Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gelecek sene de hedef copa amerika olmali

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Sneijder intere gidemez. kusura bakmada olmayan rüzgardan fırtına kopartmaya çalışıyorsun setubal geyikti bu arada harbi ilgilenmişlermi xd

Setubal ilgilendi mi dedim lan :D

Portekiz liginde en kötü Braga'ya giderdi onu diyoruz.

Adam illa GS'ye geleceğim diye neler yapmış.

Yedek oturma heveslisi diyorsun yani bu kadar.

Diarra ile josue iyi oldu. Bence forvet de gerekliydi ama diarra bütün negatifliğimi alır. Poldi ile Eren götürür orayı artık

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beyler sneijder gitti lass diarrayı yıldız açığını kapatmak için alıyorlar sneijderin ücreti ona verilicek amc olarakta josue geldi işte

Abi,yanlışsınız..Zaten Moskovaya her ay 100bin euro ödüyor..Senin veya Evrenin dediği gibi olursa Moskovanın haklarını kim koruyacak?Belki 3. bir takıma giderse o anlaşma her ay 100bin euro yerine tek seferde 10 milyon diye değişir..Sonuç olarak Moskova 10 milyonu alacak.ama Diarra öder ama biz..

Transferde usülsüzlük yaptıgı için oyuncusunun cezası başka takıma transfer olması durumunda ortaya çıkıyor.Zaten moskovaya 5 teklif edecekmiş Diarra.Ama o parayı bir şekilde biz vereceğiz.Diarraya yıllık fazla vereceğiz.Oda oradan kendi vermiş gibi verecek Moskovaya.

Muhabir: Şenol Güneş hem Eren hemde Serdar'ı Bjk ye istedik ama alamadık Galatasaray aldı bunu nasıl başardınız dedi

Nazifoğlu: Açıkcası hiç birşey yapmadık Galatasaray adı yetti dedi.

Burada biraz şov yaptı bence çünkü bjk de 8 milyon verse alırdı yani :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beyler sneijder gitti lass diarrayı yıldız açığını kapatmak için alıyorlar sneijderin ücreti ona verilicek amc olarakta josue geldi işte

Evet sonunda mantık çerçevesine yaklaştın renktaş.

Üç aşağı beş yukarı böyle bir şey için uğraşıyorlar.

wesin yerine cingene istemiyoruz
josua gitsin köyünde oynasin fusbalini

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Orası doğru ama 4-3-3 oynatıyor Riekerink.

Bu dizilişte Sneijder ve Josue yan yana oynayamaz.

Josue de yedek kalmak için koşa koşa gelmedi.

Bakalım ne olacak. Ben o haberlerle alakalı bir transfer olarak görüyorum.
Formayı hakedene verirse sorun kalkar ortadan. 4-3-3 oynamayacaz bence.
4-2-3-1 akar gene bu sene

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sene 65 milyon maaş limiti

Seneye on milyon zarar limiti güya bu bütün takımlar için geçerliymiş

Güya korkulacak bir durum yokmuş

Bu ateş üfleyerek sönmez

Icimden bir ses Josuenin Sol kanatta Sinan Yerine , Podolskinin ise Forvet oynayacagini soyluyor

Emrahdan hiç bir zararımız olmadı aksine karımız oldu

Bu ateş üfleyerek sönmez

Josue sağ kanatta sinandan daha faydalı olur hem daha efektif adam pas uzaktan şut filanda yapar

Formayı hakedene verirse sorun kalkar ortadan. 4-3-3 oynamayacaz bence.
4-2-3-1 akar gene bu sene

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Riekerink geldiğinden beri 4-3-3 oynatıyor ama 4-2-3-1 de oynasak yine olmaz Josue ve Sneijder aynı anda.

Belki birini kanatlara atarak olabilir. Yoksa zor yani.

Bu adamın böyle GS'ye gelme heveslisi olması 11 garantisi aldığı konusunu akıllara getiriyor ister istemez.

Yani garanti derken kadroda Sneijder var benim mevkimde, ben nerede oynayacağım diye sormuştur diye düşünüyorum en azından.

Oynama garantisi olan üstelik avrupa liginde olan Braga ve BJK gibi takımlar yerine bizi tercih ettiğine göre...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt