Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetimden ya da Burak'dan açıklama gelmesi lazım bu haberlerin sonu gelmeyecek yoksa.

Burak olayı transfer döneminin son gününe kadar askıda kalır. Transfer dönemi biter ardından ben Galatasaray'da olmaktan mutluluk duyuyorum diye bir açıklama gelir ve konu kapanır.

Kac gundur butun programlar ve gazeteler Burak'i baska takimlara transfer ettiler resmen.

Oyuncu bizim oyuncu ister oynatir Terim ister oynatmaz. Her oynamayan oyuncuyu bir yerr gondereceklerse.

Salih'i Yanal oynatmiyor hic ona haber yapsinlar.

Aslında en guzeli Terim ve Bursk sezon oncesi diye GSTv ye bir programa cikip her konu hakkinda röportaj verirken bu konu hakkinda 2 kelime birsey soyleselerde millete KAPAK olsa...

♧tapatalk♧

Bu arada süper kupa finali yanlış hatırlamıyorsam 36 ülkede canlı olarak yayınlanmış. Bu bir başarıdır.

Acil resmi siteden sert ve gerekli açıklama yapılmalı.

*********************'nın kısa zamanda bu kadar döndüğüne inanamıyorum önceden güvendiğim okuduğum tek gazeteydi , genelde hep bilirlerdi transferleri , isimleri , durumları falan ama bu yaz müthiş zırvaladılar.

Kac gundur butun programlar ve gazeteler Burak'i baska takimlara transfer ettiler resmen.

Oyuncu bizim oyuncu ister oynatir Terim ister oynatmaz. Her oynamayan oyuncuyu bir yerr gondereceklerse.

Salih'i Yanal oynatmiyor hic ona haber yapsinlar.

Aslında en guzeli Terim ve Bursk sezon oncesi diye GSTv ye bir programa cikip her konu hakkinda röportaj verirken bu konu hakkinda 2 kelime birsey soyleselerde millete KAPAK olsa...

♧tapatalk♧

Mustafa Pektemek Burak'a değil Drogba'ya alternatif olur ancak. Ayrıca iş oraya gelirse Mustafa Pektemek'i alacağıma Necati'yi alırım daha iyi.

:confused::confused:

Dersimiz ARDA TURAN ! Konu Menajerin para sevdaliligi !

1)Galatasaray’ın girişimleri oldu ancak Atletico Madrid kesinlikle bu sene satmak istemediğini belirtiyor Ahmet Bulut

2) Oyuncumun şu anda Türkiye’ye dönme ihtimali bulunmuyor.

3) Fransa’dan teklif aldıklarını belirten Ahmet Bulut

4) Ancak İngiltere’den daha ciddi teklifler var

5) Atletico satmak istemese de kontratındaki madde gereği Arda, 24 milyon Euro’ya serbest kalıyor

6) Arda'nin İngiltere’ye gitme ihtimali yuksek

La bu menajer ne paragoz bir sahis tipine de zaten sövuyorum ama adamin icerigi bildigin curuk elma .

Bir diyor gitme ihtimali yok bir diyor ingiltere gitme ihtimali yuksek ...

arda ya kimse 24m euro vermez.bu sene atletico da kalır muhtemelen.seneye de bize satmak için uğraşırlar.hem atletico hem ahmet bulut.

alakasız olacak ama çok hoş duruyo

o25567-1.JPG

Burak da burasinin Galatasaray oldugunu anlasin artik. Onun trip yapacagi takim degil Galatasaray.

Fatih Terim de Burak´in surat yapacagi bir hoca degil. Haddini bilsin, kendine gelsin.

Onun cocuk gibi tripleri yüzünden costu medya zaten. Malzemeyi Burak Efendi verdi.

Burak da burasinin Galatasaray oldugunu anlasin artik. Onun trip yapacagi takim degil Galatasaray.

Fatih Terim de Burak´in surat yapacagi bir hoca degil. Haddini bilsin, kendine gelsin.

Onun cocuk gibi tripleri yüzünden costu medya zaten. Malzemeyi Burak Efendi verdi.

burak trip mi yapıyo ki? geçen sezon devre arasında da aynı söylentiler çıktı, ama gördük ki trip falan yok burak çıktı işini yaptı.

Burak haberlerini başkan , Fatih hoca veya resmi site aracılığıyla yalanlasınlar.

Sıkmaya başladı artık.

Zengin olsaydim Full sayfa manset atirirdim .. Ben sizin gibi spor gazetelerin taaaaaaaaaaa =) diye Galatasarayla ugrasmayin diye

Man City´de Burak´tan 3 kat degerli adamlar kulübede takiliyor, agzini acmiyorlar.

Sonra hedefimiz CL kupasi. 2 mac kulübede oturdu mu, "Gidiyor, gidecek, satiliyor, satilacak"

Sonra hedefimiz CL kupasi. Alirsin kupayi. Medyadan daha cok Burak´a kizginim ben.

Mactan sonra saha icinde Terim´e yaptigi tavri bizzat gördüm. Yüzüne bile bakmadi hocanin.

E medya da baliklama atladi dogal olarak. Bulunmaz firsat. Burasi Trabzon degil Burak Efendi

Burak haberlerini başkan , Fatih hoca veya resmi site aracılığıyla yalanlasınlar.

Sıkmaya başladı artık.

Bos isleri yine yalanlasinlar ? Adamlar mecbur mu bir yalanin yalan oldugunu soylemek ? yok , o is taraftara dusuyor biraz akil mantik kullanirsak oyle birseyin olmadigini anlamak zor degil . Ama sizler yinede osuruktan nem aliyorsunuz :rugby:

Bana bir kisi Burakin mutsuz oldugunu kendi agzindan soyledini soylesin ? Yeter artik yandas Fener medyasinin haberlerini okuyup okuyup burda ziplamayin .....

2x Kupa aldik 1 gunde mansetler degisti sevincimiz kayboldu Sikeci fener tepkilerden kurtuldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt