- 26 Ekim 2009
- 8.098
- 2.017
- 1.588
ulan yildirim demiroren iti olmasa ruya takim kurmustuk simdi...carlinhos, bruma, ve arda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulan yildirim demiroren iti olmasa ruya takim kurmustuk simdi...carlinhos, bruma, ve arda
CL seviyesinde ilk 11 kurmuş olacaktık.Tüpçü çolugun çocugundan ççıkar inş.
YA SÜREKLİ KAYNAK DEMEYİN..İŞTE BRUMA DA ARDA DA YAKIN.dinleseydiniz fatih hocayı
Arda açık açık gelmek istiyorum demiş Fatih hocaya. Bunu bize değil kendi hocasına ve başkanına sölemesi lazım. O istedikden sonra olur bu iş
aynen ardanin bir kelimesine bakar olay.Ben oynamak istemiyorum burda geri donmek istiyorum derse olay bitmisdir zatenşMadrid kayserispor degil yoneticileride Hurma degil her halde.
Gitmek isteyeni zorla tutmazlar herhalde.
aynen ardanin bir kelimesine bakar olay.Ben oynamak istemiyorum burda geri donmek istiyorum derse olay bitmisdir zatenşMadrid kayserispor degil yoneticileride Hurma degil her halde.
tutmazlar, 24 getir nereye gidiyorsan git derler
tutmazlar, 24 getir nereye gidiyorsan git derler