Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"O an" neyse çok önemli olsa gerek yabancı sayısı eksilirse Bruma için "o an" operasyonu yapabiliriz havası var konuşmalarında hocanın ama ben ciddi bir ilgimiz olduğunu hiç zannetmiyorum.

Terim'den Bruma mesajı: "Bruma istediğimiz bir oyuncu ancak 10 yabancı var. Eksilirse transfere hazırız"

biz simdi bu aciklamadan neyi cikarmaliyiz ,benim anladigim yabanci kontenjani bosalirsa bruma ve kulübü ile anlasildi ve hemen geliyormu anlamaliyiz.

yoksa benmi yanlis anladim.

bende bakiyorumda sen ticareti sadece kayseriyle eskisehirler felan sinirliyorsun.

Galatasaray Ardaya 24 milyon euro vermez.Eğer gelecekse 12 nin biraz ustune gelir.

adamlar zaten 12,5 a aldı, 2 yılda gayet iyi piyasa yaptırdı oyununa oyun kattı hem mental hem fizik anlamında. sırf gs geri istiyor diye hemen hemen aynı paraya yollayacaklar ha

futbol piyasasından bi habersin kusura bakma

---------------------Selçuk----------Melo-------------------

Bruma--------------------Sneijder---------------------Arda

------------------------Drogba/Burak-----------------------

:encouragement:

Atletico tok satıcı Arda'yı 20 milyona itelemeye çalışır inse inse 17-18 filan iner yine bize uymaz o iş yaş bu sezon.

Arda ve Bruma sayfalarını okudum da heyecanlandım? Varmı aslı astarı bu haberlerin? Şükrü Ergün gerçekten Portekizde mi?

SON DAKIKA

AZIZ YILDIRIM BABAYI ALDI!!!!! ulan serefsiz ardaya 100 milyon dolar versen bile fatih terim varken sizemi gelir. herkezi emre iti sandi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt