Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gurbetci arkadaslara bir sorum olacak,biliyorsunuz artik kablolu yayindan ligtv yok,satelit taktirma,decoder ve bir yillik digitürk euro paketi kaca patlar acaba?

Su kolpaci Asaletin Yeter'e inaniyorsunuz ne diyelim. Bir ergen oturmus bilgisayarin basina sallayip duruyor, dedikleri de mantik disi zaten, ve sizde inaniyorsunuz. Nedense nzm bi haber patlasa bu duyumcular araya girip ben biliyorum tribine giriyor.

Baskan ugrasiyormus beyler, ama bence zor demis iste.. Ah ne güzel de garantiye aliyor isini, takdir ettik.

Hakancım sana göre herkes kolpacı o_O

Şimdi bu takıma Arda-Bruma ve Carlinhos gelseydi herkes en az yarı final hedeflemez miydi ?

Kimse yönetime sallamasın yabancı sınırı gibi bi hadise var artık bahane mi neyse şu ande tek suç tffnin

hakan delikanlı gibi gelmez diyorum sizden şu tepkiyi beklerdim o zaman arda hayırlı olsun diyebiliriz kimse ile dalga geçmiyorum ardanın gelmesini çok istiyorum bu hafta kapa düşmesse yatar tahminim

48 saat dedi arkadaş ertesi gün hakan şükür yazdı ben de tahmin yürütüyorum perşembe ya da cuma kapa düşer diye olay bu arkadaşlar birbirimizi kırmayalım aslolan GALATASARAY

bu hangi maçın hangi kanalda olduğunu gösteren sitenin adı neydi renktaşlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt