Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok arkadas bu yabanci kontejyaniyla kadro kurulmuyo. yukari tukursen biyik asaga tukursen sakal. olmuyo iste. resmen alabilecegimiz, kadro kalitemizi bir ust seviyeye tasiyacak oyunculari alamiyoruz. paramiz olmadiginda degil.. sebebi tupcu. isyanlardayim

bruma alınmasada hakan baltaya razı olacağız...bruma gelirse gökhan zana razı olmak gerek...

ben onun için söyledim şimdi elmander giderse bizim transfer yapacağımız iki yabancı var carlinhos veya bruma

ben brumayı istiyorum

ha hoca yeni alınmış o kadar paralar verilmiş Chedjou'yu tribüne gönderir mi bilemem??

sürprizler olacaktır

Sarı – kırmızılılar ezeli rakibinin hangi yıldızını transfer etmek için atağa kalktı. Bu bomba haberin tüm detayları yarın gazeteniz *********************’da.

yok arkadas bu yabanci kontejyaniyla kadro kurulmuyo. yukari tukursen biyik asaga tukursen sakal. olmuyo iste. resmen alabilecegimiz, kadro kalitemizi bir ust seviyeye tasiyacak oyunculari alamiyoruz. paramiz olmadiginda degil.. sebebi tupcu. isyanlardayim

sınır olmasaydı büyük ihtimalle kadro şöyle olurdu;

Muslera

eboue-semih-chedjou-carlinhos

melo-selçuk

bruma-senijder-amrabat(transfer)

Drogba

Yalnız *********************`da aşırı sıktı

Her gün yeni bir operasyon

Sarı – kırmızılılar ezeli rakibinin hangi yıldızını transfer etmek için atağa kalktı. Bu bomba haberin tüm detayları yarın gazeteniz *********************’da.

Flaş Flaş... Galatasaray ezeli rakibinin yıldızına kanca attı!!

G.Saray’dan müthiş operasyon | ********************* Spor Gazetesi

Tahmin ediyorum *********************'nın sallamasına göre ;

Kesin Gökhan Gönül'dür anca bu kadar saçmalar çünkü bunlar.

İsmail Köybaşı veya Olcan Adın'da olabilir tabi.

sınır olmasaydı büyük ihtimalle kadro şöyle olurdu;

Muslera

eboue-semih-chedjou-carlinhos

melo-selçuk

bruma-senijder-amrabat(transfer)

Drogba

asagi yukari aynen boyle bisey olurdu. yanliz buragi cok cabuk silmeyelim renkdas. burak ust seviye bir oyuncu. oyle yada boyle ondan faydanlanmak lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt