Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla kusura bakmayın da planlar mahkemenin durdurma kararı üzerinden yürütülüyorsa bu bildiğin boş boş beklemektir.Zaten 6+0+4'e zamanında ses çıkarmayıp son anda tepki koyduğumuz için bu kadar sıkıştık.Şimdi ise hala macera peşindeyiz.

Bunları bekleyene kadar Dany,Elmander,Riera hatta Amrabat'ı göndermeye çalışsalardı şimdi elimizde hem kontenjan olurdu hem de daha iyi bir kadro kurma fırsatı.

Onların yerine daha iyileri ancak oynamak için gelirdi.Klubede oturmaya değil.

ironi tabi laa:)

nani ye laf diyen mustafa sarp kadar kalitesi olsun :)

sporting ne kanat oyuncusu yetişirmiş arkadaş..

schimecel bile sportinden çıkma düşün yani :)

sporting portugisin en iyi alt yapisina sahipdir acik ara hemde. genelikle ama dedigin gibi kanat oyuncular cikiyor C.ronaldo gibi mesela.

Porto ama demeyin simdi. porto ordan burdan topluyor kendisi egitmiyor pek fazla.

sporting portugisin en iyi alt yapisina sahipdir acik ara hemde. genelikle ama dedigin gibi kanat oyuncular cikiyor C.ronaldo gibi mesela.

Porto ama demeyin simdi. porto ordan burdan topluyor kendisi egitmiyor pek fazla.

bugun alt yapısı ilgli araştırma yaptım. sporx de röpartjı okudum.

birde çıkan oyunculara baktım vay vayy dedim.

adamlar 2002 yılından beri ettikleri kar 100 milyon euro sırf alt yapıdan çıkan oyuncularla..

carlihnos ile anlaşma yapıldıysa...

arkadaş al ozaman. neyini bekliyorsun???

veya bruma için daha isteklimisin al ozaman brumayı ne bekliyorsun? mahkeme kararına göre bekleyeceksk vay halimize..

bir daha yazıyorum. riera göndermeden carlinhos gelmez. (mahkeme kararı ile ancak)

elmander gönderiyorsan al brumayı..

hee bu yazdıklarımızın gerçekliği yok ise;

bruma ile uğraşmıyorlar

carlinhos anlaşma sağlanmadıysa boşuna beklerizz..

ule mahkeme kararına göre iş yaparsak ayvayı yerik. mahkeme bu.

bugun yürütmeyi durduru kararı çıakr, 1 ay sonra onanır. ne yapıcan o zaman.

elmander gitse, bruma gelse no problem. bekleyelim 2 hafta daha. sonra bakılır... zaten carli cepte...

Durdurma kararı alması demek, Bütün kulüplerin buna göre hareket etmesi anlamına gelir. Kararın sonuca bağlanması da önümüzdeki sezon sonuna kalır.

bak benim demek istediğim olası bır durdurma kararında elimiz hazır bir şekilde beklemek umutsuzca beklemekten daha faydalı bir durum.

Olsa keşke diyorum ben de ama bu plansızlık çok bariz bir şekilde ortada.Canımı sıkan o yoksa anlıyorum senin dediğini.

Yöneticilerimiz 6+0+4'e gerektiği anda tepki koyabilselerdi şimdi bunların hiç biri olmazdı.Hadi yabancı olayını geçtim Frei,Okay yada başka bir yerli oyuncu için hala gerekli ciddiyette adımlar atılmadı.Bu kurala göre ilk 18'de 12 tane yerli oyuncun olmak zorunda.3 tanesinin sakat/ceza durumu olsa 15.Biz de ise kaliteli yerli sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor bırakın 15'i 20'yi.

Tam Carlinhos bitti diyoruz hoop ordan atılıyoruz kanata Arda geliyor.Arda tamam diyoruz zıplıyoruz Kampl'a.Kampl gençtir tamam diyoruz bu sefer Bruma çıkıyor.Acaba bu transferlerden sorumlu arkadaşlar hafta sonu liglerin başlayacağının farkında mı? Nasıl bir plansızlık nasıl bir acemiliktir ben anlamıyorum artık.Bunları yazınca da transfer taraftarı oluyoruz ama önemli değil geçen sezon yazdıklarımız da ortada.Bir planın olduğuna inansam Eylül'ün ilk haftasına kadar sabırla beklerim ama yok yok yok.

vallah arda-bruma geliyorsa hamittin tarafına bruma geçer..

------------muslera---------

-eboue----cehdjou---semih---h.balta---

-------melo----selçuk-----------

-bruma------snejder-----arda--------

------------drogba--------

şpl de oh ne la. durdursunlar bakim kanatlarıı :)

hakan baltayı oynatırsan adam senin kanatlarını durdurmaya calısmaz zaten.biraz hızlı teknik bir adam hakan baltayı patates edeceği icin gecen senedende hatırlarsan ş.liginde gol yememiz hicte zor olmaz

hakan baltayı oynatırsan adam senin kanatlarını durdurmaya calısmaz zaten.biraz hızlı teknik bir adam hakan baltayı patates edeceği icin gecen senedende hatırlarsan ş.liginde gol yememiz hicte zor olmaz

riera koy oraya o zaman, ule arda gibi bir adam varken sürekli geriye yardıma gelen.

bu kasimpasa besiktasdan daha iyi takim kurdu vallahi :DD

takim kimyasi oturtura bileceklermi orasi önemli tabiki. bence fener men yerse CAS dan kasimpasa sampionlar ligi play off icin oynamaya deneyecek ligde.

G.Saray Başkanı Ünal Aysal, 9-10 Ekim tarihlerinde İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenecek olan ‘Sporun Liderleri’konferansına konuşmacı olarak katılacak.

“2020 Yılında Futbol” konulu panelde G.Saray Başkanı Aysal ile birlikte Juventus ve Fluminense ile Santos kulüplerinin de başkanları birer konuşma yapacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt