Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o gelmez bu gelmezciler de sussun artık süreci olumlu takip edelim arda bruma carlinhos her an her şey olabilir

Arda hiç bir iş yapmasa bile artık orta açmayı bilen bir oyuncumuz olur sahada bu da Drogba'nın kafa gollerine direk etki eder.

Aslında "bireysel" özelliklerini çok fazla göstermesine gerek yok.Oyunu ileri yıkmamıza yardımcı olur,arada çalım atar,gol pası verir.Takım savunmasında da etkili olur.

bireysel özellikten kastım çalım atıp kapanan defansları zorlaması. hala çalım atabilen bir oyuncu yok malesef

yok hocam ben kara cahilim. 20 yıldır filan değerini bulamadı heralde o yer bi 20 yıl daha bekleyelim madem.

direk gelirden çok yıllık para kazandıracak sürekli bir projeye dönüştürülmek isteniyor sanırım. florya ile birlikte düşünülüyor yeni tesis bitince başlanılır.

arda ile bruma gelse çok sevdiğim burak bile yedek de durabilir ve sol bek transfdri istemeyebilirim çok iyi olur :)

Hoca nededi ya video varmi arda geliyomu

PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

kolpa basıl neymiş arda fener ile fısss terim ne diyor arda gekmek için her şeyi yapıyor aferin oğlum

direk gelirden çok yıllık para kazandıracak sürekli bir projeye dönüştürülmek isteniyor sanırım. florya ile birlikte düşünülüyor yeni tesis bitince başlanılır.

Bende onu diyorum işte 10 yıl öncede başka sıkıntı vardı bugün bu var yarında başka olacak bu tantana bir çözüme ulaşmıyor demek istediğim o.

Yalnız bu kuşlar filan bizim defansı zayıf filan diye niteliyorda onlara ne oluyor anlamıyorum biz zayıf görüyoruz evet ama kendi kapasitemize göre zayıf görüyoruz onları baz aldığında bizim defans onlardan iyidir en kötü eşittir nihayetinde geçen yılın en az gol yiyen takımıyız onların züpper defansları ne iş yapıyorlar acaba :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt