Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diarra gelsin boykot falan dinlemem katkimi yaparim Galatasaray'ima

Sent from my iPhone using Tapatalk

simdi amrabat olacakti kadroda
ligi sallardi net

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Şu gerizekalı fb taraftarı kendini her ne kadar şampiyonluk mücadelesinde görse de bu sene o çok ağladıkları 2.lik bile yaşayamayacaklar . İsviçre liginin vasat takımına 3 atınca yine gaza gelmişler. Bizim defansa sürekli dem vuran adamlarda neudstper mi ne haltsa menejer kazığı olduğunu ve de İsmail ve Hasan gibi iki futbol katili olduğunu görmeden bizim defansa laf atmak gerizekalılık. Orta sahalarında taptığı adamlar 3 senede 10 maç anca oynamış , karı kılıklı Salih . O adam şu anki kadroda adam yerine konmaz . Atıf Hamza döneminde bizle geçerken millet kriz geçiriyordu ama bunların 11 oyuncusu . İşte bu adamlar kendilerini övüyor . Bu sene bjk ile mücadele edeceğiz , fbden bir şey olmaz. İlk defa bu kadar ağır şeyler yazdım ama abi bir dönün kendi kadronuza bakın , sonra konuşun. Biri de demiş diarra mı kaldı , ee gerizekalı diarra geçen sene ne yapmış bir bak, Persia size gelirken son senesi nasıldı bir bak. Persia giderken adamlar kurtulduk diye kına yaktı ama diarra için ağlıyor taraftarları . Neyse sayfayı işgal ettim , kusuruma bakmayın.

Son düzenleme:
Josue'yi ön liberoya falan yazanlar var yav. :crushed:

Kuslar Diarra gelse dahi orta sahayi toparlayamayacagini bizim 3. olacagimizi dusunuyorlar. Biz buna tipta reaction formation diyoruz. Bilinc altinda buyuk kaygi uyandran dusuncelerin, bilinc duzeyinde tam tersi olarak ifade edilmesidir. Yani mesela kanser oldugunu ogrenen hastanin bunu yakinlarina gulerek anlatmasi gibi cesitli sekilde orneklendirilebilir...

bir kez daha hamzanin sülalesini aniyoruz

Çok bekledik bunu çok aslanın kükreme saati geldi

LG-K500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Terim nasıl yerli seviciymiş ya az akla mantığa uygun konuşun

Ben rie hocamın teknik-taktik seviyesnin terim hocadan daha iyi olacağını düşünüyorum o söz sadece hamze için olacaktı ama terim araya girmiş terim teknik olarak az olacaktı.

Kuslar Diarra gelse dahi orta sahayi toparlayamayacagini bizim 3. olacagimizi dusunuyorlar. Biz buna tipta reaction formation diyoruz. Bilinc altinda buyuk kaygi uyandran dusuncelerin, bilinc duzeyinde tam tersi olarak ifade edilmesidir. Yani mesela kanser oldugunu ogrenen hastanin bunu yakinlarina gulerek anlatmasi gibi cesitli sekilde orneklendirilebilir...

Hadi lan turgay demir

Adam Hıncala öyle bir cevap verdi ki Hıncal bundan sonra sen kimsin sorusunu münasip bir yerine Monte etsin

Bu ateş üfleyerek sönmez

rikerink hocam bam bam bam da oynatabilir

poldi eren
wes diarra hamit josua

Setubal'dan önce Braga da çok istiyordu yeniden kiralamayı oraya gidip avrupa ligi oynardı.

Keza BJK'nin de istediği söyleniyor, eski hocası var takımda sonuçta. Orada da Sosa'nın yerine oynardı.

Açıkçası yedek olmak için buraya koşa koşa geleceğini sanmıyorum.

İlk 11 için yapılmış bir transfer olduğu açık bana göre.

2 gün sonra Sneijder'i Inter'e falan yollarlarsa hiç ağlamayalım.
Ya sağ kanatta oynar sen dert etme..

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diarra her ay 100bin euro ödüyormus,yaklasik 10 yil sürer,bence bizden alacagi pesin paralarla bir iki yil icinde borcunun yarisini filan ödeyerek kapatmak isteyecek,avrupa kulübü bunu kabul edebilirdi ama ruslar inatci,zor Kabul ederler

Levent bey GS başkanlığına yakışır biri,turşu gidince aday olsun ama parayı bol saçıyor galiba :D

Diarra'da gelirse stoper mevki harici iyi kadromuz olur. Hucum olarak ligin en iyisi zaten biziz neredeyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt