Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ha bu arada bir ekleme daha yapayim, Ergun, Hagi, Suat, Taffarel ve her ne kadar uzulerek soylesemde emre belozoglu o takimda olmasaydi Davala , capone, arif, kapon, hakan sukur degil uefa kupasi, bank asya kupasi bile kaldiramazdi.

Arkadaslar biliyorum burasi transfer nöbeti ama gercekten cildirmak üzereyim. Gecen hafta Side'de Tatilköyündeydim. Her otel'de calan bir sarki vardi. Afrika'yi animsatan. Fransizca'da olabilir. Bu sarki bana drogba'yi hatirlatti. Heralde son günlerde cok calan yabanci bir parca. Yardimci olabilirseniz cok sevinirim.

suphem yok, durum ayni olurdu. Dikkatini cekmediyse bende ona nazaran "yenisini alalimda" diye bu durumu degistirmeyi istedigimi ifade etmisim.

Yoksa ucuncu dunya ulkeleri gibi hep millattan once alinmis basarilarla kendimizi avutup duracagiz. Capone, davala, arif gibi ingiltere veya almanya gibi ulkelerde sadece ikinci lig takimlarinda oynayabilecek siradan futbolculari efsane ilan etmeye devam edecegiz.

Davala milan da oynamadı mı?

Davala milan da oynamadı mı?

uffffff....

Stephen%20Colbert%20telling%20you%20to%20go%20away.gif

suphem yok, durum ayni olurdu. Dikkatini cekmediyse bende ona nazaran "yenisini alalimda" diye bu durumu degistirmeyi istedigimi ifade etmisim.

Yoksa ucuncu dunya ulkeleri gibi hep millattan once alinmis basarilarla kendimizi avutup duracagiz. Capone, davala, arif gibi ingiltere veya almanya gibi ulkelerde sadece ikinci lig takimlarinda oynayabilecek siradan futbolculari efsane ilan etmeye devam edecegiz.

bu kısım saçma olmuş. :smile-99: kadro kalitesi sayesinde başarılı olduk. birkaç takım haricinde hepsinde oynarlardı. bu arada secan gibi ptt futbolcuları ile dolu almanyanın da cümle içinde olması hoş olmamış :smile-99:

[attachment=2871:image.jpg]

Kim bu eleman?????:p:p:p

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 260
Arkadaşlar kombineleri teslim almaya stada gidicemde saat kaça kadar açık acaba bilen varmı ?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=v7y0CCFYeTU[/media]

uzun zamandır paylaşılmadı ,:)

Arkadaşlar kombineleri teslim almaya stada gidicemde saat kaça kadar açık acaba bilen varmı ?

Saat 22'ye kadar diyor gönderdikleri mesajda, ama emin olmak için 4441905'i ara istersen, ben dün gittim 12.45'ten 3'e kadar sırada bekledim, kuyruk oluyor ve yavaş işliyor, bir imza atıp kartı almak için baya bekledim.

Adrese yollatmak lazımmış dedim ama insanlara da gitmemiş sanırım adres güncelleyenlere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt