Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selman Öztürk ‏@SelmanOztrk 15 Min.Vor 15 Minuten Übersetzung anzeigen
Diarra, henüz KAP'a bildirilmediği için, Sn. Nazifoğlu ile tele-röportajımızı KAP açıklaması sonrasında paylaşacağım.

kim bu

kendime habire diyorum gelmez nasil gelicek hayatta gelmez bosuna üzme kendini.. kaptirdim kendimi yine

Ağır pislik herif.

Transfer gibi haber

galastuff‏ @galastuff
Galatasaray'ın yeni sezon için TFF'ye bildirdiği listede Umut Bulut, Tarık Çamdal ve Olcan Adın yer almıyor.

Bütün camia birlik olmalı bu sezon,bunun artık Dursun'u osu busu yok.Camiamız son günlerde çok iğrenç saldırılara maruz kaldı.Süper Kupa zaferiyle 2-3 gün sustular fakat yeni videolar servis edilince yine başladılar konuşmaya.Bunlara verilecek en güzel cevap,bütün camianın bir olup,bu sezon şampiyon olup kupayı Fenerbahçe'ye veya Beşiktaş'a hediye etmektir.Hediye etmekten kastım gerçek anlamda değil tabi. :D

21. Şampiyonluğa 34 kala,hadi girsin camia sinerjiye.

CqO_VYTXEAAMdOL.jpg

Bu eray da ne buluyorlar yaşı daha erken gitsin başka mesleklere yönelsin kaleci hariç herşey olur o adamdan

umut bulut +1 kontratı hamza yüzünden uzadı adam gitti arkasında 1.850 zarar bıraktı haram zıkkım olsun

Bu basiretsiz yönetim taraftarı Diarra ile oyalayıp yine transfer yapmadan başlayabilir sezona. Bun beceriksizler Diarra'nın "di"siz kısmını alırlar anca.

Bu arada Dzemaili hem kulübe para kazandırdı, hem de 400 bin euro alacağını almadan gitti. Eğer evlat aranıyorsa gerçek evlat Dzemaili'dir. Yıllardır Galatasaray'ı sülük gibi emen, hiçbir halt yapmayıp çuvalla para alan Sabri, Umut, Tarık, Çolak, Semih, Selçuk, Hamit gibi ne idüğü belirsiz evlatlar değil!

Diarra transferi yattı , geçmiş olsun

Aziz Üstel‏ @aziz_ustell
Ve Levent Nazifoğlu açıklar: Diarra Galatasaray'lı olur.

Yalnız bir şey diyeyim mi, bu nazifoğlu olmasaydı ; umut gibi sülük ve karaktersizler şu tff listesine bildirilirdi . Dursun zaten höyt desen tamam abi diyor , Cenk denilen adamın ne iş yaptığını hala çözebilmiş değişim . Yani bu Levent iyi ki geldi .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaşlar belirtmekte bir beis görmüyorum açıkcası diarra esprilerinden çok rahatsızım bunun böyle bilinmesini isterim tşkkler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt