Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak hala kendisine atılan her topu stop edemezken Drogba ve Sneijder top kontrol ederken adam ekarte ediyor.

şu arda muhabbetini bırakalım artık hayırlısı dememizin vakti geldi.

benim anlayamadığım bir şey var oda , burak a yapılan yorumlar

sizin derdiniz ne bilader?

fenr macında haksızlık yapıldı en azından 30 dakka oynamalıydı. sırf FT var diye olsun diyorum.

Mou yapsa böyle bişey küfür ederdim.

bazıları yazmış burak olmayınca daha iyi oynuyoruz diye , gördük 0-0 bitti maç.

istatistiklere aldanmayın artık.

arda fenere falan gitmez konuşmaya gerek yok. zaten o şikeci aziz de biliyor bunu işin ibneliğinde. biz zaferlere ulaştıkça bu herif kafayı yiyor. kesin evde hıncından sandalyeyi ters çevirip üstüne oturuyordur

Arda bu sene ya bize gelir yada Madrid de kalır, bence başka bir ihtimal olmaz.

Bu Arda'nın menajerini kovup başka biriyle çalışma seçeneği yok mu ? Tiksiniyorum bu heriften ..

Maçın tekrarını izliyorum da Sneijder oyunu çok iyi yönlediriyor, çok akıllı ve seri oynuyor. Sneijder'e ayak uyduran 2-3 oyuncumuz olsa ilerde süper işler yaparız.

şu arda muhabbetini bırakalım artık hayırlısı dememizin vakti geldi.

benim anlayamadığım bir şey var oda , burak a yapılan yorumlar

sizin derdiniz ne bilader?

fenr macında haksızlık yapıldı en azından 30 dakka oynamalıydı. sırf FT var diye olsun diyorum.

Mou yapsa böyle bişey küfür ederdim.

bazıları yazmış burak olmayınca daha iyi oynuyoruz diye , gördük 0-0 bitti maç.

istatistiklere aldanmayın artık.

Burak oynayacaksa bile tek forvet olarak oynamalı Drogba ve Burak birlikte oynadığında topu rakibe bırakıyoruz

Ertem Şener gibi bir yavşağın,TRT gibi yalan ve kolpa haberciliğin kitabını yazmış bir kanalın zırvalarını buraya taşıyıp moral bozmaya gerek yok.

Arda hiç bir yere gitmez.Giderse de Galatasaray'a gider.

mesajın dan buragın gereksiz oldugu çıkıyo. ben mi yanlıs anladım 3-4 sayfa geriden geldim ayrıyetden.

bitek sen olumsuz yazmıyosun burak hakkında

benim derdim burağa olumsuz yazı yazan herkesle

O değilde eğer bahsedilen gibi fenev 25 milyon vercekse valla kahkaha atarım.Üstüne birde yıllık 5 milyon diyolar.Ve en ilginci 10 numara Ardaya :DD Taraftarları kim bilir başarısızlıkta neler yapar :DD:DD Ama gelmeyeceği net

Bu şartlarda almalarını çok ama çok isterim hep bizimi konuşacak medya bundan sonra hep feneri konuşurlar Arda yüzünden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt