninda dedigi gibi cocuk aptal degil. yahu parayami ihtiayci var ardanin. hesapliyordur mesela.. hadi 35 yasima kadar her yil en az 1 milyon kazansam, ki daha cok kazaniyorum , kariyerimin sonunda en az 15 milyon euro kazanmis olurum.

sonra orda burda is bulurum Galatasaray da hocalik yaparim alt yapida orda burda...

para sorun mu sizce yani arda icin ?! 15 milyon torunlarin torunlarina yeter yahu. bazilari gibi hayatlari sadece $ degil ardanin.

fenere giderse belki cok büyük paralar kazanacak ama ya aynaya nasil baka bilecek ?! dostlarina kardeslerine nasil baka bilecek ?! bunlari düsünmesini cok iyi biliyor. Emre abisinde nasil nefret vasa ona 19 bin kat daha nefret cikar bu karari verirse bunu da biliyor. ama zaten kendisi de kendisini asla orda yakistirmiyor ve görmek de istemiyor. para önemli degil.

aziz parayla herkezi herseyi satin ala bilirim düsüncesinde. türkiyede cogu insan icinde zaten gecerli ama arda da kaya ya vurdu resmen. üzgünüz aziz !!!

Bir oyuncu için Drogba ile yanyana oynamak bence çok özel birşeydir.

Zidane ile oynadığınızı düşünsenize:)

Drogba burdayken gel koca kafa:)

Arda ne asistler yaparsın bir düşün:)

Attila Altun o kadar parfüm koklama dedik, sonun da böyle olursun işte:D

Johan Elmander, “Forma için mücadele edeceğim. Galatasaray’dan ayrılmayı düşünmüyorum”

bu da gitmiyor arkadaş para koparma peşinde.

Adam oynadığı her maç mücadele etti,tabiki parasını isteyecek.Suç onda değil ona 2+1 sözleşme imzalatmayan yönetimde.

Ayrıca Arda ve Hamit araya feneri sokup fiyat yükseltirken para peşinde değiller ama Elmander para peşinde :bi_polo:

Arda'nın geleceği yoksa bile Feridun'un yorumlarını görse kesin gelir. :)

yok bu aziz ciddi ciddi ugrastigina inaniyorum ben acikcasi arda konusunda ama zamaninda bunlar nasil metin oktayi parayla alamadiysa ardayida alamaz. Ardayi fenere ala bilecek para daha üretilmedi bu dünyada.

en azindan bizim tandigimiz arda icin. degisirmi karakter olarak ?! ola bilir tabiki ama hic zanetmiyorum.

Arda burda en iyi Galatasarayliyim diyenden kadar Galatasaraylidir.

bide osmaninda dedigi gibi cocuk aptal degil. yahu parayami ihtiayci var ardanin. hesapliyordur mesela.. hadi 35 yasima kadar her yil en az 1 milyon kazansam, ki daha cok kazaniyorum , kariyerimin sonunda en az 15 milyon euro kazanmis olurum.

sonra orda burda is bulurum Galatasaray da hocalik yaparim alt yapida orda burda...

para sorun mu sizce yani arda icin ?! 15 milyon torunlarin torunlarina yeter yahu. bazilari gibi hayatlari sadece $ degil ardanin.

fenere giderse belki cok büyük paralar kazanacak ama ya aynaya nasil baka bilecek ?! dostlarina kardeslerine nasil baka bilecek ?! bunlari düsünmesini cok iyi biliyor. Emre abisinde nasil nefret vasa ona 19 bin kat daha nefret cikar bu karari verirse bunu da biliyor. ama zaten kendisi de kendisini asla orda yakistirmiyor ve görmek de istemiyor. para önemli degil.

aziz parayla herkezi herseyi satin ala bilirim düsüncesinde. türkiyede cogu insan icinde zaten gecerli ama arda da kaya ya vurdu resmen. üzgünüz aziz !!!
Aziz dallaması birkaç sonra gireceği hapishanenin hangisi olacağına karar versin önce.Malum bunun gibi torpilli tiplere hangi cezaevini tercih edersin diye soruyorlar.

Granada nın sol beki Guilherme ile anlaştık

Kaynak : Fatih Terim in çok yakın bir dostu

iyi forumlar

Galatasaraylılığımı bir tarafa bir koyarsak Arda'nın gelmemesi bir çok yönden daha mantıklı. Monaco da şu an hedef desen hedef, para dese para, yaşam şartları desen yaşam şartları... Gerekirse Madrid'de kalsın derim. Bu saçma sapan gündemin ve ligin neden parçası olsun ki durduk yere...

Ama bize gelse kral olur ha:)

vallah biraz dedigin gibi birazda simdi durumuz ilede ilgili. türkiyenin durumu ciddiden cöplük futbol konusunda ama Galatasaray bu cöplükde parlayan bir mücaver resmen.

avrupada da ciddi ciddi hedefimiz var . Arda belki buna inanamadi ki gitti cünkü polat olsun herkez olsun devamli hep aynisini söyler. avrupada kupa getiercegiz böyle olacagiz ve saire bilmem ne hep lafda kaliyordu.

ama son 2 yilda ciddi cekilde denilenler birer birer gerceklesitgini sadece arda degil tüm dünya görüyor. bunun bir parcasi olmakda var yani.

bir yandan ise tabiki avrupada rahat ederim diyordur. paparaziler rahat birakiyor beni diyordur.

simdi önemli olan acaba rahatimi önemli yoksa bu Galatasarayin ciddiden avrupada kupa hefinde olan bir takimda yer almak önemli ?

atleticodan ziyade bence karar arda da bitiyor. magazinlerde de uzak durmak istiyorsa burak ve selcuka takilsin. hoca da sahip cikmasini bilir hic merak etmesin.

Ertem Şener'e bak...

Daha sabah fb-Nani yazıyordu,şimdi Arda için bonservis 24M,kendisine 4 yıl için 25M ücret

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt