Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak icin teklif varmis, Lazio'dan. 10 milyon öneriyorlarmis. Bu sartlar altinda Burak'i satmak sacmaliktir.

Fatih ben Bruma'yı seyretmedim bilmiyorum

youtube'daki kısıtlı videolardan da pek bir şey çıkaramadım

ama seyrettiğim kadarıyla Nani daha ağır basıyor gibi

yani bende Nani diyorum şu anda

Ya nani ile Brumayı bir tutmak imkansız ya.Nani bu nani.Geçen sene formsuzdu o kadar.Bruma tamam gelecek vadediyor ama yabancı sınırının olduğu bir ligde şu an nani transferine göre çok risk taşıyor

Sırf bahsedilen ücretlerden dolayı geliyorsa 18 yaşında para para diye tutturuyorsa parlasa bile sportinge bunu yapan aynısını bizede yapar

Bruma 'nın yanında çok sürpriz bir yerli alabiliriz bence :) Öyle bir his var içimde..

Yahu birader kendinizi Brumanın yerine koyun. Şuan bulunduğunuz ülkeden daha az prestiji olan bir ülkeye transfer olacaksınız. Futbolun Avrupa da ki Katarı konumundayız. Bruma buraya ne için gelir? Veya siz Bruma olsaydınız buraya ne için gelirdiniz?

Bugün bir yerde yanlış görmediysem Bruma Lizbon'dan senelik 25 bin euro kazanıyormuş, biz ise yıllık 2,6 milyon önermişiz o_O

Böyle saçma sapan astronomik bir kontrat önermemişizdir umarım.

Aylik 2000 avro eder burdan anla iste sacma bir haber

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Şaka maka transfer derken bu arada ligde başlıyor

Pazartesi günü maçımız var

bence hoca şöyle bir kadroyla başlarsa iyi ve hızlı bir futbol seyredebiliriz...

798843_Galatasaray_SK.jpg

İyi ve hızlı kadro demişsin. Yazdığın kadrodaki Eboue dışındaki bütün oyuncular topu ayağına alıp, pasla oynayan oyuncular.

Maç boyu set hücumu yapar, pozisyon anlamında çok kısır oynar bu takım.

Görünen o ki, Elmander isi cözüldü gibi.

Yolun acik olsun Elmander. Ilk sene müthistin müthis. Tesekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt